Jeugdkamp voetbal 2015 

Na het geweldige succes van dit jaar, gaan wij er weer volop tegenaan om ook in 2015 de voetballende jeugd van SC Valburg een onvergetelijk jeugdkamp te bezorgen.

De datum staat inmiddels op de kalender: 29, 30 en 31 mei 2015!

Wij zien u denken: 3 dagen? Inderdaad! Om het programma zo goed mogelijk tot z’n recht te kunnen laten komen hebben we 3 dagen nodig, waarbij de zondag(morgen) geheel in het teken van het ouder/kindtoernooi komt te staan (wellicht handig om deze datum alvast in uw agenda te noteren).

Omdat er veel kinderen zijn die de avondvierdaagse in Herveld meelopen en deze eindigt op vrijdag 29 mei, start het jeugdkamp pas om 20:00 uur. We hebben een vrije inloop, dus mocht het later worden is dat geen probleem.

Ons streven is om er wederom een gezellige, sportieve en uitdagende happening van te maken, waarbij iedere hulp van ouders, trainers, begeleiders en sponsors weer van harte welkom is.

Wij zullen u door middel van de website www.scvalburg.nl en de dorpskrant op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen.

 

Organisatie jeugdkamp SC Valburg

Erwin Fransen

Monique Wilke

Ingrid van Kleef

Gera van Noordenburg

Tuesday, September 23, 2014 8:38:00 PM Categories: agenda jeugd nieuws

Planning Bardiensten 

In de bijlage vind je het kantinerooster van SC Valburg tot medio januari. Tevens is een toelichting bijgevoegd met de belangrijkste aandachtspunten die je moet weten als je kantinedienst hebt.

Vrijwilligersbeleid

De invulling van het rooster is gebaseerd op het nieuwe vrijwilligersbeleid. Daaruit volgende verplichtingen (2x bardienst) zijn verwerkt in het kantinerooster. Daarnaast zijn ook de reeds bestaande barvrijwilligers verwerkt in het rooster.

Een aantal van jullie is al 2x ingeroosterd, sommigen nog helemaal niet. De verschillen worden de 2e seizoenshelft rechtgetrokken.

Het kantinerooster voor de 2e helft van het seizoen zal begin januari bekend worden gemaakt.

Kennis en herkenbaarheid

Wij vinden het van belang dat in onze kantine op een verantwoorde wijze wordt omgegaan met het schenken van alcohol. Daarom krijgt al het barpersoneel een instructie aangeboden. De instructie vindt plaats op woensdag 10 september 2014 van 20.00 uur tot 21.00 uur. Tijdens deze bijeenkomst wordt ook de gang van zaken tijdens kantinediensten en de werking van tap, frituur en dergelijke kort toegelicht. Indien je op die avond niet beschikbaar bent, dan graag doorgeven aan Barry Leenders via: barryleenders@hotmail.com.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat barvrijwilligers als zodanig zijn te herkennen. Daarom zijn er polo’s aangeschaft die tijdens de dienst gedragen dienen te worden. Je vind de polo’s in het voorraadhok, er zijn diverse maten beschikbaar. 

Bij voorbaat dank voor je inzet!

bijlage 1: planning bardienstBjilage 2 : toelichting bardienst

Posted by Sjors Stevens Thursday, September 4, 2014 11:00:00 AM Categories: agenda nieuws