Indeling najaar 2015-2016 

Beste ouders, verzorgers en spelers.
 
De JTC heeft samen met leiders en de TC deze indeling gemaakt.
Vragen kunnen direct gesteld worden per mail aan Cees Hensen. Ceeshensen@kpnmail.nl.
 
De indeling van de A is met 14 krap maar we hebben alle vertrouwen erin dat dit aangevuld gaat worden aangezien we er een gediplomeerde trainer en uitstekende leiding ervoor hebben staan.
 
De indeling van de ME1 en ME2 komen zo spoedig mogelijk.
 
Wij wensen jullie allemaal veel voetbalplezier bij SC Valburg in het seizoen 2015/2016.
 
Met sportieve groeten,
André van Ginkel
Bestuurslid TZ.
A1B1B1C1C1
D1 E1 E2
F1 MC1MD1 
Tuesday, May 26, 2015 11:51:00 AM Categories: jeugd nieuws

Valburg 1- Krayenhoff 1 

Zondag 10-05-’15 stond de laatste competitie wedstrijd tegen Krayenhoff op het programma. Er was voor ons nog een theoretische kans om de 2de periode te pakken. Hiervoor moest dan wel Elistha winnen bij WVW en wij hadden nog 5 doelpunten in te lopen op Elistha. De opdracht voor de wedstrijd was dus helder: met zoveel mogelijk doelpunten verschil winnen!!
Doordat er geen geblesseerde spelers waren en het tweede elftal vrij was, had onze trainer een lastige keuze met het samenstellen van de basis opstelling. Met de gedachte: aan een winnend elftal niets veranderen, stonden dezelfde spelers als tegen SVHA aan de aftrap.
Hoewel de opdracht voor iedereen duidelijk was, kwam dat in de eerste helft er niet echt uit. Er waren legio kansen om op voorsprong te komen, maar deze werden niet benut. Het leek wel of iedereen zenuwachtig was, er werden verwijten over en weer gemaakt, maar de ballen kwamen steeds niet aan. Uiteindelijk na ongeveer een half uur spelen wist Wouter een kans af te ronden 1-0. Na deze treffer werd het spel echter niet beter en dus was dit ook de ruststand.
In de rust werd Erwin gewisseld voor Mark, hierbij moet gezegd worden dat eigenlijk iedereen hiervoor in aanmerking kwam. Een donderspeech van onze trainer moest iedereen wakker schudden en motiveren voor een betere tweede helft. Het was inmiddels bij de andere wedstrijd 1-0 voor Elistha, dus wij hadden alles nog in eigen hand.
Met een goed gevoel gingen wij weer het veld op, er werden weer enkele goede kansen gecreëerd, maar de doelpunten bleven uit. Toen de tegenstander ook nog de 1-1 maakte, na slordig balverlies uit een ingooi van Valburg, werd het nog onrustiger in en om het veld. Maar uiteindelijk bleek het kwartje wel gevallen, want toen begon het te lopen. De 2-1 werd gemaakt, daarna ging het snel en liep de score op tot 7-1 voor Valburg. Wouter maakte er nog 2, dus 3 in totaal, Luuk 3 x en Jos Bierman 1 x.
De opdracht was volbracht, nu wachten op de einduitslag van de andere wedstrijd, waar het inmiddels 1-1 geworden was. Deze partij was nog niet afgelopen, en wij hoopten op nog een doelpuntje voor Elistha. Helaas bleef de stand ongewijzigd en zijn wij nu afhankelijk van de beslissingswedstrijd van a.s. donderdag. Mocht Elistha deze winnen, dan komen wij nog in de nacompetitie. Afwachten dus.
Ongeacht hoe dit afloopt kunnen we met z’n allen terug kijken op een prima seizoen, met een mooie 5de plaats tot gevolg. Ik wil een ieder die hieraan heeft bijgedragen hartelijk bedanken!!! Wordt mogelijk nog vervolgd en anders graag tot volgend seizoen.

