De SC Valburg WK2014 Pool 

Affiche WK 2014 Pool

Vanaf 12 juni is het voetbalgeweld in Brazilië losgebarsten. Dat betekent natuurlijk ook dat er in Valburg en omstreken weer gestreden wordt om de eer en de prijzen in de SC Valburg WK2014 Pool.

In samenwerking met "het Oranjecafé van Valburg" biedt SC Valburg iedereen weer de mogelijkheid om zijn of haar voetbalkennis te laten zien. Ruim 300 deelnemers strijden dit toernooi om de hoofdprijs.

Alle informatie over de WK2014 Pool van SC Valburg is te vinden op http://pool.scvalburg.nl

Thursday, June 12, 2014 8:11:00 PM Categories: actie nieuws

SC Valburg E1 kampioen 

Donderdagavond 8 mei was "D-day" voor de spelers van de E1. Zij konden met winst op Bennekom kampioen worden en dat op de allerlaatste wedstrijddag.

Tot dan toe hadden ze slechts één wedstrijd gelijk gespeeld en de rest gewonnen. Hun concurrent Driel had slechts één wedstrijd verloren (tegen Valburg), zaak dus om te winnen!

Ondanks het slechte weer was er veel publiek om de jongens en Fleur aan te moedigen. Spandoeken, toeters, alles was uit de kast gehaald om ze te steunen.

In de stromende regen en bibberend van de kou vochten ze zich naar de overwinning toe. Met een mooie 4-0 overwinning op zak mochten ze zich eindelijk kampioen noemen. Dit werd uitbundig gevierd op het veld…..opeens hadden ze het niet koud meer. Een echte kampioensschaal werd uitgereikt en de spelers kregen een kampioensmedaille. Na een warme douche te hebben genomen, ging het span op de wagen en kon heel Valburg meegenieten van deze kampioenen.

Fleur, Freek, Harm B, Harm S, Jens, Jon, Julius, Lucas, Martijn, Niek, Sander en de trainers/leiders

VAN HARTE GEFELICITEERD!

E1 kampioen

Wednesday, June 4, 2014 10:59:00 PM Categories: foto jeugd kampioen nieuws

90's Party SC Valburg 30 mei 2014 

90's partyVoor de jeugd staat het afsluitingsweekend gepland op 23 en 24 mei.
Natuurlijk is er ook aan de senioren gedacht. Vrijdagavond 30 mei organiseren wij een heuse 90's party! Iedereen is van harte welkom om samen met ons het seizoen af te sluiten onder het genot van een hapje en een drankje.

De seniorenleden zullen eerst samen trainen. Vervolgens start de 90's party om 20:30 uur.
DJ Tjeerd zal deze avond de muziek verzorgen. Rond de klok van 11 is er de mogelijkheid om uw zangtalent te laten horen, want dan het is tijd voor karaoke!

Zorg dat u er bij bent op vrijdagavond 30 mei in de kantine! Iedereen is van harte welkom!

Tuesday, May 13, 2014 10:53:00 PM Categories: agenda nieuws

Nieuwsbrief mei 

De SC Valburg Nieuwsbrief mei 2014 is verschenen met onder andere de volgende items:

  • SC Valburg Dames kampioen!
  • Jeugdkamp op 23 en 24 mei als afsluiting van het voetbalseizoen
  • Club van ' 46 zet in op verbetering uitstraling SC Valburg
  • SC Valburg organiseert de WK 2014 Pool

De nieuwsbrief is hier te vinden.

Het nieuwsbrieven-archief is hier te vinden.

Wednesday, May 7, 2014 7:55:00 PM Categories: nieuws

Teamindeling seizoen 2014-2015 

Na meerdere vergaderingen en overleggen is de TC tot de teamindeling voor het seizoen 2014-2015 gekomen. De indeling is gebaseerd op het huidige ledenbestand (30-4-2014).

