Blauw Bloed nu ook digitaal - SC Valburg

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Blauw Bloed nu ook digitaal

Blauw Bloed nu ook digitaal

18 juli 2022 12:15

Roel Jansen en Royan van Velse

Het is inmiddels ruim 10 jaar geleden sinds de laatste editie van ons clubblad Blauw Bloed
verscheen. Het papieren blad is in de loop der jaren vervangen door de website en door social media als Facebook en Instagram. De algemene indruk in die tijd was dat social media beter worden gelezen dan een papieren clubblad. De ervaring leert dat dit niet zo is. Berichten op social media volgen elkaar zo snel op dat vele daarvan niet de aandacht krijgen die ze verdienen. Een blaadje dat in de brievenbus wordt gegooid daarentegen krijgt dat wel.

Bij wijze van proef heeft het bestuur ervoor gekozen om aan het einde van dit seizoen 2021/2022 nog één keer een Blauw Bloed uit te geven. Hierbij hebben we geprobeerd om zoveel mogelijk de vormgeving van het oorspronkelijke Blauw Bloed aan te houden. Indien het initiatief met enthousiasme wordt ontvangen, ligt het in de planning om het drie keer per jaar uit te geven, te weten aan het einde van kwartaal 4, 1 en 2. De website en de verschillende social media accounts blijven we natuurlijk ook gewoon gebruiken. Het blad wordt bij leden die in Valburg wonen in de bus bezorgd. Voor de overige leden is het clubblad digitaal beschikbaar en worden er exemplaren beschikbaar gesteld in de kantine.

Blauw bloed is ook digitaal te lezen op deze site via het menu item "Nieuws" > "Blauw Bloed". Of via "deze link".

OPROEP
Mocht je het leuk vinden om mee te werken aan dit clubblad, laat het dan weten via info@scvalburg.nl. Dat mailadres kun je ook gebruiken indien je kopij hebt voor Blauw Bloed. 

De redactie (Roel Jansen en Royan van Velse)
Bron: Bestuur SC Valburg
Delen

Lees meer over:
Blauw Bloed
Gerelateerde artikelen:

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!