Nieuwjaarswedstrijd en –receptie 2016 

Op 3 januari vond weer de traditionele Nieuwjaarswedstrijd. Spelers van de huidige selectie namen het op tegen een selectie van oud-eerste elftalspelers en huidige jeugdtrainers. Dit alles onder leiding van coach Henk van Cleef. Uiteindelijk bleek de zware omstandigheden de oudere generatie de das om te doen. Het werd uiteindelijk 9-0.

Na afloop werd er tijdens de drukbezochte Nieuwjaarsreceptie stilgestaan bij het noodgedwongen afscheid van onze huidige spits Wouter Meijs. Hij wordt binnenkort geopereerd. Hem werd een door de selectie gesigneerd shirt aangeboden met zijn vaste rugnummer. Hoofdtrainer Job Landman gaf hem naast mooie woorden ook een persoonlijk cadeau. In het afscheidswoordje van Wouter deed hij de belofte om terug te keren bij de club als jeugdtrainer.

In de korte speech die volgde van voorzitter Henrie Janssen ging hij met name in op het bijzondere jaar dat 2016 voor SC Valburg in. We vieren immers ons 70-jarig bestaan. Daarnaast gaf hij aan dat het bestuur al geruime tijd in gesprek is met de gemeente over de trainingsfaciliteiten. Tot nu toe zonder resultaat. Als club zetten we continue stappen vooruit, maar met het trainingsveld zijn we 20 jaar terug in de tijd gegaan. Het feit dat we nu beschikken over een relatief klein zandveld als trainingsveld is niet meer van deze tijd. Daar moet iets aan gedaan worden.

zie foto's onder Fotoboek

 

Thursday, January 14, 2016 8:11:00 PM Categories: nieuws

Oefenwedstrijden in Veenendaal 

Hallo Allemaal

 

Allereerst voor een ieder de beste wensen voor 2016en dat het een leuk en sportief jaar mag worden.

Ook zijn er nog wat oefenwedstrijden vast gezet zoals eerder met elkaar afgesproken.

 

Voor ZATERDAG 16 Januari 2016 bij de Merino’s in Veenendaal, Sportpark de Groene Velden

 

  9.00 uur de Merino’s F1            tegen SC Valburg F1

  9.00 uur de Merino’s E1            tegen SC Valburg E2

11.30 uur de Merino’s D2 (7tal) tegen SC Valburg E1

 

Voor ZATERDAG 23 Januari 2016

  9.00 uur de Merino’s D1 tegen SC Valburg D1

10.15 uur de Merino’s C1 tegen SC Valburg C1

12.00 uur de Merino’s B1 tegen SC Valburg B1

 

Let op………wedstrijden worden gespeeld op KUNSTGRAS en Merino’s is ook een BLAUWE club

 

Hopende jullie hiermede voldoende te hebben ingelicht.

 

Met vriendelijke sportgroeten

Cees Hensen

TJC-SC Valburg

 

 

Thursday, January 7, 2016 11:41:00 AM Categories: agenda nieuws

Het Winterprogramma is bekend 

U kunt het winterprogramma bekijken, door bij "programma" aan de rechterzijde van deze pagina op het PDF logo te klikken.

Wednesday, December 30, 2015 11:03:00 PM Categories: agenda nieuws

SC Valburg VR1 - AVIOS VR1 

*** Wedstrijdverslag ***

Vandaag (zondag 20-12-2015) speelden wij de laatste wedstrijd voor de winterstop thuis tegen de dames van Avios. het werd een wedstrijd met twee gezichten...(niet verliezen om aansluiting te houden was het streven). we begonnen zeer goed en scherp aan de wedstrijd en stonden al na 5 minuten met 1-0 voor.

