zondagprogramma jaarrooster Senioren 

De KNVB heeft vandaag de competitienummering bekend gemaakt.

Let op: als clubs zich nog terugtrekken of als de KNVB nog wijzigingen gaat doorvoeren, dan wijzigt het jaarprogramma.

Friday, August 28, 2015 3:39:00 PM Categories: 1e 2e agenda Dames nieuws

Voorbereiding selectie 2015-2016 

Zie overzicht van de voorbereiding van de selectie SCValburg voor 2015-2016.

Voorbereiding selectie SCValburg

Monday, June 1, 2015 10:27:00 PM Categories: 1e 2e nieuws

Fotoverslag SC Valburg 2 – Juliana’31 9 

Fotoverslag SC Valburg 2 – Juliana’31 9

Op 15 maart speelde SC Valburg een thuiswedstrijd tegen Juliana’31 9. De wedstrijd werd met 3-1 gewonnen. De publieke belangstelling was beperkt, maar onder de aanwezigen was Roeland Arnold. Hij had zijn fotocamera meegenomen en de wedstrijd op de gevoelige plaat vastgelegd. De foto’s zijn te vinden op de site van AK-Fotografie. Benieuwd? klik hier

Thursday, March 19, 2015 8:20:00 PM Categories: 2e foto nieuws

Nieuwe trainingspakken selectie SC Valburg 

Op zondag 28 augustus, voor de thuiswedstrijd tegen CHRC werden de nieuwe trainingspakken van de selectie van SC Valburg in ontvangst genomen. Deze mooie pakken, bestemd voor zowel het 1e en 2e elftal, zijn mogelijk gemaakt door Wim Paul van wpautos.nl.

Op onderstaande foto's ziet u de overhandiging van het pak door Wim Paul aan trainer Job Landman alsmede een nieuwe teamfoto.

De selectie en het bestuur van SC Valburg zijn Wim Paul zeer dankbaar voor deze sponsoring !

 

Sunday, October 5, 2014 8:02:00 PM Categories: 1e 2e nieuws sponsoren

Programma selectie 

Bijgevoegd het (concept)competitieprogramma van SC Valburg 1. De indeling van het 2e wordt pas in augustus bekend. Tevens het voorbereidingsprogramma van de selectie bijgevoegd.

Saturday, July 26, 2014 10:45:00 PM Categories: 1e 2e

Start trainingen, trainingsschema en kleedkamerindeling 

Vanaf 31 juli start de voorbereiding op het seizoen. In week 31 start de selectie, daarna volgen de overige teams. Zie hieronder voor het complete overzicht. Klik hier voor de trainingstijden, trainers en de kleedkamerindeling.

 

WeekDagTrainingOpmerking
Week 31 Donderdag 31 juli 1e training selectie  
Week 32      
Week 33 Vanaf maandag 11 augustus 1e trainingen junioren en lagere senioren  
Week 34 Vanaf maandag 18 augustus Start training pupillen Kinderdorp (19-22 aug.) / 23 aug.: 1e bekerwedstrijden
Week 35     25 aug.: start lagere school
Week 36     5 t/m 7 sept.: Valburgse Zomerfeesten 2014
Wednesday, July 23, 2014 8:45:00 AM Categories: 1e 2e agenda B1 Dames jeugd nieuws

Teamindeling seizoen 2014-2015 

Na meerdere vergaderingen en overleggen is de TC tot de teamindeling voor het seizoen 2014-2015 gekomen. De indeling is gebaseerd op het huidige ledenbestand (30-4-2014).

