Stem op SC Valburg bij de Rabobank Clubkas Campagne 

Rabobank Oost Betuwe draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Oost Betuwe stelt hiervoor € 75.000,- beschikbaar! Ook SC Valburg doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne!


Stemmen
Particuliere klanten van Rabobank Oost Betuwe die op 1 maart 2016 lid zijn, mogen stemmen. Van woensdag 16 maart tot en met woensdag 30 maart mogen zij hun stem uitbrengen op hun favoriete club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 75.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. SC Valburg ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen vermenigvuldigd met het bedrag dat een stem waard is..


Oproep aan alle leden
Het is voor SC Valburg belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan SC Valburg tijdens de Rabobank Clubkas Campagne.
Bedankt voor jouw steun!

Wednesday, March 16, 2016 5:03:00 PM Categories: actie nieuws

Verenigingsactie aan de Linge 

 

SC Valburg heeft zich aangemeld voor de Verenigingsactie Aan de Linge.
Tijdens deze actie kunnen onze leden geld sparen door bij Pannenkoekenboerderij Aan de Linge
een lunch, diner, borrel of koffie met gebak te nuttigen. Bij elke besteding wordt er 5% van het bestede bedrag gespaard voor onze vereniging. Deze actie loopt nu al tot en met 31 maart 2016.

Hoe werkt het?
Vermeld bij het afrekenen dat je lid bent van SC Valburg. Je ontvangt dan een bon als bewijs van besteding. Lever deze bon in bij onze Penningmeester, door deze bon in zijn postvakje in de bestuurskamer te stoppen.

Deze actie is elke dag van de week geldig.

Vrijdag = Teamdag
Daarnaast is er op vrijdag een teamdag. Wanneer u met minimaal tien personen bij Pannenkoekenboerderij Aan de Linge komt eten, ontvangt SC Valburg zelfs 10% van de gehele besteding. Reden genoeg om van de vrijdag een gezellig teamavond te maken! Uiteraard raden wij iedereen wel aan om vooraf te reserveren

 

 

Friday, December 11, 2015 8:29:00 AM Categories: actie jeugd nieuws

Seizoensafsluiting 2014-2015 

Het seizoen 2014-2015 is alweer bijna ten einde. Als dank voor uw bijdrage tijdens dit seizoen, willen we het seizoen graag feestelijk afsluiten. Voor de jeugdleden doen we dit middels een jeugdkamp. Voor de volwassenen staat een feestavond gepland.

Feestavond

Vrijdagavond 22 mei vanaf 19:00 u bent u van harte welkom op sportpark ‘t Kasteel voor een heerlijk buffet. Aansluitend daaraan, vanaf ongeveer 20:30 uur, volgt er een feestavond waarvan het programma nog een verrassing is. Deze avond wordt ook de Speler van het jaar gekroond. Wie zal het dit jaar worden?

We willen graag voldoende eten serveren tijdens het buffet, daarom is het van belang om te weten wie er aan het buffet deelnemen. Daarom word je verzocht je op te geven en aan te geven of je alleen komt of met je partner.

Opgeven voor het buffet kan tot en met 17 mei via: secretaris@scvalburg.nl

 

Jeugdkamp

Het weekend van 29 t/m 31 mei staat geheel in het teken van de seizoensafsluiting voor de jeugd met een heus jeugdkamp. Er staan van allerlei leuke activiteiten op het programma die de moeite waard zijn om te bekijken. Wij hopen u op 22 mei te mogen begroeten en natuurlijk ook in het weekend daarna tijdens het jeugdkamp. Meer informatie kunt u vinden op onze website www.scvalburg.nl of op onze SC Valburg Facebookpagina.

 

Sunday, May 10, 2015 9:34:00 PM Categories: actie agenda jeugd nieuws

Eieractie 2015 

De Eieractie 2015 in volle gang!

De jeugd laat zich niet afschrikken door het stormachtige weer en ging langs de deuren om de eieren van Eierhandel Maassen Eieren Homoet te verkopen!

Bekijk de foto's onder het fotoboek

http://www.scvalburg.nl/eieractie-2015.aspx

Wednesday, April 1, 2015 7:42:00 PM Categories: actie jeugd nieuws

De Rabobank Clubkascampagne is van start gegaan 

Hallo leden,


Het iszover! De Rabobank Clubkascampagne is vandaag van start gegaan.
Via https://www.ledenrabobankoostbetuwe.nl/ kunt u op de knop Rabobank Clubkas Campagne
klikken. SC Valburg staat in de lijst met Balsporten. U ziet dan ook ons bestedingsdoel: aanschaf
materialen.

