Verslag Redichem ME1-Valburg ME1 

(door onze verslaggeefsters Fleur en Vera)

Zaterdag 11 oktober moesten wij (sc valburg me1) uit spelen tegen Redichem in Heelsum. 

Het zou een spannende wedstrijd worden want redichem staat op de 1-ste plek en wij op de 3-de plek. 
Afgelopen 2 wedstrijden hebben wij met grote cijfers gewonnen, dus we hadden een goed kans om te winnen. 
Naar het aan passen van de opstelling omdat Vera en Fleur geblesseerd waren begon de wedstijd.  
Het was spannend  want even later maakte Jasmijn een doelpunt dus 1-0 voor SC Valburg. 
Redichem nam de aftrap die schooten heel mooi over en toen maakten zij een doelpunt dus het stond 1-1. 
Paar minuten later was het rust, toen gingen we bespreken wat beter kon. De wedstrijd begon weer.

Toen was de  aftrap voor ons Jasmijn schoot de bal naar Daphne en Daphne ging er voor en er kwam een 
doelpunt dus 2-1 voor valburg. Redichem nam de aftrap die maakten weer een doelpunt dus 2-2. 
Naar tijdje ging Desi naar voren en met een mooi afstand schot maakten zij 3-2 voor Valburg. 
Redichem ging in de aanval maar een schot van hun ging tegen de paal. 
Nu gingen wij in de aanval en Daphne ging er voor en maakte uit eindelijk 4-2. 
De scheidsrechter floot iets later af en SC Valburg ME1 had met 4-2 gewonnen, we waren heel blij!!!!!!!

 

Saturday, October 18, 2014 6:22:00 PM Categories: ME1 nieuws

Presentatie Seizoensgids 2014 - 2015 

Tijdens de ALV op 17 Oktober  is op spectaculaire wijze de seizoensgids 2014 / 2015 geïntroduceerd: 

 

Friday, October 17, 2014 10:00:00 PM Categories: nieuws

Algemene ledenvergadering 2014 

Beste betrokkene van SC Valburg, 

Hierbij nodigt het bestuur u van harte uit voor de Algemene ledenvergadering 2014. De Algemene ledenvergadering zal zijn op vrijdagavond 17 oktober om 20:00 uur. Door aanwezig te zijn, kunt u de toekomst van onze vereniging mede vorm geven.

Bij de entree zal een formulier liggen waarop alle stemgerechtigde leden (leden en steunende leden) kunnen tekenen voor aanwezigheid. Conform het Huishoudelijk Reglement (d.d. 07-07-2014) hoeft u zich niet meer af te melden, mocht u niet aanwezig zijn deze avond. 
Zoals gebruikelijk liggen de vergaderstukken voor aanvang van de Algemene ledenvergadering ter inzage. Vanaf 19:30 uur zijn de notulen van de vorige vergadering, het financieel verslag van het afgelopen jaar alsmede de begroting in te zien in de kantine van onze vereniging. U kunt deze financiële vergaderstukken ook opvragen via penningmeester@scvalburg.nl vanaf maandag 13 oktober. De notulen van de vorige vergadering kunt u vinden op http://www.scvalburg.nl/alv.aspx

In de agenda kunt u zien dat onze voorzitter Henrie Janssen en penningmeester Ruben van Cleef aftreedbaar zijn. Zij zijn echter herbenoembaar door de ALV. Volgens artikel 21 uit het Huishoudelijk reglement kunt u uzelf opgeven als tegenkandidaat. Mocht u interesse hebben in een van de functies, dan kunt u zich melden bij secretaris@scvalburg.nl voor 12 oktober 2014. Als er geen tegenkandidaten zich aanmelden, dan volgt er geen stemronde en worden Henrie Janssen en Ruben van Cleef automatisch herbenoemd. 
Aansluitend op de Algemene ledenvergadering zal de Seizoensgids 2014-2015 gepresenteerd worden door de PR-commissie en is er daarna de gelegenheid om gezellig met zijn allen na te praten onder het genot van een hapje en een drankje. Als tegemoetkoming voor alle inzet van sponsors en vrijwilligers zullen er gereduceerde prijzen gelden in de kantine. 

