Scheidsrechter

S.P. Vos

Accommodatie

Onbekend

Door Vincent Konijnenberg.Vanmiddag in een lekker najaars zonnetje kwam een voor vele onbekende club op bezoek op ons kasteel. Voor velen is Columbia een onbekende zoniet voor Simon en Vincent gezien  hun roots in het Apeldoornse. Ondanks enkele afwezigen (Tygo,ziek ;Faye, gebroken elleboog en pols na een val van het paard  en Anne vanwege andere plannen) toch een team van 14 spelers op het veld. Gestart in de normale opstelling met alleen Jurre W op de plaats van Chad en omgekeerd hadden we de geel zwarte al snel onder controle. Vrij snel kwamen er kansen. De eerste goal werd door Marius binnen gelopen uit een perfecte hoekschop van Emmy. Zo halverwege de eerste helft kon Dion ook een duit in het zakje doen en voor de 2-0 stand zorgen. Even later kreeg Chad de bal door een mooie vrije trap van Jurre W voor de voeten en schoot met een droge knal de 3-0 binnen. Nog voor rust veroverde Chad de bal op het middenveld en knalde wederom de bal van afstand over de keeper in het netje voor de 4de van Valburg.  Met deze stand werd de rust bereikt maar gezien het aantal kansen had dit meer kunnen zijn. Eigenlijk viel er weinig aan te merken op de 1ste helft dus de rust was er om vooral op adem te komen. Na rust werd de tegenstand iets groter of wij wat makkelijker. Iedereen wil natuurlijk graag scoren en daardoor werd er soms een te moeilijke oplossing gezocht of een onmogelijke poging gedaan. Gelukkig bleven we wel de bovenliggende partij. Ook de 5de goal was een schot van afstand van Chad. Er bleven kansen komen en niet alles was raak toch kon Marius zijn 2de binnen rommelen en de 6-0 op het scorebord zetten. Na de hele wedstrijd hard werken van Emmy (wat kan die meid lopen) beloonde zij zichzelf ook met een doelpuntje voor de 7-0. Kort voor tijd was de tegenstander moe gespeeld en konden Dion en Marius vrij makkelijk richt het goal van Columbia  Dion was niet zelfzuchtig en gunde Marius die er iets beter voorstond ook zijn 3de van de wedstrijd en de 8-0 voor Valburg. Met deze stand werd er ook richting de kleedkamers gegaan. Kortom een zonnige dag een zonnige uitslag. Gefeliciteerd.