Concept verenigingskalender seizoen 2016-2017 

Weet jij wanneer de kerstbingo dit jaar is? En dat de Algemene ledenvergadering op 14 oktober staat gepland? Op welke dag is de oliebollenactie dit jaar? Wanneer start de competitie en wanneer gaan we trainen? En het jeugdkamp, wanneer is dat? Dit en nog veel meer is te vinden in de concept verenigingskalender 2016-2017. Dus klik hier om te zien wat er te doen is bij jouw club!

 

Een voorbehoud moet wel gemaakt worden: in de laatste nieuwsbrief stond een artikel over het groot aantal vacatures bij SC Valburg. Kijk hier voor een actueel vacature-overzicht. Dit leidt er toe dat we diverse zaken niet meer kunnen organiseren. In de verenigingskalender zijn die zaken opgenomen die we minimaal willen realiseren. Als de vacatures niet ingevuld worden, kan dit betekenen dat bepaalde activiteiten/werkzaamheden niet kunnen worden gerealiseerd en moeten worden geschrapt.

 

 

Thursday, July 14, 2016 11:06:00 AM Categories: agenda nieuws

Zondag 22 mei om 11:00 uur  

Vriendschappelijke wedstrijd SC Valburg VR1 - Quick 1888 VR1

Op Zondag 22 mei om 11:00 uur spelen de Dames van SC Valburg een vriendschappelijke thuiswedstrijd tegen de dames van Quick 88 uit Nijmegen.
Een mooie gelegenheid om Deze enthousiaste dames nog 1 x te zien spelen dit seizoen.
met 2 teams die leuk en aantrekkelijk voetbal spelen zal dit voor het publiek een mooie wedstrijd worden om te zien.
Als coach van de dames zou ik zeggen,
kom 22 mei deze dames nog één keer met zoveel mogelijk toeschouwers aanmoedigen.

Trainer\Coach
Herman van Meel

Thursday, May 12, 2016 8:37:00 AM Categories: agenda Dames

Verenigingskalender en bardienstschema 2e seizoenshelft bekend 

Weet jij wanneer jij bardienst hebt? Kijk snel op de geactualiseerde planning. Het schema is hier te vinden en kijk wanneer je bent ingedeeld.

 

Uiteraard was je al op de hoogte dat SC Valburg dit seizoen een jubileum viert. Op 26 maart 2016 bestaan we 70 jaar! Maar wist je ook dat er 25-26-27 maart een heus jubileumweekend wordt georganiseerd? Dit en nog veel meer is te vinden in de geactualiseerde verenigingskalender.  Dus kijk hier snel wanneer er wat er te doen is bij jouw club!

Thursday, February 11, 2016 1:11:00 PM Categories: agenda nieuws

Oefenwedstrijden in Veenendaal 

Hallo Allemaal

 

Allereerst voor een ieder de beste wensen voor 2016en dat het een leuk en sportief jaar mag worden.

Ook zijn er nog wat oefenwedstrijden vast gezet zoals eerder met elkaar afgesproken.

 

Voor ZATERDAG 16 Januari 2016 bij de Merino’s in Veenendaal, Sportpark de Groene Velden

 

  9.00 uur de Merino’s F1            tegen SC Valburg F1

  9.00 uur de Merino’s E1            tegen SC Valburg E2

11.30 uur de Merino’s D2 (7tal) tegen SC Valburg E1

 

Voor ZATERDAG 23 Januari 2016

  9.00 uur de Merino’s D1 tegen SC Valburg D1

10.15 uur de Merino’s C1 tegen SC Valburg C1

12.00 uur de Merino’s B1 tegen SC Valburg B1

 

Let op………wedstrijden worden gespeeld op KUNSTGRAS en Merino’s is ook een BLAUWE club

 

Hopende jullie hiermede voldoende te hebben ingelicht.

 

Met vriendelijke sportgroeten

Cees Hensen

TJC-SC Valburg

 

 

Thursday, January 7, 2016 11:41:00 AM Categories: agenda nieuws

Het Winterprogramma is bekend 

U kunt het winterprogramma bekijken, door bij "programma" aan de rechterzijde van deze pagina op het PDF logo te klikken.

Wednesday, December 30, 2015 11:03:00 PM Categories: agenda nieuws

Winterstop in aantocht 

De 1e helft van het seizoen zit er al weer (bijna) op. De najaarscompetitie voor de jeugd eindigt officieel eind november, maar begin december worden nog inhaalwedstrijden gespeeld. Onze senioren voetballen in principe tot de kerst door.

In de winterstop zijn er in week 51 t/m week 2 geen jeugdtrainingen. Mede om het trainingsveld te ontzien. Wel zijn er andere activiteiten, zoals bijvoorbeeld zaalvoetbal. De voorjaarsreeks voor junioren en pupillen gaat zaterdag 13 februari 2016 weer van start.

De senioren zullen begin januari de trainingen hervatten. Want op 24 januari staan voor hen alweer de eerste competitiewedstrijden van 2016 gepland.

