6815DK
ARNHEM
tel. 026-4425746

Door Vincent Konijnenberg.

Vanmorgen zonder een aantal vakantievierders en geblesseerden met 12 spelers richting Arnhem vertrokken. Een stuk vroeger dan we de laatste tijd gewend waren.  De wedstrijd startte om 10 uur waar ondergetekende deze wedstrijd als assistent scheidsrechter (zeg maar vlaggenist) fungeerde. En de leiding aan Simon over liet. Ondanks alle positie spelletjes op de training was daar de eerste helft weinig van terug te zien. Het feit dat de eerste goedde en doordachte pass na een minuut of 25 te zien was zegt waarschijnlijk voldoende. Hiervoor werd iedere bal vrijwel blind naar voren geramd zonder bedoelingen. En ja ook soms kwam zo'n wilde trap aan bij een teamgenoot. Maar gelukkig speelden die van VDZ ook niet geweldig. En zo kon de rust toch worden bereikt met de 0-0 stand. Tijdens de rust geprobeerd om iedereen te motiveren en nog maar eens uitleggen hoe en waar te lopen bij bal bezit en bij bal verlies. Helaas had dit weinig effect. Kort na rust waren enkele (een stuk of 10 in t veld) dit al vergeten. Omdat we niet kort bij de tegenstander stonden en vaak aan verkeerde kant verdedigde en soms niet eens wisten waar de tegenstander was on VDZ vrij simpel met meerderen in de 16 meter komen en de 1-0 scoren. Hierna konden we ondanks dat iedereen zijn individuele strijd leverde niet een tweede treffer van VDZ voorkomen. Na de 2 -0 was alle organisatie zoek en speelden de 11 individuen hun eigen spelletje verder. Dit kostte een 3de tegentreffer. Is er dan niets positiefs te melden? Toch wel met een gelukje kwam de bal bij Emmy in de voeten en die kon het 16 meter gebied binnen lopen en rondde met een mooie schuiver in de verre hoek keurig af voor de eindstand van 3-1. Dus helaas vanwege het collectief onder de maat presteren konden we de 3 punten niet mee naar huis nemen.