Seizoensafsluiting SC Valburg 

programma seizoensafsluitingVrijdag 31 mei t/m zondag 2 juni staat voor SC Valburg in het teken van de Seizoensafsluiting. Dit keer een heel weekend. Een weekend dat wordt omlijst door verschillende activiteiten voor onze jeugd en senioren leden, waaronder een kamp.

Op vrijdagmiddag wordt er afgetrapt met een Jeugdkamp. Kijk HIER voor het programma.

Zaterdagavond wordt er door de junioren en senioren gestreden om de "Dik de Start" trofee. Om 19:00 ben je welkom en je kunt gewoon binnenlopen. Het toernooi zal om 19:30 beginnen. Aansluitend is er feestavond in de kantine voor (ere)leden, sponsoren, vrijwilligers, supporters en iedere andere belangstellende. Kortom voor iedereen!

De zondag staat in het teken van de grootse rommelmarkt op sportpark 't Kasteel. Aanvang daarvan is 12:00 uur. Klik HIER voor de flyer.

 

We hopen je te zien dit weekend!

Wednesday, May 29, 2013 4:13:00 PM Categories: actie jeugd nieuws vrijwilligers

SC Valburg V1 - BOA-jc V1 1-3 

Tuesday, May 21, 2013 10:31:00 PM Categories: nieuws

VIP-ontvangst 

VIP-ontvangst Ronald PeperkampTijdens de laatste Zomerfeesten werd tijdens de Goederen en Dienstenveiling een heuse "VIP-onvangst bij SC Valburg" geveild. Op zondag 5 mei, de laatste thuiswedstrijd van SC Valburg 1, werd de ontvangst verzilverd door de gelukkige 'winnaar', Ronald Peperkamp.

Het arrangement bestond onder andere uit een welkoms kopje koffie in de bestuurskamer, de aftrap, een gesigneerde bal, een bos bloemen en het aanschuiven bij het buffet na afloop van de wedstrijd.

Meer foto's zijn hier te vinden.

Monday, May 20, 2013 6:01:00 PM Categories: foto nieuws

SC Valburg D1 kampioen! 

Met een 9-1 overwinning op Fortissimo D2 uit Ede vierde de D1 van SC Valburg het behaalde kampioenschap. Daarna kon het grote genieten beginnen, eerst het hele spul op de foto, bloemen werden uitgedeeld en daarna met z´n allen op de "platte kar" Valburg en omstreken door (Andre van Ginkel, bedankt voor het uitlenen van de wagen!) om iedereen te laten weten wie er kampioen was geworden, SC Valburg D1!

d1 kampioenBij terugkomst kregen alle spelers uit naam van het bestuur van SC Valburg een mooie oorkonde uitgereikt  evenals een mooie beker die de ouders van de spelers hadden geregeld. Daarna was het tijd voor een frietje en een frisje in de kantine.

Jongens, uit naam van trainers, leiders, ondersteuning en ouders, wij danken jullie hartelijk voor een heel mooi seizoen met een hele mooie afsluiting!

Wednesday, May 15, 2013 7:37:00 PM Categories: jeugd kampioen

Meidenvoetbal bij SC Valburg 

De afgelopen periode zijn bij SC Valburg verschillende vragen en aanmeldingen van meisjes binnengekomen die komend seizoen willen gaan voetballen. We willen dit graag mogelijk maken, maar dat kan alleen als er voldoende meisjes zijn die willen gaan voetballen. Daarom willen we proberen een meidenteam op te richten voor komend seizoen, en hebben we een affiche gemaakt. Zie de bijlage.

meidenvoetbal

Monday, May 13, 2013 9:13:00 PM Categories: jeugd nieuws

Nieuwsbrief mei 2013 

De SC Valburg Nieuwsbrief mei 2013 is verschenen met onder andere de volgende items:

  • Rabobank Clubkas Campagne
  • De nieuwe website van SC Valburg is online
  • SC Valburg zoekt jeugdtrainers
  • SC Valburg zoekt verzorger
  • Oproep scheidsrechters
  • Inleverochtend rommelmarkt

De nieuwsbrief is hier te vinden.

Friday, May 3, 2013 5:27:00 PM Categories: nieuws