Indeling van het 1e Elftal bekend! 

Vijfde klasse F: Aerdt/Carvium, Arnhemia, CHRC, Edesche Boys, Elsweide, Loo, RVW (d), SDZZ, SVO’68, SC Valburg, SC Veluwezoom (d), VVLK.

Bekijk hier het wedstrijdprogramma.

Succes jongens! 

 

Club

Logo

Website

Sport Vereniging Carvium

 

http://www.carvium.nl/

Voetbal Vereniging Anhemia

 

http://www.vvarnhemia.nl/

Cito Harten Rijn Combinatie

 

http://vvchrc.nl/

Voetbal Vereniging Edesche Boys

 

http://www.voetbal-clubs.nl/voetbal/edescheboys/

Voetbal Vereniging Elsweide

 

http://elsweide.nl/

Sportvereniging Loo

 

http://www.svloo.nl/

 Renkumse Voetvalvereniging Wilhelmina/Wilskracht

 

http://www.rvw-voetbal.nl/

Samenspel Doet Zegevieren Zevenaar

 

http://www.sdzz.nl/

Sportclub Ooy

 

http://www.svovoetbal.nl/

Sportclub Veluwezoom

 

http://scveluwezoom.nl/

Voetbal Vereniging Leuth Kekerdom

 

http://www.vvlk.nl/

 

 

Thursday, July 14, 2016 11:22:00 AM Categories: 1e nieuws

Concept verenigingskalender seizoen 2016-2017 

Weet jij wanneer de kerstbingo dit jaar is? En dat de Algemene ledenvergadering op 14 oktober staat gepland? Op welke dag is de oliebollenactie dit jaar? Wanneer start de competitie en wanneer gaan we trainen? En het jeugdkamp, wanneer is dat? Dit en nog veel meer is te vinden in de concept verenigingskalender 2016-2017. Dus klik hier om te zien wat er te doen is bij jouw club!

 

Een voorbehoud moet wel gemaakt worden: in de laatste nieuwsbrief stond een artikel over het groot aantal vacatures bij SC Valburg. Kijk hier voor een actueel vacature-overzicht. Dit leidt er toe dat we diverse zaken niet meer kunnen organiseren. In de verenigingskalender zijn die zaken opgenomen die we minimaal willen realiseren. Als de vacatures niet ingevuld worden, kan dit betekenen dat bepaalde activiteiten/werkzaamheden niet kunnen worden gerealiseerd en moeten worden geschrapt.

 

 

Thursday, July 14, 2016 11:06:00 AM Categories: agenda nieuws

Nieuwe indeling 2016-2017 in concept is nu definitief! 

De indeling voor volgend seizoen is gereed.

Vragen opmerkingen aan Cees Hensen (ceeshensen@kpnmail.nl, 06-51118313) of André van Ginkel (a.vanginkel@vanginkelgroep.nl , 06-27066723)

 

     
JO 07 F1 JO 10 E1 JO 12 D1 JO 15 C1      
             
             
JO 15 C2 JO 17 B1 JO 19 A1        

 

MO 13 D1 MO 17 MB

 

Monday, June 6, 2016 7:50:00 PM Categories: nieuws

Word jij ook scheidsrechtersbegeleider? 

Onderwerp: KNVB TJC De scheidsrechtersbegeleider binnen de vereniging

Voetbalverenigingen hebben steeds meer aandacht voor de scheidsrechters. Goed opgeleide, jonge en fitte scheidsrechters zijn een visitekaartje voor de vereniging. Wil jij daar een bijdrage aan leveren?

Meer en meer voetbalverenigingen gaan succesvol aan de slag met het invoeren van arbitragebeleid en het aansturen en begeleiden van verenigingsscheidsrechters. De scheidsrechtersbegeleider binnen de vereniging begeleidt scheidsrechters die actief zijn op clubniveau. Hij zorgt ervoor dat de scheidsrechters kunnen acteren in een veilige omgeving en voorziet ze van tips en feedback. De scheidsrechtersbegeleider werkt onder de verantwoordelijkheid van de scheidsrechterscoördinator. Hij zorgt ervoor dat clubscheidsrechters hun hobby op een prettige en veilige manier kunnen uitoefenen.

