Het nieuwe trainingsschema is bekend! 

In het  onderstaande PDF-bestand staat het nieuwe trainingsschema met alle tijden en veldbezettingen.

  

 

 

 

 

Saturday, August 29, 2015 2:24:00 PM Categories: nieuws

SCD 1 – Valburg 1 (beker wedstrijd) 

*** Wedstrijdverslag ***

Zo, we zijn weer begonnen!


Dinsdag 25-09-’15 onze eerste wedstrijd in de beker. Eigenlijk hadden we vorige week al thuis tegen Excelsior Zetten moeten spelen, maar door de vele regen was ons nieuw ingezaaide veld onbespeelbaar verklaard. Dus om 17.45 uur verzamelen voor onze eerste wedstrijd.


SCD is een tegenstander uit de vierde klasse, die hun eerste beker wedstrijd verloren hebben tegen Aquilla, 3-1. Al met al op papier geen makkie, tevens een goede test om te zien waar we staan.
In de spelersgroep zijn er geen wijzigingen met vorig seizoen. Voor deze wedstrijd hadden Wouter en Mark zich afgemeld, beide zijn geblesseerd. Hierdoor werd de spitspositie vandaag ingevuld door Ronald.
Na de aftrap was direct zichtbaar dat het natte kunstgras voor onze spelers even wennen was. De bal schoot alle kanten op, verkeerde aannames en passes. Dit resulteerde na 2 minuten al in een levensgrote kans voor de thuisploeg, welke gelukkig niet verzilverd werd. Gaandeweg de eerste helft kreeg Valburg wat meer grip op de bal, het veld en dus de wedstrijd. Er waren over en weer een aantal kansen, behalve de bal van Erwin op de lat, waren de betere voor SCD. Maar tot de rust werd er niet gescoord, met 0-0 de rust in.

Het weer was er intussen ook niet beter op geworden het regende stevig door, de 2de helft was het veld dus nog gladder en natter. Vol goede moed betraden wij toch weer het veld, met het idee om hier een goed resultaat neer te zetten.
Het spel werd er van beide kanten echter niet beter op, mede door invloed van de slechte weersomstandigheden. Wilfred, die overigens weer een goede wedstrijd keepte, moest een vrije trap lossen, waardoor een inlopende speler van SCD de bal binnen kon werken, 1-0.

Toch een teleurstelling mede omdat we in de tweede helft nog geen echte kansen gecreëerd hadden. Jan en Ronald waren inmiddels gewisseld voor Tim en Remi. Even later raakte Jos (licht) geblesseerd, hiervoor kwam Pim in het veld. Aan onze werklust lag het niet, maar we liepen steeds achter de feiten aan.

Het laatste kwartier van de wedstrijd kwamen we toch weer beter aan het voetballen toe. Passes kwamen beter aan, alleen een doelpunt ontbrak nog. Op het moment dat een ieder dacht dat we met een nederlaag naar huis konden, rondde Luuk een mooie voorzet vanaf de rechterkant prima af. In de laatste twee minuten veranderde er niets meer, hierdoor is de uitslag 1-1.


We hebben nu nog 2 beker wedstrijden te gaan, a.s. zondag uit tegen Aquilla, 14.30 uur de aftrap. Dinsdag 1 september thuis om 18.30 uur thuis tegen Excelsior Zetten. Wellicht zien we jullie daar.

Begeleiding Valburg 1

Friday, August 28, 2015 3:46:00 PM Categories: 1e nieuws wedstrijdverslag

zondagprogramma jaarrooster Senioren 

De KNVB heeft vandaag de competitienummering bekend gemaakt.

Let op: als clubs zich nog terugtrekken of als de KNVB nog wijzigingen gaat doorvoeren, dan wijzigt het jaarprogramma.

Friday, August 28, 2015 3:39:00 PM Categories: 1e 2e agenda Dames nieuws

VDZ VR- SC Valburg VR 

*** Wedstrijdverslag ***

Zondag 23 augustus
 
Eindelijk was het vandaag zover..na een paar weken van hard en goed trainen is de bekercompetitie is begonnen.
vandaag de uitwedstrijd in arnhem tegen de dames van VDZ, wij reisden met 12 dames af waarvan 2 geblesseerde dus moesten we het klusje vandaag met 10 dames klaren. in een 1-4-3-2 opstelling vroeg ik aan de dames 10% meer inzet per dame en dat maakt ook 11!.en ik kan je vertellen ze gaven negentig minuten lang meer dan die 10%... duidelijk meer
al in de eerste helft kwamen wij op een 1-0 achterstand door een communicatie fout.al snel na de tegen goal ging bij ons het tempo omhoog en dat resulteerde gelijk al in een paar mooie kansen voor de vrouwen van SC Valburg. uit een goed genomen hoekschop was hetTessa van Merwijk die met een mooie volley de verdiende 1-1 binnenschoot. wij gingen nog dominanter op de helft van de tegenstander en gaven natuurlijk ook meer ruimte weg maar VDZ wist hier niet van te profiteren. een slim genomen hoekschop kwam terecht bij Marlot Hoekzema en zij liet de keepster van VDZ met een mooi afstandschot kansloos. 1-2. maar ook VDZ liet zien dat zij aardig konden voetballen en via een snelle counter maakten zij nog de tweede goal. het laatste half uur moest onze centrale middenveldster Marina van Meel noodgedwongen door een blessure in het doel.en verving de uitstekende keepster Danielle De Haas ook dat deed ze naar behoren en hield uitijndelijk haar doel schoon.. met uiteindelijk een 2-2 einduitslag mogen wij best tevreden zijn.. deze dames hebben vandaag laten zien waartoe zij in staat zijn. al met al een top prestatie van de dames van SC Valburg en een trotse trainer.

Herman van meel Trainer\coach Valburg vrouwen

Wednesday, August 26, 2015 3:35:00 PM Categories: Dames nieuws

Strandpark Slijk-Ewijk Festival gaat gewoon door!!! 

Wij maken u graag attent op dit festival a.s. zondag 23 augustus bij WaterGoed, sponsor van onder andere het Jeugdkamp van SC Valburg. Met name om Joost Frijlink en zijn personeel, een hart onder de riem te steken i.v.m. de slechte berichten rond de kwaliteit van het zwemwater (ziekte van Weil).
Het zou fantastisch zijn als u in grote getale aanwezig zult zijn! Ook het terras van het Strandpark is nl gewoon toegankelijk.
Dit festival is georganiseerd door de ondernemers rond het Strandpark Slijk-Ewijk en namens UitRwaarde. Tijdens dit evenement worden er allerlei activiteiten georganiseerd en worden de lekkerste hapjes geserveerd; vergeet niet dat de beste pannenkoekenbakker meedoet aan dit festival! Omnivents organiseert een Family Obstacle Run; ideaal als gezinsactiviteit! Daarnaast staat er een luchtkussenglijbaan klaar en staan uiteraard ook de activiteiten van Watergoed klaar voor gebruik.

Programma:
10.00 uur: welkom op Watergoed
12.00 uur: start van de Family Obstacle Run
21.00 uur: einde van het festival
De entree is gratis; aanmelden is niet nodig!!

kijk op de website van watergoed

 

Friday, August 21, 2015 8:39:00 PM Categories: nieuws