Scheidsrechter

S.P. Vos

Accommodatie

Onbekend

Door Vincent Konijnenberg .Na het debakel vorige week in Wageningen waar er tegen SKV werd gespeeld. Hier werd namelijk een 1-2 (0-1 en 0-2 van Marius) voorsprong na rust weggegeven en vertrokken we als gevolg van gebrek aan inzet van iedereen met een 6-3 (de 3de kwam van Emmy) nederlaag in de pocket naar huis.

Hierop volgde deze week een intensieve training waarbij iedereen tot t gaatje moest gaan. Vandaag de wedstrijd tegen  OSC om te zien of dit vruchten had afgeworpen. Helaas nog zonder de bijna herstelde Faye (wel aanwezig als supporter) de hopelijk bijna coronavrije Tygo en de door privé omstandigheden afwezige Lucas werd er gestart. De partijen gingen mooi gelijk op en bij tijd en wijle werd er goed samen gespeeld. Na een minuut of 20 was er een schot van Emmy dat tussen de handen van de keeper en de lat achter de doellijn verdween voor de 1-0 (later in de rust vertelde Emmy eerlijk dat het een mislukte voorzet was). Helaas was de vreugde van korte duur want een minuut of 5 later werd het 1-1.  Er was in ieder geval de 1ste helft ruim voldoende inzet. In rust nog de nodige aanwijzingen gegeven en duidelijk gemaakt dat er nog een 2de deel van de wedstrijd gespeeld moest worden. Ook in de 2de helft was er inzet in overvloed. Er werd veel samen gespeeld en ook nog eens naar de goed kleur. Deze keer was dat rood want OSC speelt ook in t blauw. De goede inzet en het harde werk leverde ook doelpunten op. En wel de 2-1 en 3-1 door Marius. Hoewel de sterk keepende keeper van OSC kon ook Emmy nog een keer doel treffen voor de 4-1. Hierna was de energie wat minder en kreeg OSC de beste kansen.  1 van de kansen trof doel voor de 4-2. Door goed keepers werk van Damian en collectief knokken en verdedigen werden al billen knijpend de laatst minuten van de wedstrijd doorstaan en werd de 4-2 overwinning over de streep getrokken. Complimenten voor jullie inzet volgende week weer.