4e klasse Zwaluwen Jeugd Beker (1e fase) 13

Stationsstraat 30
6675AW
VALBURG
tel. 0488-431358

Vandaag kwam Eldenia op bezoek voor een potje ballen. Na eerst een teamfoto te hebben gemaakt was het om half 4 eindelijk tijd voor de aftrap. Vanaf het begin drang naar voren wat al na 1 minuut tot de 1-0 van Marius leidde. En nog eens 2 minuten later tot de 2-0 ook van Marius.  Voetballend gezien was het niet super maar op individuele kracht kon Nishant voor de 3-0 zorgen en was het Kaj die een afvallende bal voor de 4-0 zorgde. Hierna was het nogmaals Marius die de keeper liet vissen voor de 5-0. Bij 1 van de volgende aanvallen was het een ongelukkige verdediger die de bal langs zijn eigen keeper tikte. Deze eigengoal leverde dus de 6-0 op. Hierna was het een pass van Amjad op Marius die nogmaals het net vond voor de 7-0.  Ook Jurre W kon nog een duit in het zakje doen of liever een bal in t netje voor de 8-0. Op slag van rust, ja dit alles in de 1ste helft, vond Marius nog maals het doel. Met 9-0 gingen de rust in. In de rust gewezen op de oefeningen van tijdens de trainingen en om meer samenspel gevraagd. Na rust gingen we weer van start alleen bleken de aanwijzingen tege  dovemansoren gezegt. Juist het tegenovergestelde gebeurde tegen de wind in veel lange ballen en vele vonden het niet genoeg om 2 man te passeren en werd er regelmatig stukgelopen op een 3de of 4de tegenstander. Toch ware  er genoeg kansen alleen stond er bij de tegenstander een andere keeper op de goal. Deze was minder snel te passeren. Waar de 9-0 in de eerste helft heel wat voor de tweede helft beloofde was het Ties die een goede voorzet van Dion binnen schoot voor de 10-0. Hierna was de organisatie echt zoek en werd er nog meer individueel succes gezocht en vergeten te voetballen. Op kracht en individuele kunnen is er gewonnen.  Nog ff een persoonlijke pluim voor Jurre J die vandaag een goede wedstrijd speelde. Evengoed gefeliciteerd mannen op naar de laatste wedstrijd van deze bekerronde tegen Dodewaard