6675AW
VALBURG
tel. 0488-431358

Door Vincent Konijnenberg.

Op deze zaterdag morgen voor sinterklaas kwam SML op bezoek. Na het eerste fluitsignaal werd er goed begonnen er was inzet en misschien belangrijker samenspel. Het ging mooi gelijk op met 2 ongeveer even sterke teams. Aan beide kanten waren er kansen. Halverwege de eerste helft was het Marius die de score wist te openen en voor de 1-0 zorgde. Ook SML bleef aanvallen en kon de 1-1 binnen schuiven.

Kort voor rust leek het of Chad een penalty had verdiend na in de 16 meter te worden gestopt met een paar noppen in zijn knie maar deze werd niet toegekend. Zo bleef het tot rust 1-1 en werd er even opgewarmd in de kleedkamer.

Na rust begon SML  sterk en hing de 1-2 eerder in de lucht maar toch was het weer Marius die toch de 2de voor ons scoorde. Hierna volgde in korte tijd een echte hattrick van Emmy die met 3 doelpunten op rij voor een 5-1 stand op het scorebord zorgde. Maar toch bleef SML gevaarlijk en scoorde nog een 5-2. Nogmaals wist Marius de marge weer op 4 te krijgen met zijn 3de van de dag. Ook SML scoorde weer voor een 6-3 stand. Toch eindigde de wedstrijd met 4 doelpverschil na dat Emmy haar 4de scoorde. De 7-3 was een mooi pre sinterklaas kado. Helaas kon de beloofde versnapering niet worden gebruikt omdat de kantine haar deuren al weer gesloten had door gebrek aan vrijwilligers. Hopelijk kan deze belofte over 2 weken wel worden ingelost. Maar volgende week eerst nog revanche voor de bekerwedstrijd halen in Driel.