35+ trainingen 

Geen pijlsnelle aanvallers op roze schoenen en verdedigers die spelen op buitenspel, maar gewoon lekker een potje voetballen met leeftijdgenoten. Vanaf september kan dat bij SC Valburg!

Bij het reguliere voetbal staat elk weekend een wedstrijd op het programma van tweemaal 45 minuten. Voor veel spelers boven de 35 jaar is dit om praktische of fysieke redenen geen optie meer. Waardoor veel voetballers stoppen met voetbal, terwijl ze toch graag tegen een balletje trappen. Daarom biedt SC Valburg voor deze groep voetballiefhebbers de mogelijkheid om hun favoriete spelletje te beoefenen. 

 

Daad bij het woord

Tijden evenementen, zoals het jeugdkamp, de Nieuwjaarswedstrijd, het Buurtvoetbal of bij de Valburgse Zomerfeesten, hoor je vaak dat “er best wel animo is” om te gaan trainen als dit mogelijk zou zijn in Valburg. En ja, dat wordt meestal gezegd onder het genot van een drankje. Maar nu is het moment daar en wordt aan diegenen de mogelijkheid geboden om de daad bij het woord te voegen!

 

(Proef)trainingen

Lijkt het je wat en wil je na de vakantieperiode iets aan je conditie doen en van de vakantiekilootjes af? Of vind je het gewoon leuk om een potje te voetballen en na afloop samen wat drinken en na te praten in de kantine? Kom dan trainen! We hebben in september 3 woensdagavonden gereserveerd voor de zogenaamde “35+ trainingen”. Dus noteer ze in de agenda:

- Woensdag 3 september
- Woensdag 10 september
- Woensdag 17 september

 

De trainingen beginnen om 20.30 uur. Na de 3 trainingen maken we de balans op en gaan we kijken of er voldoende animo is om het een vervolg te geven. Heb je vragen of wil je meer weten? Stuur dan een mail naar tc@scvalburg.nl.

Thursday, August 28, 2014 1:06:00 PM Categories: agenda

Speciale koopdag Snelders Sport 

Snelders Sport Elst (Dorpsstraat 24) organiseert op donderdag 21 augustus a.s. van 09.00 tot 21.00 uur een speciale koopdag voor alle leden van Sportclub Valburg. Op deze dag ontvangt u een korting van 20% op de gehele collectie (m.u.v. reeds afgeprijsde artikelen en kadobonnen).


Noteer donderdag 21 augustus a.s. in uw agenda en profiteer van 20% korting!!!

Saturday, August 16, 2014 12:08:00 PM Categories: actie agenda sponsoren

Verslag Algemene ledenvergadering 7 juli 2014 

Op maandag 7 juli vond een Buitengewone Algemene Leden Vergadering plaats. De voornaamste aanleiding van de extra ALV was het (nijpende) tekort aan vrijwilligers. Hiertoe is nieuw beleid geformuleerd waar het bestuur komend seizoen uitvoering aan wenst te geven. Het verslag, de besluiten en andere relevante stukken zijn hier (Club -> Algemeen -> ALV) te vinden.

Saturday, August 9, 2014 10:38:00 PM Categories: agenda nieuws

Voetbalschool 

Na het grote succes van afgelopen seizoen, is er dit jaar weer de mogelijkheid om aan de voetbalschool bij SC Valburg deel te nemen. SC Valburg biedt seizoen 2014-2015 namelijk ook weer onderdak aan de voetbalschool van Ruud Makaay. De voetbalschool gaat op vrijdag 12 september 2014 van start.

Meer informatie is hier te vinden.

Thursday, August 7, 2014 8:06:00 PM Categories: agenda jeugd nieuws

SC Valburg 1 - Bennekom 2 

De geplande oefenwedstrijd SC Valburg 1 - Bennekom 2, die op zaterdag 9 augustus gespeeld zou worden,  gaat niet door.

Friday, August 1, 2014 1:33:00 PM Categories: 1e agenda nieuws