Hopende op uw komst, verblijf ik met sportieve groet, 

Yvonne Simons 
Secretaris SC Valburg 

Deze uitnodiging is ook verzonden aan alle vrijwilligers, leden van de Club van ‘46 en sponsors. Zij zijn van harte uitgenodigd, echter zij hebben geen stemrecht. 

De agenda van de Algemene ledenvergadering 2014 kunt u hier vinden.
 
 
Monday, October 13, 2014 11:08:00 PM Categories: agenda nieuws

Nieuwe trainingspakken selectie SC Valburg 

Op zondag 28 augustus, voor de thuiswedstrijd tegen CHRC werden de nieuwe trainingspakken van de selectie van SC Valburg in ontvangst genomen. Deze mooie pakken, bestemd voor zowel het 1e en 2e elftal, zijn mogelijk gemaakt door Wim Paul van wpautos.nl.

Op onderstaande foto's ziet u de overhandiging van het pak door Wim Paul aan trainer Job Landman alsmede een nieuwe teamfoto.

De selectie en het bestuur van SC Valburg zijn Wim Paul zeer dankbaar voor deze sponsoring !

 

Sunday, October 5, 2014 8:02:00 PM Categories: 1e 2e nieuws sponsoren

Jeugdkamp voetbal 2015 

Na het geweldige succes van dit jaar, gaan wij er weer volop tegenaan om ook in 2015 de voetballende jeugd van SC Valburg een onvergetelijk jeugdkamp te bezorgen.

De datum staat inmiddels op de kalender: 29, 30 en 31 mei 2015!

Wij zien u denken: 3 dagen? Inderdaad! Om het programma zo goed mogelijk tot z’n recht te kunnen laten komen hebben we 3 dagen nodig, waarbij de zondag(morgen) geheel in het teken van het ouder/kindtoernooi komt te staan (wellicht handig om deze datum alvast in uw agenda te noteren).

Omdat er veel kinderen zijn die de avondvierdaagse in Herveld meelopen en deze eindigt op vrijdag 29 mei, start het jeugdkamp pas om 20:00 uur. We hebben een vrije inloop, dus mocht het later worden is dat geen probleem.

Ons streven is om er wederom een gezellige, sportieve en uitdagende happening van te maken, waarbij iedere hulp van ouders, trainers, begeleiders en sponsors weer van harte welkom is.

Wij zullen u door middel van de website www.scvalburg.nl en de dorpskrant op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen.

 

Organisatie jeugdkamp SC Valburg

Erwin Fransen

Monique Wilke

Ingrid van Kleef

Gera van Noordenburg

Tuesday, September 23, 2014 8:38:00 PM Categories: agenda jeugd nieuws

Planning Bardiensten 

In de bijlage vind je het kantinerooster van SC Valburg tot medio januari. Tevens is een toelichting bijgevoegd met de belangrijkste aandachtspunten die je moet weten als je kantinedienst hebt.

Vrijwilligersbeleid

De invulling van het rooster is gebaseerd op het nieuwe vrijwilligersbeleid. Daaruit volgende verplichtingen (2x bardienst) zijn verwerkt in het kantinerooster. Daarnaast zijn ook de reeds bestaande barvrijwilligers verwerkt in het rooster.

Een aantal van jullie is al 2x ingeroosterd, sommigen nog helemaal niet. De verschillen worden de 2e seizoenshelft rechtgetrokken.

Het kantinerooster voor de 2e helft van het seizoen zal begin januari bekend worden gemaakt.

Kennis en herkenbaarheid

Wij vinden het van belang dat in onze kantine op een verantwoorde wijze wordt omgegaan met het schenken van alcohol. Daarom krijgt al het barpersoneel een instructie aangeboden. De instructie vindt plaats op woensdag 10 september 2014 van 20.00 uur tot 21.00 uur. Tijdens deze bijeenkomst wordt ook de gang van zaken tijdens kantinediensten en de werking van tap, frituur en dergelijke kort toegelicht. Indien je op die avond niet beschikbaar bent, dan graag doorgeven aan Barry Leenders via: barryleenders@hotmail.com.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat barvrijwilligers als zodanig zijn te herkennen. Daarom zijn er polo’s aangeschaft die tijdens de dienst gedragen dienen te worden. Je vind de polo’s in het voorraadhok, er zijn diverse maten beschikbaar. 

