F1 overtuigend winterkampioen !!! 

De F1 is dit seizoen overtuigend winterkampioen geworden van de 4de klasse 7.

Met 33 punten uit 11 wedstrijden hebben zij deze competitie zonder enig puntverlies afgerond.

Een prestatie waar ze samen met de trainers en leiders super trots op mogen zijn.

 

Sinds het begin van dit seizoen heeft de F1 een nieuwe shirtsponsor. Deze sponsor, installatiebedrijf Klop blijkt de jongens op het lijf geschreven te zijn.

De tegenstanders konden bij aanvang van de wedstrijd al zien wat hen te wachten stond, namelijk dat zij dikke KLOP kregen van deze jongens.

Het kampioenschap is groots gevierd met o.a. een heerlijke taart van de sponsor en natuurlijk de victorie tour op een huifkar door het dorp.

 

 

Van harte gefeliciteerd jongens!

Sunday, November 30, 2014 6:56:00 PM Categories: F1 jeugd kampioen nieuws

Verslag Algemene Leden Vergadering 2014 

Het verslag van de Algemene Leden Vergadering die gehouden is op 17 oktober 2014 is te lezen op de pagina "ALV" onder het menu "club" in het sub-menu "algemeen". Of door hier te klikken.

Monday, November 10, 2014 7:03:00 PM Categories: nieuws

Stand van balzaken & ebola 

Het vlaggenschip van ons, het eerste, doet het aardig goed. Okay, niet alles wordt gewonnen maar een keertje verliezen mag best. En ook de andere Kasteelspelers zijn lekker bezig binnen de lijnen.

 

Het Nederlands voetbal in het algemeen heeft meer kritiek te verduren. De diverse kroegpraters uiten aan de tv-tafels hun zorgen over het niveau van het nationaal voetbalproduct. Naast veel open deur-opmerkingen om deze teloorgang te verklaren, die hier niet opgerakeld worden, ( anders taai je nu al af, beminde lezer ) duikt de laatste tijd vooral het kunstgrasop.

 

Het niveau van voetballend Nederland zou vooral zijn gedaald door het spelen op kunstgras. Mooi, zo hebben de baldadige beroepskijkers weer een cliché onderwerp te pakken dat dan weer een tijdje meegaat, straks bespreken we maandenlang de gevolgen van het gamen voor het voetbal in Nederland, of ebola, of onze WiFi-dichtheid die de jeugd parten speelt, of de relatief hoge welvaart, of de zwarte pieten discussie, etc.,

 

Terwijl de lezer terecht een klein beetje ergernis bespeurt bij uw scribent als het over de voetbalpraters gaat, blijft uw stukjesschrijver enthousiast over het voetballen zelf. Of je nu in de zaal voetbalt, met vrouwen, buiten in de modder of op kunstgras... zelf voetballen blijft de leukste bijzaak van het leven.

 

Vind maar eens een sport dat zo veel interessante verhalen kent. Niet voor niets vinden voetbalclubs nog wel een sponsor waar schaatser van JC niveau als Kramer met moeite namen vinden om op zijn tight fit pakje te plakken.

 

Er is ook zo heerlijk veel zin en onzin over onze volkssport nummer 1 te melden...Het genoemde verband tussen kunstgras en slecht voetballen is daar een voorbeeld van.

 

Als je vermoeid bent van Syrië, de zorgwekkende toestanden in de zorg en ebola ...sluit je af en ga je naar ‘t Kasteel!

 

Natuurlijk is zelf voetballen het leukste voor onze leden maar dat is niet een ieder levenslang gegeven. Als je knieën het begeven of je buik wordt te groot word je bestuurslid. Alle partijen blij: je vrouw omdat je je ei ook eens ergens kwijt kunt, jij omdat je denkt dat je ertoe doet en uiteraard de andere eerder genoemde balvaardige leden van onze Kastelers.

 

Wat is nou de stand van balzaken bij ons ? De stand is goed, geen verlies, geen gelijkspel maar victorie. Beste lezers, wees de bal dankbaar. Doe de eerder genoemde tv maar weer eens aan na een lekker potje voetbal en je ziet weer ebola en ander onheil…dan is het lekker vluchten in dat heerlijke voetbal.

 

Lang leve voetbal ... tot de eindstand van zaken.

Floris J.

Monday, November 10, 2014 4:21:00 PM Categories: column