op een mooie pass vanuit het middenveld werd opgepikt door Loes van Ooijen​ die de verdediging van Avios de hielen liet zien en beheerst de 1-0 binnen schoot. na dit doelpunt zakten wij naar een bedenkelijk niveau, en nog voor het rustsignaal scoorde Avios uit een mis communicatie bij ons de 1-1.de tweede helft begon weer net zo als de eerste. we waren weer scherp en Allert. met nog 15 minuten te spelen scoorden wij de verdiende 2-1. het was nu Danielle De Haas​ die met een mooie individuele actie de keepster van Avios verraste met een mooi schot vanaf de linker kant. 2-1. met nog 5 minuten te spelen kwam toch Avios nog met een offensief en scoorde uiteindelijk door weer een misverstand van onze zijde de 2-2. dit was tevens de eindstand. deze wedstrijd werd vandaag zeer goed geleid door de uitstekend fluitende scheidsrechter Jan Hoekzema. de vader van Marlot Hoekzema​. met deze uitslag houden wij zicht op een goede klassering in deze mooie competitie.de volgende wedstrijd spelen wij na de winterstop op 24 januari..De doelstelling van de technische staf en speelsters is...."wij jagen liever dan gejaagd worden" Een mooie eindklassering is zeker mogenlijk met deze Dames.. tenslotte hebben wij vandaag nog afscheid genomen van  onze voorhoede speelster Loes.zij gaat spelen in Wageningen en wij wensen haar een hele mooie en sportieve carrière toe.

Trainer\Coach

Herman van Meel

 

Monday, December 21, 2015 7:15:00 PM Categories: Dames nieuws wedstrijdverslag

Verenigingsactie aan de Linge 

 

SC Valburg heeft zich aangemeld voor de Verenigingsactie Aan de Linge.
Tijdens deze actie kunnen onze leden geld sparen door bij Pannenkoekenboerderij Aan de Linge
een lunch, diner, borrel of koffie met gebak te nuttigen. Bij elke besteding wordt er 5% van het bestede bedrag gespaard voor onze vereniging. Deze actie loopt nu al tot en met 31 maart 2016.

Hoe werkt het?
Vermeld bij het afrekenen dat je lid bent van SC Valburg. Je ontvangt dan een bon als bewijs van besteding. Lever deze bon in bij onze Penningmeester, door deze bon in zijn postvakje in de bestuurskamer te stoppen.

Deze actie is elke dag van de week geldig.

Vrijdag = Teamdag
Daarnaast is er op vrijdag een teamdag. Wanneer u met minimaal tien personen bij Pannenkoekenboerderij Aan de Linge komt eten, ontvangt SC Valburg zelfs 10% van de gehele besteding. Reden genoeg om van de vrijdag een gezellig teamavond te maken! Uiteraard raden wij iedereen wel aan om vooraf te reserveren

 

 

Friday, December 11, 2015 8:29:00 AM Categories: actie jeugd nieuws

Winterstop in aantocht 

De 1e helft van het seizoen zit er al weer (bijna) op. De najaarscompetitie voor de jeugd eindigt officieel eind november, maar begin december worden nog inhaalwedstrijden gespeeld. Onze senioren voetballen in principe tot de kerst door.

In de winterstop zijn er in week 51 t/m week 2 geen jeugdtrainingen. Mede om het trainingsveld te ontzien. Wel zijn er andere activiteiten, zoals bijvoorbeeld zaalvoetbal. De voorjaarsreeks voor junioren en pupillen gaat zaterdag 13 februari 2016 weer van start.

De senioren zullen begin januari de trainingen hervatten. Want op 24 januari staan voor hen alweer de eerste competitiewedstrijden van 2016 gepland.

Friday, December 11, 2015 8:24:00 AM Categories: agenda nieuws

Algemene Ledenvergadering 

Op vrijdag 16 oktober was de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. De door de voorzitter uitgesproken traditionele jaarrede en andere relevante stukken zijn hier (link naar Club -> Algemeen -> ALV) te vinden.

Sunday, October 18, 2015 5:06:00 PM Categories: nieuws

Vrijwilligers gezocht! 

Thursday, September 24, 2015 11:40:00 AM Categories: nieuws

Verenigingskalender en bardienstschema bekend 

Wist je dat de kerstbingo dit jaar niet op vrijdag is maar op zaterdag 19 december? De Algemene ledenvergadering is op 16 oktober 2015. En wanneer is de pepernotenactie ook alweer? En het jeugdkamp. Uiteraard was je al op de hoogte dat SC Valburg dit seizoen een jubileum viert. Op 26 maart 2016 bestaan we 70 jaar! Maar wist je ook dat er 25-26-27 maart 2016 een heus jubileumweekend wordt georganiseerd? Dit en nog veel meer is te vinden in de verenigingskalender 2015-216.  Dus kijk hier (link website) wat er te doen is bij jouw club!

En oja, het bardienstschema voor de 1e seizoenshelft is ook in de verenigingskalender opgenomen dus kijk snel wanneer je staat ingedeeld!

 

Thursday, September 24, 2015 10:28:00 AM Categories: agenda nieuws
Page 2 of 15 << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>