In het kader van een Veilig Sport Klimaat heeft de KNVB de module Scheidsrechtersbegeleider ontwikkeld. De module bestaat uit twee bijeenkomsten bij de vereniging. Tijdens deze bijeenkomsten wordt constant de koppeling tussen theorie en praktijk gezocht. De praktijk is hierbij altijd leidend. Tussen de twee cursusdelen door gaan cursisten aan de slag met het begeleiden binnen hun vereniging. Als ze na twee avonden aan de voorwaarden hebben voldaan ontvangen zij het certificaat Scheidsrechtersbegeleider binnen de vereniging. 

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Cees Hensen.

Het uitgebreide artikel is ook te vinden op http://www.scheids-assist.nl/nieuws/word-jij-ook-scheidsrechtersbegeleider

 

Sunday, May 29, 2016 5:53:00 PM Categories: nieuws

De website is verhuisd 

Beste bezoeker,

In verband met toenemende website problemen bij onze websiteprovider zijn we onlangs overgestapt naar een andere provider. Hierdoor kon het zijn dat we tijdelijk niet of minder bereikbaar waren, maar inmiddels zijn we weer in de lucht. Achter de schermen wordt er nog hard gewerkt om alle functionaliteiten werkend te krijgen. We hopen uw begrip!

Website team SCValburg 

Tuesday, April 19, 2016 9:39:00 AM Categories: nieuws

Gezocht: ledenadministrateur! 

*** oproep ***

Na 4 seizoenen enthousiast de ledenadministratie van SC Valburg te hebben beheerd, heb ik besloten met ingang van 1 augustus 2016 te stoppen. Vandaar dat we op zoek zijn naar een vervanger.

Als ledenadministrateur ben je verantwoordelijk voor:

  • Verwerken van aanmeldingen, afmeldingen en overschrijvingsverzoeken;
  • Verwerken van veranderingen in het ledenbestand;
  • Verzorgen van communicatie/ correspondentie omtrent o.a. contributies.

Aan het begin en het eind van het seizoen vraagt de meeste tijd om deze taak uit te voeren, maar gedurende het seizoen vallen de werkzaamheden mee.

Wil je iets voor de club betekenen? Wil je daar niet teveel tijd aan kwijt zijn? Wil je de werkzaamheden zelf kunnen inplannen? Dan is dit wellicht iets voor jou. Meld je dan aan!

Aanmelden kan door te mailen naar: leden@scvalburg.nl

Friday, April 1, 2016 6:59:00 PM Categories: nieuws

Jubileumweekend groot succes 

In het paasweekend vierden we ons 70-jarig bestaan. De afgelopen maanden heeft de jubileumcommissie onder leiding van Marinus van Pommeren een gevarieerd programma samengesteld. Voor iedereen wat wils was het motto.

De vrijdag stond in het teken van de jeugd. Nagenoeg alle jeugdleden hadden zich hier voor opgegeven. Bij Watergoed stond hun een zeer gevarieerd programma te wachten met verschillende activiteiten. Na afloop kon er worden gegeten in de opgebouwde tent op 't Kasteel en ontvingen alle deelnemers een jubileumvaantje.

Zaterdagochtend brachten onze jongste talenten - de mini's - een bezoek aan Chimpey Champ. Nadat ze na terugkomst een hapje hadden gegeten konden ze zich onder andere vermaken op het aanwezig luchtkussen.

