Accommodatie

Onbekend

Door Vincent Konijnenberg.
Vandaag voor t echie weer t veld in.

Het eerste competitiewedstrijd tegen Redichem uit Renkum stond op t program. Na de warming up was het om 11 uur eindelijk tijd voor de aftrap. Ot bracht het spelletje op gang. Het was vanaf t begin duidelijk dat deze tegenstanders minder sterk waren als die in de bekerwedstrijden.  Al heel snel zelfs want na een minuut of 5 was het Emmy die na een rush de 1-0 langs de keper roste. Een lekkere start een heel goed begin zal ik maar zeggen.

Helaas waren er niet veel supporters getuige hiervan. Nadat ook de laatkomers van de supporters waren geactiveerd vind Jurre W het tijd voor een super pass op Emmy de weer schoot maar dit schot werd door de keeper gestopt. Maar de rebound was ook voor Emmy en zonder na denken haalde zij uit voor een treffer via onderkant lat. De 2-0 stond op het bord. Nog voor rust was het Jurrre W die de bal na een scrimmage voor de goal van Redichem over de lijn wist te werken voor de 3-0 ruststand. Gezien de stand en het aardige voetbal dat de 1ste helft op de mat was gelegd  waren er in de rust weinig aanwijzingen nodig. Na rust op de zelfde voet verder. .maar nu wist Redichem het doel te vinden en bracht vrij vlot de achterstand terug tot de 3-1. En zelfs net veel later tot 3-2. Zou het de rest van de 2de helft billenknijpen worden voor supporters en begeleiding? Gelukkig gaf Marius daarop snel antwoord door de 4-2 binnen te werken en als snel daarna maakte Marius die zich goed langs de tegenstander knokte zijn 2de en voor ons de 5de. 5-2 zou een goed begin zijn. Maar daar dacht de goed spelende Emmy anders over want scoorde de match voor de 3de keer. Redichem vond 6-3 toch een mooiere uitslag. Maar Marius kon nog een keer door de verdediging breken en maakte ook zijn 3de van

de (inmiddels) middag. Zo kon er worden afgefloten met een 7-3 overwinning. Er werd bij vlagen goed gevoetbald en samen gespeeld dus met recht een  goed begin van deze competitie.