Het Winterprogramma is bekend 

U kunt het winterprogramma bekijken, door bij "programma" aan de rechterzijde van deze pagina op het PDF logo te klikken.

Wednesday, December 30, 2015 11:03:00 PM Categories: agenda nieuws

SC Valburg VR1 - AVIOS VR1 

*** Wedstrijdverslag ***

Vandaag (zondag 20-12-2015) speelden wij de laatste wedstrijd voor de winterstop thuis tegen de dames van Avios. het werd een wedstrijd met twee gezichten...(niet verliezen om aansluiting te houden was het streven). we begonnen zeer goed en scherp aan de wedstrijd en stonden al na 5 minuten met 1-0 voor.

op een mooie pass vanuit het middenveld werd opgepikt door Loes van Ooijen​ die de verdediging van Avios de hielen liet zien en beheerst de 1-0 binnen schoot. na dit doelpunt zakten wij naar een bedenkelijk niveau, en nog voor het rustsignaal scoorde Avios uit een mis communicatie bij ons de 1-1.de tweede helft begon weer net zo als de eerste. we waren weer scherp en Allert. met nog 15 minuten te spelen scoorden wij de verdiende 2-1. het was nu Danielle De Haas​ die met een mooie individuele actie de keepster van Avios verraste met een mooi schot vanaf de linker kant. 2-1. met nog 5 minuten te spelen kwam toch Avios nog met een offensief en scoorde uiteindelijk door weer een misverstand van onze zijde de 2-2. dit was tevens de eindstand. deze wedstrijd werd vandaag zeer goed geleid door de uitstekend fluitende scheidsrechter Jan Hoekzema. de vader van Marlot Hoekzema​. met deze uitslag houden wij zicht op een goede klassering in deze mooie competitie.de volgende wedstrijd spelen wij na de winterstop op 24 januari..De doelstelling van de technische staf en speelsters is...."wij jagen liever dan gejaagd worden" Een mooie eindklassering is zeker mogenlijk met deze Dames.. tenslotte hebben wij vandaag nog afscheid genomen van  onze voorhoede speelster Loes.zij gaat spelen in Wageningen en wij wensen haar een hele mooie en sportieve carrière toe.

Trainer\Coach

Herman van Meel

 

Monday, December 21, 2015 7:15:00 PM Categories: Dames nieuws wedstrijdverslag

Bekijk foto's speler van de maand november 

Bekijk onder fotoboek speler van de maand de foto's van Milan of klik op deze link.

Friday, December 11, 2015 9:04:00 AM Categories: foto jeugd

Verenigingsactie aan de Linge 

 

SC Valburg heeft zich aangemeld voor de Verenigingsactie Aan de Linge.
Tijdens deze actie kunnen onze leden geld sparen door bij Pannenkoekenboerderij Aan de Linge
een lunch, diner, borrel of koffie met gebak te nuttigen. Bij elke besteding wordt er 5% van het bestede bedrag gespaard voor onze vereniging. Deze actie loopt nu al tot en met 31 maart 2016.

Hoe werkt het?
Vermeld bij het afrekenen dat je lid bent van SC Valburg. Je ontvangt dan een bon als bewijs van besteding. Lever deze bon in bij onze Penningmeester, door deze bon in zijn postvakje in de bestuurskamer te stoppen.

Deze actie is elke dag van de week geldig.

Vrijdag = Teamdag
Daarnaast is er op vrijdag een teamdag. Wanneer u met minimaal tien personen bij Pannenkoekenboerderij Aan de Linge komt eten, ontvangt SC Valburg zelfs 10% van de gehele besteding. Reden genoeg om van de vrijdag een gezellig teamavond te maken! Uiteraard raden wij iedereen wel aan om vooraf te reserveren

 

 

Friday, December 11, 2015 8:29:00 AM Categories: actie jeugd nieuws

Winterstop in aantocht 

De 1e helft van het seizoen zit er al weer (bijna) op. De najaarscompetitie voor de jeugd eindigt officieel eind november, maar begin december worden nog inhaalwedstrijden gespeeld. Onze senioren voetballen in principe tot de kerst door.

In de winterstop zijn er in week 51 t/m week 2 geen jeugdtrainingen. Mede om het trainingsveld te ontzien. Wel zijn er andere activiteiten, zoals bijvoorbeeld zaalvoetbal. De voorjaarsreeks voor junioren en pupillen gaat zaterdag 13 februari 2016 weer van start.

De senioren zullen begin januari de trainingen hervatten. Want op 24 januari staan voor hen alweer de eerste competitiewedstrijden van 2016 gepland.

Friday, December 11, 2015 8:24:00 AM Categories: agenda nieuws

Valburg 1 – VVLK 1 

Zondag 06-12-’15, de thuiswedstrijd tegen VVLK 1. De dag na pakjesavond hadden we er met z’n allen weer zin in. Drie punten moesten we halen om weer aansluiting te vinden met de bovenste helft van de ranglijst. Geen makkelijke opgave, want in een oefenwedstrijd voor de competitie begon, hadden we 2-2 tegen hen gespeeld. Dit was toen een geflatteerde uitslag, want we hadden ook wel met 8-2 kunnen verliezen, zoveel kansen werden er toen door VVLK gemist.
Maar zoals ik al zei, de stemming was goed, ook al misten we 2 basiskrachten, namelijk Mark Houterman en Eric Jansen konden door omstandigheden niet aanwezig zijn. De start van het duel ging niet erg lekker, binnen 1 minuut kregen onze gasten al een penalty door gerommel achterin. Deze werd niet al te best genomen, maar toch ging hij erin, 0-1. De rest van de eerste helft waren er wel enkele kansen voor beide teams, maar er vielen verder geen doelpunten.
In de rust werd afgesproken om er de 2de helft vol voor te gaan, de punten moesten in Valburg blijven. Echter na een paar minuten werd Ruben van Cleef, terwijl hij een pass wilde geven, geblokt. Zijn knie verdraaide hierdoor en het was direct einde wedstrijd voor hem. Terwijl Ruben nog maar net van het veld was, maakte wij naar een doorjaag actie van Wouter Meijs de gelijkmaker. Daarna ging het heel snel, binnen tien minuten vielen ook de 1-2 uit een corner en de 2-2 door Tim Maassen.
De wedstrijd kreeg weer iets van spektakel, en toen in de 70ste minuut de 3-2 door opnieuw Wouter Meijs, werd gemaakt, hoopten wij de buit binnen te hebben. Zeker ook omdat we op nog een doelpunt van Chris van Tongeren rekenden, onze supersub die de 2de helft in het veld was gekomen. Het mocht echter niet zo zijn, Chris kon zijn doelpuntje niet maken, maar de tegenstander wel. Een afstandsschot vanaf de linker zijkant werd niet goed verwerkt en de 3-3 eindstand stond op het bord.
Achteraf gezien wel een terechte uitslag, al hadden we graag 3 punten over gehouden aan dit duel. Indien het weer mee blijft werken, hebben we voor de winterstop nog 2 wedstrijden te gaan. Totaal nog 6 punten te verdienen dus, te beginnen a.s. zondag uit tegen Elsweide en op 20 december tegen DVSG uit. Wellicht zien wij u nog bij een van deze ontmoetingen.

Begeleiding Valburg 1.

Friday, December 11, 2015 8:21:00 AM Categories: 1e wedstrijdverslag