Seizoensafsluiting SC Valburg 

programma seizoensafsluitingVrijdag 31 mei t/m zondag 2 juni staat voor SC Valburg in het teken van de Seizoensafsluiting. Dit keer een heel weekend. Een weekend dat wordt omlijst door verschillende activiteiten voor onze jeugd en senioren leden, waaronder een kamp.

Op vrijdagmiddag wordt er afgetrapt met een Jeugdkamp. Kijk HIER voor het programma.

Zaterdagavond wordt er door de junioren en senioren gestreden om de "Dik de Start" trofee. Om 19:00 ben je welkom en je kunt gewoon binnenlopen. Het toernooi zal om 19:30 beginnen. Aansluitend is er feestavond in de kantine voor (ere)leden, sponsoren, vrijwilligers, supporters en iedere andere belangstellende. Kortom voor iedereen!

De zondag staat in het teken van de grootse rommelmarkt op sportpark 't Kasteel. Aanvang daarvan is 12:00 uur. Klik HIER voor de flyer.

 

We hopen je te zien dit weekend!

Wednesday, May 29, 2013 4:13:00 PM Categories: actie jeugd nieuws vrijwilligers

Zaterdag 11 mei inleverdag Rommelmarkt 

Op zondag 2 juni organiseert SC Valburg de grootste en leukste rommelmarkt van Valburg en omgeving. Hiervoor zijn wij nog op zoek naar bruikbare spullen om te verkopen.

Heeft u nog spulletjes die voor u geen waarde meer hebben maar nog wel verkoopbaar zijn? Gooi ze niet weg maar denk aan de rommelmarkt van SC Valburg!

Spullen zijn in te leveren op zaterdag 11 mei van 10.00- 12.00 bij Van Ginkel Groep in Valburg.
Adres: Tielsestraat 9D, 6675 AA Valburg

rommelmarkt

Gaat u binnenkort verhuizen en zit u nu al met veel spullen die u niet tot deze inleverdagen kunt vasthouden? 
Mail dan naar: rommelmarkt@scvalburg.nl

Het kan zo gek niet zijn of wij kunnen het gebruiken: (schemer)lampen, (kinder)kleding, kampeerspullen, gereedschap, klein meubelen (dus geen bankstellen en grote opbergkasten), serviesgoed, prullaria, keukenapparatuur (geen koelkasten), klokken, horloges, computerapparatuur, Tv’s, audioapparatuur (lever de bijbehorende afstandsbedieningen ook in!), sanitair, oude muziekplaten, tijdschriften, boeken, tassen, manden, speelgoed, antiek, telefoontoestellen, motoronderdelen, opbergdozen, potten en pannen, tuinornamenten, (tuin)gereedschap,, schilderijen, skiuitrustingen, schaatsen, skeelers, naaimachines, videospelers, fietsen…enzovoort.

Saturday, April 20, 2013 4:16:00 PM Categories: actie nieuws vrijwilligers

SC Valburg klust 

De voetbalschoenen hangen al even aan de wilgen, dat wil niet zeggen dat er geen activiteit is binnen SC Valburg. Vanuit het OMK en de Kantinecommissie is besloten om deze zomerstop de handen uit de mouwen te steken. De resultaten van de klussen zijn inmiddels zichtbaar.

Zo heeft een aantal vrijwilligers de kwast in de hand genomen en het schilderwerk van ons clubhuis een flinke opknapbeurt gegeven. Het kan er voorlopig weer een aantal seizoenen tegenaan. Daarnaast is de bestaande tegelvloer in de kantine verleden tijd. De bruine tegels maken plaats voor een nieuwe "frisse" vloer waar we als club veel plezier en gemak aan zullen beleven.

Een foto-impressie is hier te vinden.

Saturday, July 21, 2012 10:55:00 AM Categories: foto kantinezaken OMK vrijwilligers