E2 Winterkampioen!!! 

Zaterdag 21 november jl. stond de laatste wedstrijd op het programma voor de jongens van de E2. Koploper Valburg moest dit keer voetballen tegen OSC E11. Gezien de ranglijst zou deze wedstrijd niet zo heel lastig moeten zijn, maar ja je weet het nooit. Het begon al minder goed, want helaas kwam de scheidsrechter niet opdagen, maar gelukkig is André van Ginkel altijd bereid om die rol over te nemen. Ook moest de wedstrijd gespeeld worden op het niet al te beste trainingsveld. Maar eenmaal gestart was het al gauw duidelijk dat niemand zich zorgen hoefde te maken, want het is was al gauw bekeken. In de rust is zelfs de vaste keeper van de E2 ingezet als speler, zodat hij het ook een beetje warm kreeg. Hilariteit langs de lijn toen de keeper nog scoorde ook.  Uiteindelijk was de eindstand 16-0 en kon het feesten beginnen. De champagneflessen konden de druk in ieder geval niet meer aan, want door het vele schudden, kwamen de kurken al los voordat de penalty’s genomen waren. Uiteindelijk kregen de jongens allemaal een medaille en een mega grote beker. Ook de handdoek met naam werd uitgedeeld. Na het douchen was er nog een verrassing voor de jongens. Er stond namelijk een versierde huifkar klaar voor de kampioensrit door het dorp. Een flinke dosis muziek erbij maakte dat half Valburg voor het raam stond. Ter afsluiting nog een heerlijk frietje uiteraard. Alle wedstrijden gewonnen! Goed gedaan hoor! Wij zijn allemaal trots op jullie.

E2 Kampioen

Monday, November 30, 2015 12:28:00 PM Categories: jeugd kampioen wedstrijdverslag

F1 overtuigend winterkampioen !!! 

De F1 is dit seizoen overtuigend winterkampioen geworden van de 4de klasse 7.

Met 33 punten uit 11 wedstrijden hebben zij deze competitie zonder enig puntverlies afgerond.

Een prestatie waar ze samen met de trainers en leiders super trots op mogen zijn.

 

Sinds het begin van dit seizoen heeft de F1 een nieuwe shirtsponsor. Deze sponsor, installatiebedrijf Klop blijkt de jongens op het lijf geschreven te zijn.

De tegenstanders konden bij aanvang van de wedstrijd al zien wat hen te wachten stond, namelijk dat zij dikke KLOP kregen van deze jongens.

Het kampioenschap is groots gevierd met o.a. een heerlijke taart van de sponsor en natuurlijk de victorie tour op een huifkar door het dorp.

 

 

Van harte gefeliciteerd jongens!

Sunday, November 30, 2014 6:56:00 PM Categories: F1 jeugd kampioen nieuws

SC Valburg E1 kampioen 

Donderdagavond 8 mei was "D-day" voor de spelers van de E1. Zij konden met winst op Bennekom kampioen worden en dat op de allerlaatste wedstrijddag.

Tot dan toe hadden ze slechts één wedstrijd gelijk gespeeld en de rest gewonnen. Hun concurrent Driel had slechts één wedstrijd verloren (tegen Valburg), zaak dus om te winnen!

Ondanks het slechte weer was er veel publiek om de jongens en Fleur aan te moedigen. Spandoeken, toeters, alles was uit de kast gehaald om ze te steunen.

In de stromende regen en bibberend van de kou vochten ze zich naar de overwinning toe. Met een mooie 4-0 overwinning op zak mochten ze zich eindelijk kampioen noemen. Dit werd uitbundig gevierd op het veld…..opeens hadden ze het niet koud meer. Een echte kampioensschaal werd uitgereikt en de spelers kregen een kampioensmedaille. Na een warme douche te hebben genomen, ging het span op de wagen en kon heel Valburg meegenieten van deze kampioenen.

Fleur, Freek, Harm B, Harm S, Jens, Jon, Julius, Lucas, Martijn, Niek, Sander en de trainers/leiders

VAN HARTE GEFELICITEERD!

E1 kampioen

Wednesday, June 4, 2014 10:59:00 PM Categories: foto jeugd kampioen nieuws

Kampioenen!!! 

KAMPIOENEN!!! Na een mooie en verdiende 1-3 (Yvonne Janssen en Marlot Hoekzema(2x)) overwinning op SC Bemmel VR1 is SC Valburg VR1 dan toch echt KAMPIOEN!

Bemmel VR1 - SC Valburg VR1

Wednesday, April 16, 2014 7:39:00 PM Categories: Dames foto kampioen nieuws

F1 kampioen 

F1 kampioenHet is alweer een tijdje geleden, maar van kampioensfoto's kunnen we er natuurlijk niet genoeg hebben! De F1 werd ongeslagen kampioen van de najaarscompetitie en maakte de tocht op de platte kar door het dorp. De foto's zijn hier te vinden.

 

Thursday, January 9, 2014 4:28:00 PM Categories: jeugd kampioen nieuws

SC Valburg D1 kampioen! 

Met een 9-1 overwinning op Fortissimo D2 uit Ede vierde de D1 van SC Valburg het behaalde kampioenschap. Daarna kon het grote genieten beginnen, eerst het hele spul op de foto, bloemen werden uitgedeeld en daarna met z´n allen op de "platte kar" Valburg en omstreken door (Andre van Ginkel, bedankt voor het uitlenen van de wagen!) om iedereen te laten weten wie er kampioen was geworden, SC Valburg D1!

d1 kampioenBij terugkomst kregen alle spelers uit naam van het bestuur van SC Valburg een mooie oorkonde uitgereikt  evenals een mooie beker die de ouders van de spelers hadden geregeld. Daarna was het tijd voor een frietje en een frisje in de kantine.

Jongens, uit naam van trainers, leiders, ondersteuning en ouders, wij danken jullie hartelijk voor een heel mooi seizoen met een hele mooie afsluiting!

Wednesday, May 15, 2013 7:37:00 PM Categories: jeugd kampioen

Mini's SC Valburg kampioen 

De Mini's van SC Valburg zijn zaterdag 24 november officieel kampioen geworden. Onze jongste ploeg heeft de leeftijdsgenoten van Kesteren verslagen en met deze overwinning de titel definitief te pakken. Een groot aantal supporters stond langs de lijn om de mannen de support te geven die ze hard nodig hadden. Onder het toeziend oog van familie en vrienden werd er een spetterende 4-0 op de grasmat gelegd.

Bij een kampioenschap hoort natuurlijk een beker en de "platte kar". Al onze Mini's zijn naar huis gegaan met een echte beker en een oorkonde als mooie herinnering. Daarnaast zijn ze, zoals het bij echte kampioenen hoort, rondgereden door het dorp op een mooi versierde "platte kar". Op naar het voorjaar 2013, hopelijk net zo succesvol als dit najaar. Gefeliciteerd mannen!

    

Friday, November 30, 2012 4:20:00 PM Categories: foto jeugd kampioen mp1