Nieuwe trainingspakken selectie SC Valburg 

Op zondag 28 augustus, voor de thuiswedstrijd tegen CHRC werden de nieuwe trainingspakken van de selectie van SC Valburg in ontvangst genomen. Deze mooie pakken, bestemd voor zowel het 1e en 2e elftal, zijn mogelijk gemaakt door Wim Paul van wpautos.nl.

Op onderstaande foto's ziet u de overhandiging van het pak door Wim Paul aan trainer Job Landman alsmede een nieuwe teamfoto.

De selectie en het bestuur van SC Valburg zijn Wim Paul zeer dankbaar voor deze sponsoring !

 

Sunday, October 5, 2014 8:02:00 PM Categories: 1e 2e nieuws sponsoren

Speciale koopdag Snelders Sport 

Snelders Sport Elst (Dorpsstraat 24) organiseert op donderdag 21 augustus a.s. van 09.00 tot 21.00 uur een speciale koopdag voor alle leden van Sportclub Valburg. Op deze dag ontvangt u een korting van 20% op de gehele collectie (m.u.v. reeds afgeprijsde artikelen en kadobonnen).


Noteer donderdag 21 augustus a.s. in uw agenda en profiteer van 20% korting!!!

Saturday, August 16, 2014 12:08:00 PM Categories: actie agenda sponsoren

Club van '46 

Begin dit jaar is 'De club van '46' opgericht en deze heeft inmiddels bijna 50 leden. Zoals bekend is het doel van 'De club van '46' om financiële middelen bij elkaar te brengen en daarmee extra faciliteiten en/of activiteiten voor onze voetbalvereniging te kunnen realiseren. Ieder jaar wordt door een afvaardiging van 'De club van '46' bekend gemaakt wat de opbrengst van het afgelopen jaar is geweest. 'De club van '46' schenkt dit bedrag aan de vereniging, onder voorwaarde dit te besteden aan een door 'De club van 46' gekozen "clubdoel". Tijdens de Paasbingo op 29 maart 2013 zal dit “clubdoel” bekend worden gemaakt. Ben je lid van 'De club van '46' en wil je meedenken over het "clubdoel"? Mail dan naar declubvan46@scvalburg.nl. Nog geen lid van 'De club van '46', maar wil je lid worden? Dan mag je uiteraard ook mailen.

Wednesday, December 19, 2012 3:13:00 PM Categories: sponsoren

Sponsor- / feestavond met als klapper "Valburg International" was een groot succes! 

Vrijdagavond was het dan zover. Een avond waarbij sponsoren, leden en beleidsbepalers bij elkaar gebracht waren om in het bijzonder de sponsoren te bedanken voor hun bijdrage aan SC Valburg.

Voetbal InternationalDe avond begon rond de klok van 18:45 met een ouderwets stamppotbuffet voor de genodigde sponsoren. Hierbij is er in een informele setting onder het genot van een "stevige hap" met de sponsoren terug gekeken naar het afgelopen jaar. Voor de sponsorcommissie was het een mooi moment om te benadrukken dat een club als SC Valburg niet zonder haar sponsoren kan bestaan. Er is kort ingegaan op de stappen die zijn gezet in het afgelopen jaar, en hoe de sponsoren met hun donaties hierin hebben bijgedragen.

Na de dankbetuiging aan het adres van onze sponsoren was het moment aangekomen om de bordjes op te ruimen, de tafels en de stoelen aan de kant te schuiven, en samen met de binnengedruppelde supporters, spelers en leden het feestje in te luiden. Dit werd nog eens kracht bijgezet door een muzikaal intermezzo verzorgd door onze DJ Tjeerd v B (naast DJ geen onverdienstelijk voetballer in SC Valburg 2).

Na dit intermezzo was het dan eindelijk zover. Het eerste live tafeldebat, Valburg International, was een feit! Onze eigen Wilfred Genee, in de vorm van Barry Leenders, was de tafelheer van deze eerste editie. Met zijn tafelgasten Jan Hoekzema, Marinus van Pommeren en André van Ginkel werden alle ins en outs van onze sportclub besproken waarbij pittige uitspraken en beladen discussies niet uit de weg werden gegaan. Met als inleiding fantastisch beeldmateriaal werden met een grote "knipoog" spelers, trainers en leiders bekritiseerd. Juichen voordat er überhaupt gescoord is, de wedstrijdinstelling van de huidige 1ste selectie, de kwaliteit van de jeugd en de passie waarmee spelers van SC Valburg het groene gras betreden, alles is ter tafel gekomen...

You Tube Channel SC ValburgOnder de muzikale begeleiding van DJ Tjeerd v B hebben sponsoren, leden en supporters van SC Valburg nog tot in de late uurtjes na kunnen praten over deze eerste editie van Valburg International en alles wat dit tafelgesprek teweeg heeft gebracht.

Al met al kunnen we met iedereen binnen SC Valburg terugblikken op een zeer geslaagde avond!

Valburg International is mede mogelijk gemaakt door: Barry Leenders, Jan Hoekzema, Marinus van Pommeren, Andre van Ginkel, Yvonne Simons, Tessa van Merwijk, Jan van Noordenburg, Berry Manneke en Rob Huting

Wednesday, November 28, 2012 9:59:00 AM Categories: sponsoren

Look-O-Look international B.V. wordt jeugdsponsor SC Valburg 

SC Valburg heeft onlangs met Look-O-Look International B.V. een sponsorovereenkomst afgesloten. De sponsorcommissie heeft onlangs overeenstemming bereikt over een 3-jarig contract met de Europese snoepspecialist, bekend van onder andere de merken Look-O-Look en Nubilo.

Binnenkort wappert de vlag van met waarschijnlijk het voor iedereen bekende "logo met de oogjes" 't Kasteel. Daarnaast wordt de begeleiding letterlijk in een nieuw jasje gestoken. Alle jeugdbegeleiders krijgen binnenkort de beschikking over een windjack. Wij danken Look-O-Look International B.V. voor hun steun en vertrouwen in SC Valburg.

Friday, August 17, 2012 10:49:00 AM Categories: jeugd sponsoren