 

pdf pdf pdf pdf pdf
senioren b-junioren c-jun, d-pup e- en f-pupillen meisjes
Thursday, May 1, 2014 8:36:00 AM Categories: 1e 2e B1 Dames jeugd nieuws

Club van ’46 zet in op verbetering uitstraling SC Valburg 

Zaterdag 19 april was de jaarlijkse feest- en sponsoravond van SC Valburg. Tijdens de drukbezochte avond maakte De club van ’46 haar bestedingsdoel bekend maakt. De club van ’46 kent inmiddels meer dan 50 leden. 

Namens De club van ’46 maakte Marinus van Pommeren bekend dat de vereniging een aantal PR-gerelateerde zaken tegemoet mag zien. Zo zullen er binnenkort nieuwe vlaggen wapperen op sportpark ’t Kasteel en zullen de informatieborden worden vervangen, die te zien zijn als je het dorp binnenkomt. Ook zal de entree bij het hoofdveld een metamorfose ondergaan. Daarnaast verklapte hij dat De club van ’46 bewust de afgelopen 2 jaar niet alle inkomsten heeft geïnvesteerd, maar aan het “sparen” is voor een groot cadeau in de toekomst. 

Namens het bestuur nam voorzitter Henrie Janssen het cadeau “in ontvangst”. Hij maakte van de gelegenheid gebruik om naast De club van ’46 ook de andere sponsoren van SC Valburg te danken voor hun bijdrage en betrokkenheid bij de vereniging. De aanwezige sponsoren ontvingen namens de vereniging nog een kleine attentie. Daarna was het, mede dankzij de muziek van DJ Tjeerd, nog lang gezellig in de kantine.

 

Sunday, April 20, 2014 11:02:00 PM Categories: nieuws

Eieractie SC Valburg 2014 een groot succes. 

In de week vóór de paasdagen zijn alle jeugdteams bij u langs de deur geweest om eieren van Maassen Pluimvee uit Homoet te verkopen. Ieder team heeft hier enorm zijn best voor gedaan om zoveel mogelijk eieren te verkopen. De meisjes D hebben de meeste eieren verkocht in de wijk Meulland/Molenzicht!
 
Wij willen via deze weg iedereen bedanken die aan deze actie heeft meegeholpen, maar misschien nog wel belangrijker: iedereen die de eieren gekocht heeft! De opbrengst gaat naar activiteiten voor de jeugd. Bedankt!
 
De activiteitencommissie SC Valburg
 
Op de foto: De auto van Harold Maassen vol met eieren, klaar voor de verkoop!
 
Eieractie 2014
Sunday, April 20, 2014 10:12:00 PM Categories: actie jeugd nieuws

Kampioenen!!! 

KAMPIOENEN!!! Na een mooie en verdiende 1-3 (Yvonne Janssen en Marlot Hoekzema(2x)) overwinning op SC Bemmel VR1 is SC Valburg VR1 dan toch echt KAMPIOEN!

Bemmel VR1 - SC Valburg VR1

Wednesday, April 16, 2014 7:39:00 PM Categories: Dames foto kampioen nieuws

Verslag Uchta B1 - SC Valburg B1 

IJzendoorn – Maandag 14 april 2014 stond de uitwedstrijd tegen Uchta B1 op het programma. Het was waterkoud langs de lijn en van de wedstrijd werden de supporters ook niet warm. Beide teams lieten in de eerste helft slecht voetbal zien. Pas in de 30e minuut doorbrak Pim Weijs het slechte voetbal door zijn team op een 0-1 voorsprong te brengen. Met deze karige voorsprong kon er even gerust worden.

In de 7e minuut van de 2e helft kreeg Uchta een penalty, die ze niet onbenut lieten: 1-1. Niet veel later scoorde Daan Jansen de 1-2. Na dit doelpunt was de druk bij Valburg weg en liep het een stuk beter. Het 3e Valburgse doelpunt kwam weer van Pim Weijs. En ook Valburg kreeg een penalty toegekend, deze keer ging Yvo Kooijman achter de bal staan en ook hij wist deze penalty koelbloedig binnen te schieten. Het laatste doelpunt kwam wederom van de voet van Daan Jansen.

