Verslag SC Valburg B1 - Spero B4 

VALBURG – Zaterdag 12 april 2014 stond de thuiswedstrijd tegen Spero B4 op het programma. De eerste helft vertoonde niet echt hoogstaand voetbal vanaf Valburgse zijde. Spero maakte het spel en het leek net of onze jongens er niet bij waren met hun hoofd. Nadat Spero na een toegekende penalty op een 0-1 voorsprong kwam, liep het bij het Valburgse team helemaal niet meer. Daarom wist Spero in de 30e minuut de voorsprong te vergroten naar 0-2. Maar goed dat de eerste helft er snel opzat, zodat we even konden polsen wat er aan de hand was met onze jongens. 

De speech van de coach en het bekertje drinken had de spelers zichtbaar goed gedaan. Nadat ook Valburg een penalty kreeg toegewezen van de scheidsrechter en aanvoerder Daan Jansen zijn zenuwen onder controle had, vond de thuisploeg weer aansluiting. Enkele minuten later besloot de scheidsrechter weer een penalty toe te kennen aan de thuisclub vanwege een overtreding in het strafschopgebied. Wederom ging Daan Jansen achter de bal staan en wederom faalde hij niet: 2-2. 

Het spel was totaal omgedraaid. Valburg voetbalde weer als een vis in het water en de spelers geloofden er weer in. En niet geheel onterecht. Want het 3e doelpunt en tevens het laatste en winnende doelpunt van de wedstrijd kwam wederom van Daan Jansen, hij kon deze wedstrijd een hattrick op zijn naam zetten.

SC Valburg B1 - Spero B4

Sunday, April 13, 2014 9:32:00 AM Categories: B1 jeugd nieuws

Verslag SVHA B1 - SC Valburg B1D 

HERVELD – Vanavond woensdag 9 april 2014 staat er een echte derby tegen SVHA B1 op het programma. De eerste 20 minuten van het spel ging het aardig gelijk op. Het was Roy van Noordenburg die met een prachtig afstandschot zijn team op een 0-1 voorsprong bracht. Na deze 20 minuten nam het elftal van SVHA het spel over en de gelijkmaker kon dan ook niet uitblijven. De eerste helft eindigde in een 1-1 gelijkspel. 

In de 2e helft werd het spel iets feller en SVHA kwam op een 2-1 voorsprong. Aanvoerder Lars Paul scoorde al snel de gelijkmaker uit een corner. Niet veel later was het Roy van Noordenburg die de keeper te slim af was en SC Valburg op een 2-3 voorsprong bracht. Toen werd het spel nog iets grimmiger en er werden veel forse overtredingen gemaakt. Vijf minuten voor tijd wist SVHA toch nog de gelijkmaker te scoren. 

In de laatste minuten kroop Valburg door het oog van de naald, maar Valburg keeper Kevin Cleveringa bewees wederom zijn super goede kwaliteiten voor zijn team en wist een nederlaag te voorkomen. Een overwinning zou gezien het beeld van de hele wedstrijd onverdiend zijn geweest voor SVHA. Beide ploegen mogen tevreden zijn met dit gelijkspel.

SVHA B1 - SC Valburg B1

Friday, April 11, 2014 7:22:00 PM Categories: B1 jeugd nieuws

SC Valburg wint weer van SVHA! 

SC Valburg 1 sloot ook de tweede derby met SVHA binnen een week winnend af: na de 3-1 overwinning in Herveld, werd het op 't Kasteel 2-0.

Lees hier het verslag uit de Gelderlander.

SC Valburg 1 - SVHA 1 2-0

Monday, April 7, 2014 7:56:00 PM Categories: 1e foto nieuws

SC Valburg wint bij SVHA 

Zondag 30 maart speelde SC Valburg 1 een uitwedstrijd bij SVHA. De memorabele derby werd gewonnen met 1-3. Onder andere De Gelderlander had veel aandacht voor deze wedstrijd. Zie hier de artikelen. Zondag 6 april is de return in Valburg.

