Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Afsluiting

Afsluiting

19 december 2021 14:30

Pierre Peperkamp

Vandaag is het de laatste dag van het jaar 2021 waarop we verzamelen om nog iets van een activiteit te ontplooien. Er zouden een paar verrassingen samen komen en dat is een leuke afsluiting van een turbulent jaar. En aangezien er eerder in de week al bekend was geworden dat de beoogde wedstrijd kwam te vervallen, was er een soort van “traininkje” op poten gezet om alles een beetje echt over te laten komen. De reden van de afgelasting is onbekend, maar er heeft vanuit de club een gesprek plaatsgevonden met de KNVB over een herindeling van de competitie en plotseling stond in de voetbalapp alles op nul en kwam het bericht dat onze wedstrijd niet door ging. Het vervolg is nog niet bekend, maar hoop en verwachting voor het komende half jaar vieren hoogtij bij iedereen.

Vervolgens kwam de moeder van Tigo met een paar dozen aansjouwen. Zij heeft een eigen zaak genaamd Printjes &Zo, gespecialiseerd in het bedrukken van petten, shirts, mokken en maakt ook stickers voor op mobiele telefoons, auto’s en andere harde ondergronden. In november was er al aan onze creatieve Fleur gevraagd om een eigen logo te ontwerpen waar alles in voorkwam waar wij voor staan en dat ontwerp is naar Jacqueline gestuurd om dat op een hoodie te drukken. En wat een fantastisch resultaat!!!! Valburg 3JM gaat in de toekomst als een eenheid naar de wedstrijden in hun eigen trui met eigen logo en wat zag het er gaaf en gelikt uit. Hier zijn we ontzettend blij mee en we gaan deze truien ook verkopen aan iedereen die er maar ééntje hebben wilt zodat er nog meer bekendheid aan gemengd voetbal gegeven kan worden. Mede door deze aanzet tot een eigen kledinglijn zijn we ons nog meer aan het profileren als een uniek team met unieke eigenschappen en karakters wat heel goed samen gaat en zich manifesteert als SAMEN ÉÉN.

foto_1.jpg   foto_2.jpg


foto_3.jpg


Om 12.30 uur stond er ook een afspraak gepland met……TV GELDERLAND. Jazeker, we zijn opgevallen. Na herhaaldelijk mailtjes te versturen met de mededeling dat er in Valburg gemengd gevoetbald werd en dat daar aandacht voor moest komen, werd de moeite beloond door een reportage te gaan maken over Valburg 3JM. Geweldig dat na de schrijvende pers nu ook beeld en geluid langs kwam om ons nog meer op de kaart te zetten. Van te voren was er door de coach al contact geweest met Denise, de journaliste/redactrice over hoe we het zouden gaan doen en waren er al vragen gesteld en beantwoord om haar een beeld te geven van ons team en om natuurlijk een klein draaiboek te maken. Zelf had ze geen bal verstand van voetbal, maar alles er omheen heeft haar geprikkeld om dit item aan te snijden en uit te diepen.

Zodra ze aankwam, nam ze onmiddellijk de regie in handen met hoe we het zouden gaan doen. Allereerst wilde ze een interview maken met de coach over zijn beweegredenen en insteek om met deze jongelui te werken. Daarna zouden de spelers zich gaan omkleden en in hun eigen truien weer uit de kleedkamer komen om richting veld te gaan. Ondertussen zette de trainer wat pylonen neer om met een positiespel te beginnen na de warming-up. Dit alles duurde een half uur want er moest van verschillende posities gefilmd worden dus steeds ging die camera naar een andere plek voor een andere invalshoek. Wat een gedoe is dat allemaal, maar we zagen de lol er wel van in en gedwee als makke schaapjes deden we natuurlijk precies wat Denise ons opdroeg. Zo’n kans krijg je natuurlijk niet gauw voor een tweede keer. De trainer had van zijn interview nog steeds zijn zender bij zich en die moest tijdens de oefening wat roepen om ze een beetje aan te moedigen. Zo leek het dan nog wat en was het niet zo’n dooie boel, want stiekem deed iedereen iets meer zijn best omdat je van te voren niet weet hoe dat er uiteindelijk op tv uit komt te zien…. Na het positiespel wilden sommigen de trui al uit doen want ze kregen het best wel warm in die dingen, maar het antwoord was nee, dus mochten ze om een beetje af te koelen af gaan werken op doel met Freek als keeper omdat hij wel beide handschoenen bij zich had. Ondertussen rende Denise van links naar rechts met de camera om zoveel mogelijk shots te maken die ze later nodig had. Als laatste een partijvorm met kleine doeltjes en het was de bedoeling dat er tijdens die oefening 3 spelers afzonderlijk voor een interview naar Denise zouden gaan. Ante, Wies en Silke waren de uitverkorenen en gaven antwoord op de vragen die gesteld werden en kregen ook mooie complimenten dat het goede “sprekers” waren, zoals dat in vakjargon wordt genoemd. Na het nemen van nog een paar shots van het partijtje was het klaar en werd alles opgeruimd. Op het terras werd nog wel even gefilmd dat er een meter bier op tafel kwam om alles af te sluiten en er werd geproost met zijn allen op onszelf. Het zou ongeveer een week gaan duren dat alles gemonteerd was en we krijgen bericht wanneer het uitgezonden zal gaan worden. De verwachting is rond de kerst, dus dan wordt het voor ons een echte special. En ook dit was weer waanzinnig leuk om een keer mee te maken en te zien hoe zoiets in zijn werk gaat. Benieuwd hoeveel reacties hier op zullen volgen……

foto_4.jpg foto_5.jpg

foto_6.jpg


Last but not least kwam Anita Gerritsen ook nog even langs met een cadeautje voor ons team. Zij is namelijk heel erg crea-bea en met haar eigen zaakje An&co geeft ze ook workshops in het fröbelen met kralen, snoertjes, draad en allerhande werktechnieken zoals breien, haken, borduren en alles wat daarmee samenhangt. En ook van haar was een initiatief gekomen om iets te maken voor iedereen.

foto_7.jpg

Het is een armbandje met 3 blauwe kralen aan een cognac-kleurig koordje voorzien van een schuifknoop zodat hij altijd past. Zo ontzettend lief dat er mensen zijn die ons dit gunnen en hun tijd en energie er in steken om ons te verrassen met dingen waar ze goed in zijn en dat plezier met ons willen delen.

Het kalenderjaar is qua voetbal nu ten einde. Alleen nog ff op 31 december de beroemde en beruchte oliebollen halen en dan knallend het nieuwe jaar in. Namens Valburg 3JM wensen wij een ieder fijne feestdagen en een bijzonder en gezond 2022. Tot volgend jaar.

foto_8.jpg

Bron: 3JM
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!