 

pdf pdf pdf pdf pdf
senioren b-junioren c-jun, d-pup e- en f-pupillen meisjes
Thursday, May 1, 2014 8:36:00 AM Categories: 1e 2e B1 Dames jeugd nieuws

Verslag SC Valburg 2 - CHRC 3 

Op zondag 1 september stond de eerste wedstrijd van SC Valburg 2 op het programma. Of zeg maar SC Valburg 2.0. Want het tweede team van SC Valburg heeft een ware metamorfose ondergaan. Enkele veranderingen op een rijtje: er wordt niet meer op zaterdagmiddag gespeeld, maar op zondagochtend (en dat is vroeg). De spelers maken onderdeel uit van de selectie van SC Valburg die uit ca. 35 spelers bestaat en op dinsdag en donderdag traint. In vergelijking met vorig(end) jaar bestaat het team  grotendeels uit nieuwe spelers (gemiddelde leeftijd van de wedstrijdselectie was 23,3 jaar!)  en is ook de begeleiding (Henrie, Andre, Bjorn en  Jan; gemiddelde leeftijd 38,5 jaar met dank aan Jan) gewijzigd.

 

Maar goed, CHRC 3 (die komen uit Renkum John) kwam op bezoek. Een bekerwedstrijd. CHRC blijkt overigens uit te komen in de reserve 6e klasse, waar SC Valburg 2 in de 7e klasse gaat spelen. Zoals gezegd: SC Valburg 2 is nieuw op zondag, dus onderaan beginnen…

 

Was er dan niks hetzelfde? Jawel. In verband met vakanties, blessures door de verrichte trainingsarbeid en geboorteperikelen (gefeliciteerd Barry en Linda!), kampten we met een spelerskrapte. Maar met 13 spelers moest het toch lukken. Roeland was zo vriendelijk om de hele zondag op te offeren door zowel bij SC Valburg 2 als SC Valburg 1 van de partij te zijn. En niet onverdienstelijk overigens (zie verslag SC Valburg 1 tegen RKSV Driel 1).

 

De wedstrijd begon om iets voor 11 en stond onder leiding van Andre van Ginkel. Direct bleek dat de tegenstander technisch beter was. Maar goed, het is geen zaalvoetbal, dus dat zegt niks. Kansen genoeg, toch? Ja inderdaad, maar de meeste kansen waren voor de tegenstander en dat resulteerde in een 0-3 ruststand. Valburg kreeg ook diverse kansen, maar verder dan een vlammend schot op de paal van Olivier kwam het niet.

 

0-3 in de eerste wedstrijd op zondag, da’s effe slikken, de schade beperkt houden dan maar… Maar de begeleiding zag dat anders. Henrie husselde wat met de opstelling, gaf aan hoe er de 2e helft gespeeld moest worden, dat er zeker geen paniek was en dat er wellicht nog wat moois kon gebeuren, want zo goed waren die mannen echt niet hoor… Dus met nieuwe moed en zelfvertrouwen begonnen de jongens aan de 2e helft. Na precies 45 seconden stond er 0-4 op het scorebord. En 5 minuten later mocht CHRC vanaf de penaltystip aanleggen voor 0-5. Paniek? Nee! Het startsein voor de ommekeer... Guus (die de 2e helft keepte) stopte de pingel: klemvast. Het voetballen kon beginnen. Valburg werd steeds beter, creëerde steeds meer kansen, dus dat kon niet lang meer duren… En inderdaad, de doelpunten kwamen. Olivier, Chris, Marco en Thomas scoorden… Toch een puntje? Nee, er waren immers nog 5 minuten te gaan. Inmiddels was heel Valburg wakker, want onder bezielende leiding (en geschreeuw) van gelegenheids-laatste-man (?) Budje ging Valburg door. Alles of niets dan maar, met dank aan de verrichte trainingsarbeid in augustus. In de laatste minuut ontsnapte Chris aan de aandacht van de verdedigers en ging vanaf de middellijn alleen op de keeper af en… hij schoot tegen de keeper aan... maar daar was Olivier (weer) en die pikte de bal op, omspeelde een verdediger en knalde de bal hard tegen de netten… 5-4 eindstand. Dus met de mentale veerkracht zit het wel goed deze competitie. Maar komende week eerst voor de beker op bezoek bij Uchta 2 (donderdag 5-9) en SVHA 4 (zondag 8-9).

Tuesday, September 3, 2013 9:47:00 PM Categories: 2e nieuws