Verslag Gelderlander SVHA 1 - SC Valburg 1Verslag SVHA 1-SC Valburg 1

Gelderlander, SVHA 1 - SC Valburg 1

Wednesday, April 2, 2014 11:09:00 PM Categories: 1e nieuws

Verslag SC Valburg B1 - Redichem B1 

VALBURG – Zaterdag 29 maart 2014 staat alweer de 6e wedstrijd van dit seizoen op het programma. We voetballen vandaag tegen Redichem B1. Op Sportpark `t Kasteel schijnt de zon. Wederom heeft de B1 van SC Valburg te kampen met blessures en met hulp van 2 dispensatie spelers kunnen we de wedstrijd starten met 11 spelers. Later zullen er nog 2 spelers van de C1 aanschuiven die aan het voetballen zijn in Gendt. 

Voetballend doen de teams niet onder voor elkaar en de strijd gaat gelijk op. SC Valburg scoort in de 4e minuut de openingstreffer, die vooraf gegaan werd door prachtig samenspel tussen Roy van Noordenburg die de bal voorgaf aan Maikel Geerlings en deze legde de bal klaar voor aanvoerder Daan Jansen, die hem keurig binnenschoot. In de 25e minuut scoorde Redichem de gelijkmaker. 

In de 2e helft was het weer een prachtige voorzet van invaller Lars Jansen, de C-speler die al een wedstrijd in de benen had op Boy van Kleef, ook deze liet de kans niet onbenut en SC Valburg leidde de wedstrijd met 2-1. Redichem liet zich echter niet uit het veld slaan en wist alsnog een gelijkspel uit deze strijd te slepen, wat ook wel een terechte uitslag was.

Foto SC Valburg B1 - Redichem B1

Sunday, March 30, 2014 9:44:00 PM Categories: B1 jeugd nieuws

Verslag SC Valburg B1 - ESA B5 

VALBURG – Zaterdag 22 maart 2014 komt wederom een elftal van ESA onze kant uit, dit keer is het de B5. De B1 van Valburg kampt met spelers-tekort, vorige week heeft Casper Arnold zijn elleboog gebroken dus die kan dit seizoen helaas niet meer voetballen. Gelukkig kunnen we een beroep doen op het uitstekende talent van onze C1. 

In de 1e helft waren de spelers van Valburg een beetje gelaten en passief, of het nu aan de flinke hagelbui en het koude weer lag of aan iets anders, je had de neiging om er nieuwe batterijen in te stoppen, zodat er wat meer gang in kwam. Het kon dan natuurlijk ook niet uitblijven, dat ESA het eerste doelpunt scoorde. Met deze stand kon er ook even gerust worden. 

Nadat invalcoach Heino Zegveld alle poppetjes weer op de juiste plek had gezet, ging het in de 2e helft een stuk beter. Helaas was het wederom ESA dat de voorsprong vergrootte naar 0-2. Daarna was Valburg aan de beurt, Daan Jansen schoot op de goal, de keeper van ESA grabbelde naar de bal en liet hem los, de bal kwam op de lijn of er over, de scheidsrechter kon dit niet goed beoordelen, de grensrechter van ESA wel en besloot dat hij niet over de lijn was. Daan Jansen kreeg nog een herkansing en niet veel later wist hij wel te scoren, 1-2.

Dit was ook de einduitslag, helaas weer verloren, nu 3 wedstrijden op rij, op naar volgende week en dan maar weer eens de winst pakken.

 

SC Valburg B1D - ESA B5

Sunday, March 23, 2014 2:58:00 PM Categories: B1 jeugd nieuws

Verslag Lienden B1D - SC Valburg B1D 

LIENDEN – Zaterdag 15 maart 2014 voetballen we uit tegen Lienden B1D. In de 1e helft ging het spel aardig gelijk op en kregen beide teams kansen. SC Valburg scoorde de eerste goal, maar deze werd onterecht afgekeurd voor buitenspel. De 1e helft verliep dan ook doelpuntloos.

