Verslag Uchta B1 - SC Valburg B1 

IJzendoorn – Maandag 14 april 2014 stond de uitwedstrijd tegen Uchta B1 op het programma. Het was waterkoud langs de lijn en van de wedstrijd werden de supporters ook niet warm. Beide teams lieten in de eerste helft slecht voetbal zien. Pas in de 30e minuut doorbrak Pim Weijs het slechte voetbal door zijn team op een 0-1 voorsprong te brengen. Met deze karige voorsprong kon er even gerust worden.

In de 7e minuut van de 2e helft kreeg Uchta een penalty, die ze niet onbenut lieten: 1-1. Niet veel later scoorde Daan Jansen de 1-2. Na dit doelpunt was de druk bij Valburg weg en liep het een stuk beter. Het 3e Valburgse doelpunt kwam weer van Pim Weijs. En ook Valburg kreeg een penalty toegekend, deze keer ging Yvo Kooijman achter de bal staan en ook hij wist deze penalty koelbloedig binnen te schieten. Het laatste doelpunt kwam wederom van de voet van Daan Jansen.

Met deze mooie 1-5 overwinning was het toch de moeite waard geweest om in de kou te staan voor de meereizende supporters.

Uchta B1 - SC Valburg B1

Wednesday, April 16, 2014 7:31:00 PM Categories: B1 foto jeugd nieuws

SC Valburg wint weer van SVHA! 

SC Valburg 1 sloot ook de tweede derby met SVHA binnen een week winnend af: na de 3-1 overwinning in Herveld, werd het op 't Kasteel 2-0.

Lees hier het verslag uit de Gelderlander.

SC Valburg 1 - SVHA 1 2-0

Monday, April 7, 2014 7:56:00 PM Categories: 1e foto nieuws

Nieuwsbrief 

De laatste nieuwsbrief van 2013 is gepubliceerd en is terug te lezen via Nieuws / Nieuwsbrief.

In de nieuwsbrief is een foutje geslopen, de bijdragen van Robyn en Indy zijn per ongeluk niet meegstuurd. Deze zijn hieronder te lezen. De foto's van de disco-avond zijn te vinden via Fotoboek / Discoavond 2013.


Hallo,

Ik vond de disco supergezellig! 
Er waren heel veel kinderen. Ik vond het alleen wel jammer dat we niet naar buiten mochten want het was heel warm. We hebben ook de macarena gedaan, het was echt heel leuk en de liedjes waren ook heel leuk en we kregen heel veel snoep. Ik vond het dansen het leukst.

Groetjes, Robyn van de Kuinder


 

De disco was superleuk. Het allerleukste vond ik het dansen maar alle andere dingen waren ook leuk.
We zouden eigenlijk bij opa gaan logeren maar we gingen toch naar de disco.
Het snoep was lekker en we konden er ook frietjes kopen. En alle ouders waren er niet bij.

Groetjes Indy

Thursday, December 26, 2013 3:48:00 PM Categories: foto jeugd nieuws

Foto's Sinterklaas 

De foto's van de Sinterklaas-middag staan inmiddels on-line. Ze staan onder Fotoboek / Sinterklaas 2013.

Sunday, December 15, 2013 11:16:00 AM Categories: foto jeugd

Verslag SC Valburg B1 - VDZ B3 

VALBURG – zaterdag 12 oktober 2013 werd er om 13.00 uur gevoetbald tegen VDZ B3. Al vanaf de 1e minuut liep het niet in het Valburgse team. Wat er precies aan de hand was, is nog steeds niet duidelijk, maar in de 1e helft leek het wel of onze jongens voetballes kregen van VDZ B3.

Uiteraard kon een tegendoelpunt dan ook niet uitblijven, in de 16e minuut kwam VDZ op een verdiende voorsprong. Twee minuten later vergrootte het deze voorsprong naar 0-2. Omdat geen enkele bal goed in de voeten van een medespeler werd gespeeld, probeerde Daan Jansen het maar eens  met een schot van afstand. Geholpen door een speler van VDZ die het schot van richting veranderde kwam Valburg weer terug in de wedstrijd: 1-2. Helaas scoorde VDZ net voor rust uit een corner de 1-3.

Na een donderspeech van de Valburgse coach, leek het de eerste minuten van de 2e helft iets beter te gaan lopen bij de Valburgse jongens. Maar helaas was dit van korte duur. Vier minuten voor het einde van de wedstrijd gaf VDZ Valburg de genadeslag door 1-4 te scoren en of dat nog niet erg genoeg was scoorde het ook nog de 1-5.

Deze wedstrijd moeten we maar snel vergeten en met opgeheven hoofd en een positieve instelling gaan we ons voorbereiden op de volgende wedstrijd.

Saturday, October 12, 2013 9:10:00 PM Categories: B1 foto jeugd

Foto's voetbalschool 

In het fotoboek staan nu foto's van de voetbalschool. Hiervan is op 4 oktober de tweede van de in totaal 20 trainingen gehouden. De foto's kun je hier bekijken.

Het schema voor de komende trainingen kun je hier inzien:

 

Sunday, October 6, 2013 12:04:00 PM Categories: foto jeugd

Foto's Buurtvoetbal 

De Weemen Op 17 augustus jl. vond het jaarlijkse Buurtvoetbaltoernooi plaats op sportpark 't Kasteel. Onze huisfotografe maakte er een sfeerreportage van!

Friday, August 30, 2013 6:07:00 PM Categories: actie foto nieuws

Foto's Rommelmarkt 

Op 2 juni jl. vond onder grote publieke belangstelling een rommelmarkt plaats op het hoofdveld van Sportpark 't Kasteel. De foto's zijn hier te vinden...

Wednesday, June 12, 2013 10:51:00 PM Categories: actie foto

VIP-ontvangst 

VIP-ontvangst Ronald PeperkampTijdens de laatste Zomerfeesten werd tijdens de Goederen en Dienstenveiling een heuse "VIP-onvangst bij SC Valburg" geveild. Op zondag 5 mei, de laatste thuiswedstrijd van SC Valburg 1, werd de ontvangst verzilverd door de gelukkige 'winnaar', Ronald Peperkamp.

Het arrangement bestond onder andere uit een welkoms kopje koffie in de bestuurskamer, de aftrap, een gesigneerde bal, een bos bloemen en het aanschuiven bij het buffet na afloop van de wedstrijd.

Meer foto's zijn hier te vinden.

Monday, May 20, 2013 6:01:00 PM Categories: foto nieuws

Mini's SC Valburg kampioen 

De Mini's van SC Valburg zijn zaterdag 24 november officieel kampioen geworden. Onze jongste ploeg heeft de leeftijdsgenoten van Kesteren verslagen en met deze overwinning de titel definitief te pakken. Een groot aantal supporters stond langs de lijn om de mannen de support te geven die ze hard nodig hadden. Onder het toeziend oog van familie en vrienden werd er een spetterende 4-0 op de grasmat gelegd.

Bij een kampioenschap hoort natuurlijk een beker en de "platte kar". Al onze Mini's zijn naar huis gegaan met een echte beker en een oorkonde als mooie herinnering. Daarnaast zijn ze, zoals het bij echte kampioenen hoort, rondgereden door het dorp op een mooi versierde "platte kar". Op naar het voorjaar 2013, hopelijk net zo succesvol als dit najaar. Gefeliciteerd mannen!

    

Friday, November 30, 2012 4:20:00 PM Categories: foto jeugd kampioen mp1
Page 2 of 3 << < 1 2 3 > >>