6665CB
DRIEL
tel. 026-4742185

Door Vincent Konijnenberg

Driel was deze mistige morgen de tegenstander. Vol goede moed vertrokken we richting Driel.  Het kon de revanche voor het verloren bekerduel worden. Maar al snel verdween dit idee. Er werd zwak gestart.  We hadden moeite om elkaar te vinden en dan ook nog eens op van dat vieze groene spul dat groeit. Ja helaas geen kunstgras. En dan blijkt dat we in Valburg maar mooi verwent zijn met ons kunstgras hoofdveld. Ondanks dat we amper uit onze eigen 16 meter gebied kwamen stonden we met rust pas 5-0 achter. Na een kleine donderspeech om de boel bij de les te krijgen in de kleedkamer moest er aan de 2de helft worden begonnen.

Enkele mee gereisde supporters klommen op de banken om een wedstrijd van een hoger niveau te zien. Euhh ik bedoel van een hoger niveau te bekijken. En ja dit lukte zowaar want bij de inmiddels opgelopen achterstand van 8-0 wist Marius de eer van Valburg te redden en de 8-1 op t scorebord te zetten. Helaas had Driel toch nog het laatst woord. Of eigenlijk 2 laatst woorden. Want in de laatst minuut wisten ze in de dubbele cijfers te komen en de eindstand op 10-1 vast te leggen. Komende zaterdag de laatste wedstrijd van 2021 in eigen huis op een mooi strak kunstgrasveld. Hopelijk wegen de ballen geen 100 kilo en komen de ballen wel bij de teamgenoten.