In de 2e helft wist Lienden al snel de openingstreffer te scoren. Maar Valburg vocht hard en dit werd beloond door een perfect op maat gegeven voorzet van Koen Maassen op Roy van Noordenburg, die de bal keurig wist binnen te koppen, de stand was weer gelijk. Toen een speler van Valburg in het strafschopgebied werd neergehaald besloot de scheidsrechter de bal niet op de stip te leggen maar net daarbuiten, helaas liep deze vrije trap op niets uit. Even later aan de andere kant legde de scheidsrechter de bal wel op de stip en Lienden kwam op een 2-1 voorsprong.

Deze tweede tegenslag was voor de Valburgse jongens  te veel van het goede en ze verloren de moed en lieten het hoofd hangen. Lienden profiteerde hiervan en wist in het laatste kwartier nog 2 maal te scoren en bracht de eindstand uiteindelijk op een geflatteerde 4-1.

Lienden B1 - SC Valburg B1

Saturday, March 15, 2014 4:17:00 PM Categories: B1 jeugd nieuws

Nieuwsbrief maart 

De SC Valburg Nieuwsbrief maart 2014 is verschenen met onder andere de volgende items:

  • Koningsdag 2014
  • Rabobank Clubkas Campagne start 17 maart
  • Webbeheerder(s) gezocht
  • SC Valburg Vrouwen 1 volgend seizoen weer een hele competitie

De nieuwsbrief is hier te vinden.

Het nieuwsbrieven-archief is hier te vinden.

Saturday, March 15, 2014 1:46:00 PM Categories: nieuws

Verslag SC Valburg B1 - ESA B6 

VALBURG – Zaterdag 08 maart 2014 moest de B1 van SC Valburg thuis voetballen tegen ESA B6. Het was heerlijk voetbalweer ook voor de kijkende supporters.

In de 1e helft was het de ploeg van ESA die het spel maakte en dit resulteerde in de 5e minuut in een doelpunt. Gelukkig wist Remi Brunink 2 minuten later de gelijkmaker te scoren. Daarna had het Valburgse team het moeilijk, ze wisten elkaar niet te vinden en ESA profiteerde hier rijkelijk van. Ze scoorden de 1-2, de 1-3, de 1-4 en zelfs de 1-5. Gelukkig werd het leed verzacht door Boy van Kleef, die de achterstand, net voordat het fluitsignaal van de scheidrechter klonk, terugbracht naar 2-5.

De rust had de Valburgse spelers goed gedaan en in de 2e helft kwam ESA niet meer aan de bak en de Valburgse keeper had nagenoeg niets te doen. Na een overtreding in het strafschopgebied op Remi Brunink, legde de scheidsrechter de bal op de stip. Daan Jansen schoot de bal koelbloedig binnen.

Drie minuten voor tijd was het wederom Daan Jansen die de achterstand verkleinde naar 4-5. De spelers van Valburg hadden haast en roken dat er nog wel een gelijkspel uit deze wedstrijd te halen viel.

In de laatste minuut van de wedstrijd ging het helaas mis, na een stevig duel, raakte de keeper van ESA geblesseerd en het leek zo ernstig te zijn dat er zelfs een ambulance aan te pas moest komen.

Gelukkig kon de ambulance een uur later weer zonder speler vertrekken en leek alles mee te vallen.

SC Valburg B1 - ESA B6

Saturday, March 8, 2014 9:41:00 PM Categories: B1 jeugd nieuws

Schema voetbalschool 

Morgen, vrijdag 7 maart, gaat de voetbalschool weer van start. In de bijlage is het schema toegevoegd met data wanneer de komende trainingen zijn.

Houd deze pagina (www.scvalburg.nl -> home) in de gaten voor mededelingen m.b.t. de voetbalschool.

Thursday, March 6, 2014 9:47:00 PM Categories: agenda jeugd nieuws
Page 9 of 15 << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>