Hoofdveld buiten gebruik 

In verband met zogenaamde emelten (larven van de langpootmug) is de grasmat van het hoofdveld flink aangetast. Dit komt doordat deze vraatzuchtige larven de ondergrondse groene delen (de wortel) van het gras opeten. Daardoor is de grasmat van het hoofdveld ernstig verzwakt. De gemeente heeft in onderzoek op welke wijze de larven te bestrijden en hoe de grasmat kan worden hersteld. Overigens is veld 2 ook aangetast, maar is de schade daar (nog) beperkt.

Tot nader bericht kan en mag er dus niet gevoetbald of getraind worden op veld 1.

Thursday, September 5, 2013 10:16:00 AM Categories: nieuws OMK

SC Valburg klust 

De voetbalschoenen hangen al even aan de wilgen, dat wil niet zeggen dat er geen activiteit is binnen SC Valburg. Vanuit het OMK en de Kantinecommissie is besloten om deze zomerstop de handen uit de mouwen te steken. De resultaten van de klussen zijn inmiddels zichtbaar.

Zo heeft een aantal vrijwilligers de kwast in de hand genomen en het schilderwerk van ons clubhuis een flinke opknapbeurt gegeven. Het kan er voorlopig weer een aantal seizoenen tegenaan. Daarnaast is de bestaande tegelvloer in de kantine verleden tijd. De bruine tegels maken plaats voor een nieuwe "frisse" vloer waar we als club veel plezier en gemak aan zullen beleven.

Een foto-impressie is hier te vinden.

Saturday, July 21, 2012 10:55:00 AM Categories: foto kantinezaken OMK vrijwilligers