Voor de oudere jeugd en senioren was er een 4x4 toernooi georganiseerd. Of eigenlijk 3 toernooien. De jongste jeugd speelden in 2 leeftijdscategorieën, en vanaf 16 jaar kon aan het seniorentoernooi worden deelgenomen. Naast de wedstrijden moesten de voetbalkwaliteiten worden getoond bij het latje schieten en penaltyschieten. 1e elftalkeeper Wilfred Janssen heeft meer dan 250 op zich afgevuurd gekregen en liet zien dat hij topfit was. Dit in tegenstelling tot enkele penaltynemers, die geblesseerd moesten afhaken na het nemen van één penalty. Verder zijn er, anders dan een verdwaalde carnavalist die zichzelf blesseerde, gelukkig geen andere blessures ontstaan.

Een strakke planning in combinatie met het mooie weer maakte er een fantastische happening van voor de 160 deelnemers, die tussendoor ook een lunch kregen aangeboden. En dat het met de toekomst van SC Valburg wel goed zit, blijkt wel uit het feit dat in de finale de zogenaamde "talenten van de selectie" verslagen werden door de A-junioren.

Vanaf half 9 konden onder aanvoering van de band Celebration de beentjes weer losgemaakt worden. Met een kleine 200 bezoekers werd het een zeer gezellige avond. Vele oudleden gaven acte de présence, waardoor het "ouderwets gezellig was" en de anekdotes je om de oren vlogen.

Toen de volgende ochtend de alcoholdampen waren weggetrokken, stond er een brunch klaar. Vanaf 12u werden de deelnemers verwelkomt, waaronder ereleden, oudleden en oprichters van het 1e uur.

Vanaf 13u kon er worden gebruncht met muzikale begeleiding van Henri Degen.

Tijdens een officieel intermezzo werd erevoorzitter Geert Janssen in het zonnetje gezet. Het nieuwe terras kreeg zijn naam, inclusief verwijzing naar zijn bijnaam:

Geert Janssenterras
"de garden"

 Het college van B en W werd vertegenwoordigd door wethouder Jan van Baal. Hij sprak een aantal mooie woorden en wierp ook een blik vooruit voor wat betreft de realisatie van een kunstgrasveld. Omdat een dergelijke toezegging al eerder was gedaan, was het even onduidelijk of we nu 1 of 2 kunstgrasvelden krijgen.

Ook werd de jubileumgids officieel gepresenteerd. Een echt bewaarnummer, met prachtige foto's en verhalen uit het verleden en het heden.

Wij bedanken iedereen voor hun deelname en de ontvangen cadeaus. Wat we zeker niet onbenoemd willen laten is het prachtige cadeau van Van Ginkel Groep (scorebord), het nieuwe terrasmeubilair (geschonken door Henk Doeleman) en de 2 nieuwe doelnetten van oud-trainer Tiny van Haare.

In het bijzonder bedanken wij onze sponsors en vrijwilligers. Door hun bijdrage kunnen we terugkijken op een zeer geslaagd jubileumweekend. Op naar de 75!

Bestuur SC Valburg

Tuesday, March 29, 2016 8:53:00 AM Categories: nieuws

Stem op SC Valburg bij de Rabobank Clubkas Campagne 

Rabobank Oost Betuwe draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Oost Betuwe stelt hiervoor € 75.000,- beschikbaar! Ook SC Valburg doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne!


Stemmen
Particuliere klanten van Rabobank Oost Betuwe die op 1 maart 2016 lid zijn, mogen stemmen. Van woensdag 16 maart tot en met woensdag 30 maart mogen zij hun stem uitbrengen op hun favoriete club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 75.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. SC Valburg ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen vermenigvuldigd met het bedrag dat een stem waard is..


Oproep aan alle leden
Het is voor SC Valburg belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan SC Valburg tijdens de Rabobank Clubkas Campagne.
Bedankt voor jouw steun!

