Inplannen kantinediensten - SC Valburg

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Inplannen kantinediensten

Inplannen kantinediensten

28 augustus 2022 15:15


Inmiddels zijn de trainingen weer begonnen na de zomervakantie en op zaterdag 3 september 2022 starten ook de wedstrijden. Dat betekent dat wij vrijwilligers nodig hebben voor de kantinediensten.

Met ingang van seizoen 2022-2023 zijn we voor het inplannen van de kantinediensten gestart met het gebruik van het vrijwilligersrooster op de website. Hiermee is het mogelijk om jezelf in te plannen voor kantinediensten en kun je dus kantinedienst draaien op het moment dat jou dat uitkomt. 

De tijdsloten voor het eerste gedeelte van de competitie staan inmiddels open. Via deze weg willen we jullie oproepen om jezelf aan te melden voor een of meerdere kantinediensten. Hoe dit werkt, vind je in de handleiding die op de website is geplaatst en te raadplegen is via onderstaande link. Mocht je er met de handleiding niet uitkomen, laat dit dan weten via penningmeester@scvalburg.nl.

De (ouders van) leden die op grond van het vrijwilligersbeleid verplicht zijn kantinediensten te draaien, zijn hier reeds over geïnformeerd. Uiteraard mogen ook (ouders van) leden die geen vrijwilligersverplichting hebben zich via het vrijwilligersrooster op de website aanmelden voor een of meerdere kantinediensten.

Handleiding vrijwilligersrooster website
Bron: Bestuur
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!