Vrijwilligers gezocht - SC Valburg

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Vrijwilligers gezocht

Vrijwilligers gezocht

Zonder vrijwilligers geen vereniging!
 
Onze voetbalvereniging SC Valburg is net een bedrijf. De verschillende verantwoordelijkheden en taken zijn in een goed werkbare structuur ingedeeld. Voor alle werkgebieden zijn er commissies, er is een aantal individuele functies en ook in het bestuur zijn de verschillende verantwoordelijkheden keurig ingedeeld. Een goede overlegstructuur maakt dat alle functies en commissies goed samenwerken en dat onverhoopte problemen vlot en adequaat worden opgelost.
 
Er is vaak veel werk te doen en niets gaat vanzelf, maar met z’n allen hebben we er altijd heel veel plezier in. Gelukkig kan de vereniging op hulp van veel enthousiaste vrijwilligers rekenen. Daar zijn wij onze vrijwilligers heel erg dankbaar voor. Maar helaas komen we toch nog handen te kort. Er zijn de afgelopen tijd een aantal functies vrijgekomen en we hebben voortdurend de wens om zaken elk jaar beter doen. Er is versterking nodig in het bestuur, voor de coördinatie en voor de uitvoering van werkzaamheden. Voor een aantal functies is een (vrijwilligers)vergoeding bespreekbaar. In onze vacaturebank een overzicht van de functies die nog niet zijn ingevuld.

 

Graag komen we met je in contact om je interesses te bespreken. De investering in tijd kan gering zijn, met een paar uurtjes per week zijn we al erg geholpen. Ook jongeren in opleiding kunnen zich aanmelden. Vaak kun je je stageverplichting en je activiteiten voor SC Valburg combineren.

Mocht je interesse hebben in een van de functies uit de vacaturebank, klik in de vacaturebank op de gewenste functie en vul het formulier in, door op de blauwe knop "ik heb interesse" te klikken.

Bestuur SC Valburg

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!