Nieuwe versie website, scvalburg.nl 2.0  

scvalburg.nl 2.0

Welkom onze vernieuwde website! Na ruim 10 jaar vonden we het tijd om scvalburg.nl in een nieuw jasje te steken. Het resultaat ziet u voor u op het scherm. De website zal de komende tijd verder worden ontwikkeld en gevuld met informatie.

Laatste update

 • Ledenadministratie
 • archief.scvalburg.nl ingericht
 • Verenigingskalender toegevoegd
 • De nieuwste programma's zijn toegevoegd
 • Alle actuele teamfoto's zijn toegevoegd en te vinden in het panel 'Foto' bij de diverse teams
 • De 'header' is aangepast

Vragen, opmerkingen?

We hebben de nieuwe site natuurlijk met de grootst mogelijke zorgvuldigheid proberen te vullen. Desalniettemin zouden er foutjes in de teksten geslopen kunnen zijn. Daarnaast staan we uiteraard open voor eventuele aanvullingen, nieuwe ideeën etc. Graag vernemen we al uw feedback via het contactformulier.

Delen van de oude website (bijvoorbeeld foto's, kranten en het archief) zijn nog benaderbaar via archief.scvalburg.nl.

Monday, April 8, 2013 9:19:00 PM Categories: nieuws PR

Nieuwsbrief maart 2013 

De SC Valburg Nieuwsbrief maart 2013 is verschenen met onder andere de volgende items:

 • SC Valburg en de VriendenLoterij
 • Club van '46
 • Nieuwe trainer SC Valburg  1
 • SC Valburg verkoopt eieren
 • SC Valburg tijdens de Rabobank Clubkas Campagne 2013
 • SC Valburg zoekt spullen!
 • Jeugdkamp bij SC Valburg?

De nieuwsbrief is hier te vinden.

Tuesday, March 26, 2013 9:48:00 AM Categories: nieuws

Clubkas actie 

Net zoals afgelopen jaren organiseert de Rabobank wederom de Clubkas Campagne. Met deze campagne geeft de Rabobank haar leden de mogelijkheid om een vereniging financieel te steuren.

Dit doet men door een stem uit te brengen op een vereniging naar keuze. SC Valburg is één van de verenigingen die ook dit jaar weer mee doet aan deze campagne. Het afgelopen jaar leverde dit een leuk extraatje op. Dit geld kunnen wij goed gebruiken om bijvoorbeeld materialen aan te schaffen voor onze jeugdleden.

Daarom stellen wij het zeer op prijs indien u tijdens deze campagne uw stem uit zou willen brengen op SC Valburg. De leden van de Rabobank krijgen vlak voor de stemperiode een brief met een unieke code waarmee zij kunnen stemmen. Via de website van deze actie kunnen zij tijdens de stemperiode hun stem uitbrengen op de vereniging stichting waarop zij dat willen doen. De stemperiode is van woensdag 13 maart tot en met woensdag 27 maart.

Wij hopen dat u uw stem uit zal brengen op SC Valburg !

Wednesday, March 13, 2013 9:53:00 AM Categories: actie nieuws

Jeugdkamp bij SC Valburg 

Het eerste weekend van juni (zaterdag 1 juni) staat de traditionele seizoenssluiting van SC Valburg gepland. Twee enthousiaste vrijwilligers hebben het idee opgepakt om de sluitingsdag op te pimpen naar een mini-jeugdkamp.

Samen met de activiteitencommissie is er al een grove planning gemaakt. Maar om iets dergelijks te organiseren is de hulp van vele vrijwilligers nodig. Vandaar dat onlangs deze brief verspreid onder de ouders en het jeugdkader. Maar uiteraard hoef je niet per se lid van het jeugdkader of ouder van een jeugdlid te zijn om mee te helpen om de plannen te realiseren.

Ondersteun je dit leuke initiatief en wil je jouw steentje daaraan bijdrage? Geef je dan op bij Erwin Fransen of Bauke Huisman. Mailen naar de activiteitencommissie (activiteiten@scvalburg.nl) kan uiteraard ook.

Wednesday, March 6, 2013 3:04:00 PM Categories: jeugd nieuws

Nieuwe hoofdtrainer 

Job LandmanJob Landman wordt de nieuwe trainer van SC Valburg. Hij tekent een eenjarig contract. Landman is nu nog trainer van Bennekom 2 (zaterdag reserve hoofdklasse), waar hij na meer dan 20 jaar afscheid neemt.

Job Landman volgt Peter Raijmann op die sinds de zomer van 2011 hoofdtrainer is van de hoofdmacht. Door de opheffing van alle zesde klassen in het amateurvoetbal komt SC Valburg na dit seizoen hoe dan ook uit in de vijfde klasse.

"We zijn in een opbouwfase met SC Valburg als vereniging en hebben organisatorisch al flinke stappen gezet. We zijn nu in de fase aangekomen dat we op technisch en sportief vlak verbeteringen willen doorvoeren. De aanstelling van een ervaren trainer als Job Landman is daar een voorbeeld van", licht voorzitter Henrie Janssen het besluit toe. Hij gaat verder: "Job is meer dan 20 jaar trainer van Bennekom 2 geweest en we zijn blij dat hij ons wil helpen om onze plannen tot uitvoering te brengen. Zijn ervaring, manier van denken en enthousiasme passen in ons plaatje. Hij heeft door de jaren heen aangetoond van elke mix spelers een hecht groepje te kunnen maken. En dat is wat we nodig hebben bij een vereniging als SC Valburg. We hebben beperkte middelen en het is dus belangrijk om een "wij-gevoel" te creëren, zodat we weer met plezier en beleving gaan voetballen. Dan komen de prestaties vanzelf".

Job Landman zal met SC Valburg dus de vijfde klasse in gaan. "De Technische Commissie is al een tijdje bezig met volgend seizoen. Nu we een trainer hebben kunnen we verder gaan bouwen. We zijn nog op zoek naar een verzorger en gaan in gesprek met de huidige leiders om te kijken op welke wijze we de begeleiding van het eerste elftal voor volgend seizoen gaan invullen. Daarnaast willen we de bestaande spelersgroep minimaal intact houden. Maar die is (te) smal en uitbreiding is noodzakelijk. We proberen dan ook om de spelersgroep zowel kwantitatief als kwalitatief uit te breiden. En met "een naam" en trainer als Job Landman denken we dat dit meer kans van slagen heeft."

Sunday, February 24, 2013 9:43:00 AM Categories: 1e nieuws
Page 15 of 15 << < 8 9 10 11 12 13 14 15