Nieuwsbrief maart 2013 

De SC Valburg Nieuwsbrief maart 2013 is verschenen met onder andere de volgende items:

  • SC Valburg en de VriendenLoterij
  • Club van '46
  • Nieuwe trainer SC Valburg  1
  • SC Valburg verkoopt eieren
  • SC Valburg tijdens de Rabobank Clubkas Campagne 2013
  • SC Valburg zoekt spullen!
  • Jeugdkamp bij SC Valburg?

De nieuwsbrief is hier te vinden.

Tuesday, March 26, 2013 9:48:00 AM Categories: nieuws

Clubkas actie 

Net zoals afgelopen jaren organiseert de Rabobank wederom de Clubkas Campagne. Met deze campagne geeft de Rabobank haar leden de mogelijkheid om een vereniging financieel te steuren.

Dit doet men door een stem uit te brengen op een vereniging naar keuze. SC Valburg is één van de verenigingen die ook dit jaar weer mee doet aan deze campagne. Het afgelopen jaar leverde dit een leuk extraatje op. Dit geld kunnen wij goed gebruiken om bijvoorbeeld materialen aan te schaffen voor onze jeugdleden.

Daarom stellen wij het zeer op prijs indien u tijdens deze campagne uw stem uit zou willen brengen op SC Valburg. De leden van de Rabobank krijgen vlak voor de stemperiode een brief met een unieke code waarmee zij kunnen stemmen. Via de website van deze actie kunnen zij tijdens de stemperiode hun stem uitbrengen op de vereniging stichting waarop zij dat willen doen. De stemperiode is van woensdag 13 maart tot en met woensdag 27 maart.

Wij hopen dat u uw stem uit zal brengen op SC Valburg !

Wednesday, March 13, 2013 9:53:00 AM Categories: actie nieuws

Jeugdkamp bij SC Valburg 

Het eerste weekend van juni (zaterdag 1 juni) staat de traditionele seizoenssluiting van SC Valburg gepland. Twee enthousiaste vrijwilligers hebben het idee opgepakt om de sluitingsdag op te pimpen naar een mini-jeugdkamp.

Samen met de activiteitencommissie is er al een grove planning gemaakt. Maar om iets dergelijks te organiseren is de hulp van vele vrijwilligers nodig. Vandaar dat onlangs deze brief verspreid onder de ouders en het jeugdkader. Maar uiteraard hoef je niet per se lid van het jeugdkader of ouder van een jeugdlid te zijn om mee te helpen om de plannen te realiseren.

Ondersteun je dit leuke initiatief en wil je jouw steentje daaraan bijdrage? Geef je dan op bij Erwin Fransen of Bauke Huisman. Mailen naar de activiteitencommissie (activiteiten@scvalburg.nl) kan uiteraard ook.

Wednesday, March 6, 2013 3:04:00 PM Categories: jeugd nieuws