Zwaluwen Jeugd Beker O14 poulefase Groep 3 08

Scheidsrechter

S.P. Vos

Accommodatie

Onbekend

Door Vincent Konijnenberg.Vandaag weer lekker de kunst wei in. Ondanks een moelijk begin waarbij ESA vooral aanzet aanvallen was en wij dus met man en macht aan het vededigen bleef het het eerst kwartier 0-0. In de drink pauze nog wat geprobeerd bij te sturen. Dit bleek effect te hebben want na een goede rush van Jurre W  na Ot in het 16 meter gebied de bal over en schoot de 1-0 binnen. Dit gaf een boest aan het team. Want een goede onderschepping van Chad in de midden cirkel en daarna goed door lopen zag hij vanaf een meter of 25 een kans om te schieten.
Ook dit schot werd een doelpunt 2-0. Na de vele ballen die Damian wist tegen te houden kon hij helaas de 2-1 kort voor rust niet voorkomen. In de rust weer de nodige aanwijzingen te hebben gegeven gingen we vol goede moet weer het veld op voor de 2de helft. Nu  leek het of in er in de  bekertjes bij ESA toverdrank zat ipv ranja. Want vanaf de 5 de minuut na rust wist ESA in een kwartier 8 keer te scoren en verdween de voorsprong als sneeuw voor de lekker schijnende avondzon. Helaas kwamen wij niet meer  tot scoren en zij wel. Zij wisten nog 2 keer doel te treffen wat zorgde voor de 2-11 eindstand. Helaas maar laten we het zien als een oefenwedstrijd waarvan we 1ste helft hebben gewonnen en van de hebben geleerd wat er verbetert kan worden.