Begeleiding Valburg 1

Wednesday, May 13, 2015 11:45:00 AM Categories: 1e nieuws

Affiche Seizoensafsluiting 2014-2015 

Sunday, May 10, 2015 9:42:00 PM Categories: jeugd

Seizoensafsluiting 2014-2015 

Het seizoen 2014-2015 is alweer bijna ten einde. Als dank voor uw bijdrage tijdens dit seizoen, willen we het seizoen graag feestelijk afsluiten. Voor de jeugdleden doen we dit middels een jeugdkamp. Voor de volwassenen staat een feestavond gepland.

Feestavond

Vrijdagavond 22 mei vanaf 19:00 u bent u van harte welkom op sportpark ‘t Kasteel voor een heerlijk buffet. Aansluitend daaraan, vanaf ongeveer 20:30 uur, volgt er een feestavond waarvan het programma nog een verrassing is. Deze avond wordt ook de Speler van het jaar gekroond. Wie zal het dit jaar worden?

We willen graag voldoende eten serveren tijdens het buffet, daarom is het van belang om te weten wie er aan het buffet deelnemen. Daarom word je verzocht je op te geven en aan te geven of je alleen komt of met je partner.

Opgeven voor het buffet kan tot en met 17 mei via: secretaris@scvalburg.nl

 

Jeugdkamp

Het weekend van 29 t/m 31 mei staat geheel in het teken van de seizoensafsluiting voor de jeugd met een heus jeugdkamp. Er staan van allerlei leuke activiteiten op het programma die de moeite waard zijn om te bekijken. Wij hopen u op 22 mei te mogen begroeten en natuurlijk ook in het weekend daarna tijdens het jeugdkamp. Meer informatie kunt u vinden op onze website www.scvalburg.nl of op onze SC Valburg Facebookpagina.

 

Sunday, May 10, 2015 9:34:00 PM Categories: actie agenda jeugd nieuws

SC Valburg wint voor de vierde keer in een jaar van SVHA ! 

Na de nederlaag tegen WVW dus kans op eerherstel voor wat voor sommigen de wedstrijd van het jaar is, de derby tegen SVHA.  Met een, op wat kleine pijntjes na,  fitte groep en enkele jongens die hun vakantie er weer op hadden zitten een ruime keus dus voor trainer Job Landman.

Na 4 minuten had SC Valburg op voorsprong kunnen en moeten komen. Ware het niet dat op het slechte veld de bal net voordat Chris voor een leeg goal in kon schieten weg stuiterde, toch Chris ?  Gelukkig zat het ons na 8 minuten wel mee toen de keper van SVHA zo vriendelijk was om de bal tegen de doorjagende Wouter aan te schieten, 0-1 en dus een mooie vroege voorsprong.

Hierna had de thuisclub een licht overwicht maar kwam SC Valburg behalve een kopbal op de lat niet in gevaar. Zelf kreeg het de eerste helft ook niet bijster veel kansen maar ach,  0-1 zouden ook 3 punten zijn.

In de tweede helft drong SVHA aan maar net zoals de eerste helft was het vaak tot een meter of 20 voor de goal van SC Valburg, dus ook zonder echte kansen af te dwingen. Gelukkig was daar na 55 minuten spelen weer Luuk die de bal na een vrije trap van Peer op schitterende wijze binnen wist te koppen en zo SC Valburg op rozen zette, 0-2. Door de ruimte die de thuisclub weg gaf kregen Wouter, Mark en Luuk allen nog een 100 % kans om de score verder uit te bouwen maar helaas was de afwerking niet zorgvuldig genoeg.

Hierdoor bleef de thuisclub hoop houden en dwong het keeper Wilfred tot een uiterste redding om de bal nog net uit de goal te tikken. Hierna hielp SC Valburg de gastheer weer in de wedstrijd doordat Lars 10 minuten voor tijd een corner achter de kansloze Wilfred kopte.