Let op: u moet lid zijn van de Rabobank, klant zijn is niet voldoende! Alleen dan kunt u een stem uitbrengen op SC Valburg.
"Het lidmaatschap kent geen verplichtingen en is gratis. Als klant heeft u uw bankzaken bij ons geregeld. Dat is een puur zakelijke relatie. Lid zijn gaat een stapje verder. Ook ú kunt lid worden, dat is kosteloos en verplicht u tot niets, maar het levert wel wat op. U laat dan zien dat u betrokken bent bij uw bank en dat is ons veel waard."

Activeer al uw vrienden, kennissen en familie en stem op SC Valburg!
Alvast bedankt voor uw medewerking.


Met vriendelijke groet,
Bestuur SC Valburg

 

Wednesday, March 18, 2015 10:47:00 AM Categories: actie

Dreig je ook in een zwart gat te vallen na carnaval? 

Niet doen!

Sunday, March 8, 2015 11:16:00 AM Categories: actie agenda nieuws

Stem op SC Valburg bij de Rabobank Clubkas Campagne 

Stem op SC Valburg bij de Rabobank Clubkas Campagne
Rabobank Oost Betuwe draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Oost Betuwe stelt hiervoor € 75.000,- beschikbaar! Ook SC Valburg doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne!
Stemmen
Particuliere klanten van Rabobank Oost Betuwe die op 1 maart 2015 lid zijn, mogen stemmen. Van maandag 16 maart tot en met maandag 30 maart mogen zij vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 75.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. SC Valburg ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen vermenigvuldigd met het bedrag dat een stem waard is.


Oproep aan alle leden
Het is voor SC Valburg belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan SC Valburg tijdens de Rabobank Clubkas Campagne.
Bedankt voor jouw steun!

Friday, February 27, 2015 10:30:00 AM Categories: actie nieuws

SC Valburg schenkt aan Voedselbank 

Ondanks dat de pepernotenactie van SC Valburg dit jaar weer een succes was, waren er nog verschillende zakken met pepernoten niet verkocht. Het restant - circa 100 zakken pepernoten – is geschonken aan Voedselbank Arnhem. De voedselbank Arnhem werkt zoals een gewone bank, het brengt vraag en aanbod bij elkaar. De vraag naar voedsel komt van mensen die van zeer weinig leefgeld moeten rondkomen. Het aanbod van voedsel komt uit het hele land. Dat zijn goede producten die om uiteenlopende redenen niet meer worden verkocht. In plaats van het te vernietigen, wordt het gedoneerd aan de Voedselbank Arnhem. Ook al is het slechts een kleine bijdrage, we willen verspilling voorkomen en waar mogelijk als vereniging een steentje bijdragen aan de maatschappij, is de gedachte van het bestuur.

 

Monday, December 29, 2014 6:52:00 PM Categories: actie nieuws

Speciale koopdag Snelders Sport 

Snelders Sport Elst (Dorpsstraat 24) organiseert op donderdag 21 augustus a.s. van 09.00 tot 21.00 uur een speciale koopdag voor alle leden van Sportclub Valburg. Op deze dag ontvangt u een korting van 20% op de gehele collectie (m.u.v. reeds afgeprijsde artikelen en kadobonnen).


Noteer donderdag 21 augustus a.s. in uw agenda en profiteer van 20% korting!!!

Saturday, August 16, 2014 12:08:00 PM Categories: actie agenda sponsoren

De SC Valburg WK2014 Pool 

Affiche WK 2014 Pool

Vanaf 12 juni is het voetbalgeweld in Brazilië losgebarsten. Dat betekent natuurlijk ook dat er in Valburg en omstreken weer gestreden wordt om de eer en de prijzen in de SC Valburg WK2014 Pool.

In samenwerking met "het Oranjecafé van Valburg" biedt SC Valburg iedereen weer de mogelijkheid om zijn of haar voetbalkennis te laten zien. Ruim 300 deelnemers strijden dit toernooi om de hoofdprijs.

Alle informatie over de WK2014 Pool van SC Valburg is te vinden op http://pool.scvalburg.nl

Thursday, June 12, 2014 8:11:00 PM Categories: actie nieuws
Page 1 of 2 1 2 > >>