Bij voorbaat dank voor je inzet!

bijlage 1: planning bardienstBjilage 2 : toelichting bardienst

Posted by Sjors Stevens Thursday, September 4, 2014 11:00:00 AM Categories: agenda nieuws

35+ trainingen 

Geen pijlsnelle aanvallers op roze schoenen en verdedigers die spelen op buitenspel, maar gewoon lekker een potje voetballen met leeftijdgenoten. Vanaf september kan dat bij SC Valburg!

Bij het reguliere voetbal staat elk weekend een wedstrijd op het programma van tweemaal 45 minuten. Voor veel spelers boven de 35 jaar is dit om praktische of fysieke redenen geen optie meer. Waardoor veel voetballers stoppen met voetbal, terwijl ze toch graag tegen een balletje trappen. Daarom biedt SC Valburg voor deze groep voetballiefhebbers de mogelijkheid om hun favoriete spelletje te beoefenen. 

 

Daad bij het woord

Tijden evenementen, zoals het jeugdkamp, de Nieuwjaarswedstrijd, het Buurtvoetbal of bij de Valburgse Zomerfeesten, hoor je vaak dat “er best wel animo is” om te gaan trainen als dit mogelijk zou zijn in Valburg. En ja, dat wordt meestal gezegd onder het genot van een drankje. Maar nu is het moment daar en wordt aan diegenen de mogelijkheid geboden om de daad bij het woord te voegen!

 

(Proef)trainingen

Lijkt het je wat en wil je na de vakantieperiode iets aan je conditie doen en van de vakantiekilootjes af? Of vind je het gewoon leuk om een potje te voetballen en na afloop samen wat drinken en na te praten in de kantine? Kom dan trainen! We hebben in september 3 woensdagavonden gereserveerd voor de zogenaamde “35+ trainingen”. Dus noteer ze in de agenda:

- Woensdag 3 september
- Woensdag 10 september
- Woensdag 17 september

 

De trainingen beginnen om 20.30 uur. Na de 3 trainingen maken we de balans op en gaan we kijken of er voldoende animo is om het een vervolg te geven. Heb je vragen of wil je meer weten? Stuur dan een mail naar tc@scvalburg.nl.

Thursday, August 28, 2014 1:06:00 PM Categories: agenda

Speciale koopdag Snelders Sport 

Snelders Sport Elst (Dorpsstraat 24) organiseert op donderdag 21 augustus a.s. van 09.00 tot 21.00 uur een speciale koopdag voor alle leden van Sportclub Valburg. Op deze dag ontvangt u een korting van 20% op de gehele collectie (m.u.v. reeds afgeprijsde artikelen en kadobonnen).


Noteer donderdag 21 augustus a.s. in uw agenda en profiteer van 20% korting!!!

Saturday, August 16, 2014 12:08:00 PM Categories: actie agenda sponsoren

Verslag Algemene ledenvergadering 7 juli 2014 

Op maandag 7 juli vond een Buitengewone Algemene Leden Vergadering plaats. De voornaamste aanleiding van de extra ALV was het (nijpende) tekort aan vrijwilligers. Hiertoe is nieuw beleid geformuleerd waar het bestuur komend seizoen uitvoering aan wenst te geven. Het verslag, de besluiten en andere relevante stukken zijn hier (Club -> Algemeen -> ALV) te vinden.

Saturday, August 9, 2014 10:38:00 PM Categories: agenda nieuws

Voetbalschool 

Na het grote succes van afgelopen seizoen, is er dit jaar weer de mogelijkheid om aan de voetbalschool bij SC Valburg deel te nemen. SC Valburg biedt seizoen 2014-2015 namelijk ook weer onderdak aan de voetbalschool van Ruud Makaay. De voetbalschool gaat op vrijdag 12 september 2014 van start.

Meer informatie is hier te vinden.

Thursday, August 7, 2014 8:06:00 PM Categories: agenda jeugd nieuws
Page 11 of 21 << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 > >>