De vreugde van SVHA was echter van korte duur want Wouter gooide, wederom met behulp van de keeper van SVHA, de wedstrijd in het slot door de 1-3 binnen te schieten. Niet lang daarna floot de scheidsrechter voor het eindsignaal en wist SC Valburg dus voor de 4e keer op rij deze derby te winnen. Een unicum voor (minimaal) de laatste 15 jaar en wat eenieder met een blauw hart betreft mogen nummer 5,6,7,8,9,10, 11, 12 etc ook volgen !

Volgende week de laatste wedstrijd van het seizoen. Dan komt het Nijmeegse Kraijenhoff naar Sportpark ’t Kasteel. Na de 3-3 in de uitwedstrijd hebben we dus nog wat recht te zetten. Winst is nodig om de 5e plaats definitief in handen te krijgen en mocht er daarna nog wat volgen dan is dat mooi meegenomen.

Een mooie gelegenheid om met Moederdag er even uit te gaan. We hopen weer zoveel mogelijk mensen te begroeten. De wedstrijd zal om 14:00 uur beginnen, tot dan !

Wednesday, May 6, 2015 9:23:00 PM Categories: 1e nieuws

SC Valburg 1 verliest strijd om 4e plaats 

Zondag 4 april stond de belangrijke uitwedstrijd tegen WVW Weurt op het programma. Belangrijk omdat bij een zege de mannen van Job Landman WVW zowel in de strijd om de 4e plaats alsmede voor wat betreft de koppositie in de 2e periode konden achterhalen. Helaas mocht dit beiden niet zo zijn.

Ondanks een wat beter begin met een geweldige kans voor de thuisclub was het na een klein kwartier Luuk die fraai binnen kopte uit een corner van Chris en zo dus de 0-1 op het bord zette. Door deze goal begon SC Valburg ook steeds beter te spelen en kwam de thuisclub er nauwelijks meer uit. Het zag er goed uit tot de wedstrijd in een kleine 5 minuten een kentering kreeg….

Eerst floot de scheidsrechter na een vermeende overtreding van Eric (Peer) voor een penalty. Was het er één, daar waren twijfels over maar eens gegeven blijft meestal gegeven… Helaas werd deze actie dubbel bestraft doordat Peer hier ook nog eens een gele kaart voor kreeg. Vooral dat laatste was lichtelijk overdreven. De penalty werd keurig binnen geschoten waardoor de stand na een halfuur 1-1 was. Een paar minuten daarna was diezelfde Peer (de meest besproken man deze eerste helft) iets te laat en vloerde een aanvaller van de tegenpartij. Over deze kaart was helaas geen discussie mogelijk waardoor Peer er na een halfuur spelen met rood vanaf moest en SC Valburg dus met 10 man verder. In het restant van de eerste helft gebeurde verder weinig waardoor 1-1 dus de ruststad was.

In de tweede helft was het vooral WVW dat de aanval zocht. De 10 man van SC Valburg kwamen wat onder druk te staan maar tot een kans voor de thuisclub leidde dat niet. Met kansen voor Wouter en Ronald waren het eigenlijk de gasten die op voorsprong hadden moeten komen. Tot de 85e minuut bleef de stand nog steeds gelijk. Dit veranderde helaas toen een speler van WVW een vrije trap vanaf de zijkant van het veld van een meter of 28 met een aardige zwabber binnen schoot. In de laatste minuut scoorde de thuisclub nogmaals wat voor SC Valburg dus een 3-1 nederlaag betekende.

Helaas wel de complimenten maar niet de punten. Ondanks de nederlaag toch een redelijk gevoel richting de wedstrijd erna, de derby tegen SVHA.

Wednesday, May 6, 2015 9:21:00 PM Categories: 1e nieuws

Foto's van de Line-Up voorafgaand aan: SVHA 1 - Valburg 1  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wednesday, May 6, 2015 8:47:00 PM Categories: 1e foto jeugd