Met deze mooie 1-5 overwinning was het toch de moeite waard geweest om in de kou te staan voor de meereizende supporters.

Uchta B1 - SC Valburg B1

Wednesday, April 16, 2014 7:31:00 PM Categories: B1 foto jeugd nieuws

Koningsdag 2014 

Logo SC ValburgNa enkele jaren weggeweest is het weer terug in ons dorp, de viering van de verjaardag van onze Koning. Het Zwarte Schoap en SC Valburg organiseren samen op zaterdag 26 april Koningsdag in Valburg. Dit gebeurt allemaal op sportpark ’t Kasteel. 

Voor jong en oud is er iets georganiseerd, zo verwachten we iedereen met een fiets uiterlijk om 10.15 uur op de club.
Dan zal er namelijk begonnen worden met het versieren van de fiets. Je krijgt de gelegenheid tot 11 uur om je fiets te versieren.
Materialen om je fiets te versieren zal worden verzorgt door de organisatie. Opgeven is daarom noodzakelijk. Dit kan door een mailtje te sturen naar:  koningsdagvalburg@gmail.com.

Volkslied en optocht

Om 11.00 uur zal de Nederlandse vlag worden gehesen onder begeleiding van ons volkslied. Koningsdag 2014 is officieel geopend en we gaan rond 11.15 uur, onder begeleiding en samen met ouders en muziek, beginnen aan een mooie optocht van versierde fietsen door Valburg. Zo kan iedereen zijn meest geweldige creaties showen. De fietstocht zal rond 12.00 uur eindigen op het sportpark.

Vrijmarkt

Tussentijds kunnen de deelnemers aan de vrijmarkt vanaf 11.30 uur hun stekje inrichten. Het staat iedereen vrij om deel te nemen aan de markt. De organisatie zal een plek aanwijzen waar je al je spullen kan uitstallen. Uiteraard ben je zelf verantwoordelijk voor het schoon en netjes achterlaten van de verkregen plek. De vrijmarkt duurt tot ca. 15.00 uur. Ook hierbij is opgave van deelname gewenst.

Programma Koningsdag

 

Zeskamp

Wanneer de vrijmarkt in volle gang is gaan we ons voorbereiden op de zeskamp. De zeskamp start om 13.00 uur maar aanwezigheid van de deelnemers is uiterlijk om 12.45 gevraagd. Deelname is mogelijk vanaf 12 jaar. Er kan deelgenomen worden in groepen van minimaal 5 personen (4 deelnemers + 1 begeleider). Prijzen zijn er middels kruisfinales te verdienen voor de plaatsen 1 tot en met 3. De verwachting is dat de winnaars rond 17.30 uur kunnen worden gekroond. Uiteraard is hiervoor ook opgave van deelname nodig.

Opgeven

Wil je meedoen aan de optocht met de versierde fietsen, de vrijmarkt en/of zeskamp? Meld je dan aan. Dit kan door een mailtje te sturen naar: koningsdagvalburg@gmail.com. Vermeld in het onderwerp van de mail aan welke activiteit (fiets versieren, vrijmarkt of zeskamp) je wenst deel te nemen. Uiterlijke datum van opgave voor alle onderdelen is 23 april 2014.

Feest

Zoals het een goed dorpsfeest betaamt is er uiteraard ook gedacht aan vertier en de innerlijke mens. Er is voldoende aanbod en gelegenheid voor het nuttigen van een hapje en een drankje. Waarbij wordt opgemerkt dat vanaf 13.00 uur de alcoholische bar zal worden geopend.

Wij heten iedereen van harte welkom en hopen dat jong en oud tijd zal vinden om aanwezig te zijn.

 

Tot ziens op 26 april!

De organisatie.

Sunday, April 13, 2014 9:36:00 AM Categories: actie jeugd nieuws
Page 8 of 15 << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>