Friday, December 11, 2015 8:24:00 AM Categories: agenda nieuws

Verenigingskalender en bardienstschema bekend 

Wist je dat de kerstbingo dit jaar niet op vrijdag is maar op zaterdag 19 december? De Algemene ledenvergadering is op 16 oktober 2015. En wanneer is de pepernotenactie ook alweer? En het jeugdkamp. Uiteraard was je al op de hoogte dat SC Valburg dit seizoen een jubileum viert. Op 26 maart 2016 bestaan we 70 jaar! Maar wist je ook dat er 25-26-27 maart 2016 een heus jubileumweekend wordt georganiseerd? Dit en nog veel meer is te vinden in de verenigingskalender 2015-216.  Dus kijk hier (link website) wat er te doen is bij jouw club!

En oja, het bardienstschema voor de 1e seizoenshelft is ook in de verenigingskalender opgenomen dus kijk snel wanneer je staat ingedeeld!

 

Thursday, September 24, 2015 10:28:00 AM Categories: agenda nieuws

zondagprogramma jaarrooster Senioren 

De KNVB heeft vandaag de competitienummering bekend gemaakt.

Let op: als clubs zich nog terugtrekken of als de KNVB nog wijzigingen gaat doorvoeren, dan wijzigt het jaarprogramma.

Friday, August 28, 2015 3:39:00 PM Categories: 1e 2e agenda Dames nieuws

Seizoensafsluiting 2014-2015 

Het seizoen 2014-2015 is alweer bijna ten einde. Als dank voor uw bijdrage tijdens dit seizoen, willen we het seizoen graag feestelijk afsluiten. Voor de jeugdleden doen we dit middels een jeugdkamp. Voor de volwassenen staat een feestavond gepland.

Feestavond

Vrijdagavond 22 mei vanaf 19:00 u bent u van harte welkom op sportpark ‘t Kasteel voor een heerlijk buffet. Aansluitend daaraan, vanaf ongeveer 20:30 uur, volgt er een feestavond waarvan het programma nog een verrassing is. Deze avond wordt ook de Speler van het jaar gekroond. Wie zal het dit jaar worden?

We willen graag voldoende eten serveren tijdens het buffet, daarom is het van belang om te weten wie er aan het buffet deelnemen. Daarom word je verzocht je op te geven en aan te geven of je alleen komt of met je partner.

Opgeven voor het buffet kan tot en met 17 mei via: secretaris@scvalburg.nl

 

Jeugdkamp

Het weekend van 29 t/m 31 mei staat geheel in het teken van de seizoensafsluiting voor de jeugd met een heus jeugdkamp. Er staan van allerlei leuke activiteiten op het programma die de moeite waard zijn om te bekijken. Wij hopen u op 22 mei te mogen begroeten en natuurlijk ook in het weekend daarna tijdens het jeugdkamp. Meer informatie kunt u vinden op onze website www.scvalburg.nl of op onze SC Valburg Facebookpagina.

 

Sunday, May 10, 2015 9:34:00 PM Categories: actie agenda jeugd nieuws

Update Jeugdkamp 29, 30 en 31 mei 2015 

Beste jeugdspelers, ouders/verzorgers en vrijwilligers,

Het programma is zo goed als rond en het belooft weer een weekend vol sport, plezier, actie, spanning en lekker eten te worden.
Jullie worden vrijdagavond 29 mei om 19:00 uur op het sportpark verwacht. We beginnen met het indelen van de slaaptenten. Hiervoor moeten jullie het volgende meenemen:
- Luchtbed
- Slaapzak
- Slaapkleding
- Toiletspullen

Daarnaast heb je het volgende nodig voor de activiteiten:
- Voetbalschoenen en scheenbeschermers
- Sportschoenen (gymschoenen of iets dergelijks)
- Sportkleding, zowel korte als lange broek (graag twee sets sportkleding i.v.m. activiteiten op zaterdag én zondag)
- Ondergoed en extra paar sokken
- Handdoek

Indien uw kind een allergie heeft, medicijnen nodig heeft of overige extra verzorging, wilt u ons dit dan laten weten via jeugdkampscvalburg@gmail.com, dan kunnen wij hier rekening mee houden.

Op zondag is het ouder/kindtoernooi en wordt er een verloting gehouden. Hiervoor zijn weer prachtige prijzen ter beschikking gesteld met als klapper:

Een ballonvaart voor 4 personen

Lootjes worden het hele weekend verkocht, prijs € 1,= en 6 lootjes voor € 5,=. De opbrengst van de loterij is bestemd voor de jeugd van SC Valburg.

Niet alleen de kinderen, maar ook wij als organisatie vinden het leuk als u tijdens het weekend een kijkje komt nemen. Uiteraard zijn opa’s, oma’s en overige broertjes en zusjes van harte welkom! De kantine is het hele weekend geopend voor een kopje koffie, drankje of hapje!

Het definitieve programma volgt in de week van 18 mei.

Met sportieve groet,

Organisatie Jeugdkamp

Erwin, Monique, Ingrid en Gera

Friday, April 24, 2015 9:14:00 PM Categories: agenda jeugd nieuws
Page 1 of 3 1 2 3 > >>