Wednesday, March 16, 2016 5:03:00 PM Categories: actie nieuws

SC Valburg 1 - MASV 1 

*** wedstrijdverslag ***

Op 28 februari moesten wij aantreden tegen de koploper MASV uit Arnhem. Door een flink aantal blessures, konden we 11 man van de vaste groep opstellen, met aanvulling van 3 talentvolle spelers van de A1.
Omdat we wisten dat onze tegenstander een zeer goede ploeg had, was het zaak om compact te spelen. MASV had al enkele grote uitslagen neergezet, dus de hoofdzaak was in eerste instantie, verdedigen. Wanneer de kans er is, snel eruit voor een tegenaanval. We gingen goed scherp van start, en hoewel MASV duidelijk de betere ploeg was, kregen ze niet veel kansen. Uiteindelijk kwamen ze er in de 20ste minuut wel goed door en kon de 0-1 genoteerd worden. Maar ook Valburg had enkele kansen op een doelpunt, maar helaas wilde de bal er niet in. Maar desondanks konden we terug kijken op een goede eerste helft, waarin weinig was weggegeven.
De tweede helft wilde we op dezelfde voet voort, en proberen om meer redendement uit onze kansen te halen. Makkelijker gezegd dan gedaan natuurlijk, maar een mooi streven. Na een kwartiertje in de tweede helft maakte Paul Biersma een overtreding binnen de 16 meter, waarvoor een strafschop werd gegeven. Op zich terecht, maar de overtreding was op die plaats compleet overbodig. De strafschop werd door hun spits benut en de 0-2 stond op het scorebord. Gelukkig bleven we daarna weer goed bij de les, en kregen een paar minuten na de strafschop een vrije trap op ongeveer 25 meter van het doel. Jan van Noordenburg leverde een gevaarlijk indraaiende trap af, die door Mark Houterman nog even geraakt werd, 1-2. Zouden we dan toch nog een puntje gaan halen?? Wij hadden er goede hoop op, totdat de scheidsrechter roet in het eten gooide. Jos Bierman werd tegen zijn hand geschoten, terwijl hij beide handen voor zijn borst hield. De scheidsrechter oordeelde dat dit weer een strafschop was. Een beetje vreemd want je hebt nu eenmaal handen en je moet ze ergens laten. Maar het werd wel 1-3, weer door de spits die zijn derde maakte.
Met wat tussenpozen kwamen Ivo Kooiman, voor Tim Maassen, Bastiaan van der Horst voor Jan van Noordenburg (enkel blessure), en Roel Jansen voor Daan Jansen in het veld. De A1 mannen vielen alle drie goed in!! Op het veld maakte MASV en Valburg (Mark Houterman) beide nog een doelpunt, maar de wedstrijd was gespeeld. Van tevoren hadden we wellicht met een kleine nederlaag tevreden geweest, maar nu had er misschien toch nog een puntje ingezeten. Wel een goede wedstrijd van ons, wat weer hoop geeft voor de toekomst.
Zondag 6 maart moeten we weer thuis tegen De Paasberg, een wedstrijd die moeten winnen om het gat met de subtop weer wat te verkleinen. Wellicht tot zondag om 14.00 uur op sportpark “Het Kasteel”

Begeleiding SC Valburg 1

Wednesday, March 2, 2016 9:00:00 PM Categories: 1e nieuws wedstrijdverslag

Verenigingskalender en bardienstschema 2e seizoenshelft bekend 

Weet jij wanneer jij bardienst hebt? Kijk snel op de geactualiseerde planning. Het schema is hier te vinden en kijk wanneer je bent ingedeeld.

 

Uiteraard was je al op de hoogte dat SC Valburg dit seizoen een jubileum viert. Op 26 maart 2016 bestaan we 70 jaar! Maar wist je ook dat er 25-26-27 maart een heus jubileumweekend wordt georganiseerd? Dit en nog veel meer is te vinden in de geactualiseerde verenigingskalender.  Dus kijk hier snel wanneer er wat er te doen is bij jouw club!

Thursday, February 11, 2016 1:11:00 PM Categories: agenda nieuws
Page 1 of 15 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>