Teamindeling seizoen 2014-2015 

Na meerdere vergaderingen en overleggen is de TC tot de teamindeling voor het seizoen 2014-2015 gekomen. De indeling is gebaseerd op het huidige ledenbestand (30-4-2014).

 

pdf pdf pdf pdf pdf
senioren b-junioren c-jun, d-pup e- en f-pupillen meisjes
Thursday, May 1, 2014 8:36:00 AM Categories: 1e 2e B1 Dames jeugd nieuws

Club van ’46 zet in op verbetering uitstraling SC Valburg 

Zaterdag 19 april was de jaarlijkse feest- en sponsoravond van SC Valburg. Tijdens de drukbezochte avond maakte De club van ’46 haar bestedingsdoel bekend maakt. De club van ’46 kent inmiddels meer dan 50 leden. 

Namens De club van ’46 maakte Marinus van Pommeren bekend dat de vereniging een aantal PR-gerelateerde zaken tegemoet mag zien. Zo zullen er binnenkort nieuwe vlaggen wapperen op sportpark ’t Kasteel en zullen de informatieborden worden vervangen, die te zien zijn als je het dorp binnenkomt. Ook zal de entree bij het hoofdveld een metamorfose ondergaan. Daarnaast verklapte hij dat De club van ’46 bewust de afgelopen 2 jaar niet alle inkomsten heeft geïnvesteerd, maar aan het “sparen” is voor een groot cadeau in de toekomst. 

Namens het bestuur nam voorzitter Henrie Janssen het cadeau “in ontvangst”. Hij maakte van de gelegenheid gebruik om naast De club van ’46 ook de andere sponsoren van SC Valburg te danken voor hun bijdrage en betrokkenheid bij de vereniging. De aanwezige sponsoren ontvingen namens de vereniging nog een kleine attentie. Daarna was het, mede dankzij de muziek van DJ Tjeerd, nog lang gezellig in de kantine.

 

Sunday, April 20, 2014 11:02:00 PM Categories: nieuws

Eieractie SC Valburg 2014 een groot succes. 

In de week vóór de paasdagen zijn alle jeugdteams bij u langs de deur geweest om eieren van Maassen Pluimvee uit Homoet te verkopen. Ieder team heeft hier enorm zijn best voor gedaan om zoveel mogelijk eieren te verkopen. De meisjes D hebben de meeste eieren verkocht in de wijk Meulland/Molenzicht!
 
Wij willen via deze weg iedereen bedanken die aan deze actie heeft meegeholpen, maar misschien nog wel belangrijker: iedereen die de eieren gekocht heeft! De opbrengst gaat naar activiteiten voor de jeugd. Bedankt!
 
De activiteitencommissie SC Valburg
 
Op de foto: De auto van Harold Maassen vol met eieren, klaar voor de verkoop!
 
Eieractie 2014
Sunday, April 20, 2014 10:12:00 PM Categories: actie jeugd nieuws

Verslag SC Valburg B1 - Bennekom B5 

VALBURG – Zaterdag 19 april 2014 stond de thuiswedstrijd tegen Bennekom B5 op het programma. Gelukkig scheen het zonnetjes op Sportpark ‘t Kasteel in Valburg. 

Qua spel waren de teams aan elkaar gewaagd. De spelers van Bennekom waren wel een tikkeltje feller dan de spelers van Valburg. Dit resulteerde ongeveer na 20 minuten in een doelpunt voor de uitspelende club. 

Na de rust lieten beiden teams weinig goed en spectaculair voetbal zien. Het was dan ook een saaie wedstrijd om naar te kijken. Zoals in het begin al gezegd is, was het maar goed dat het zonnetje scheen, dan hadden de supporters toch nog iets om van te genieten. Als er al doelpuntrijke kansen geweest waren, waren ze toch wel voor het team uit Bennekom. De keeper van Bennekom heeft weinig tot niets te doen gehad deze wedstrijd. Dus de 0-1 overwinning van het team uit Bennekom is wel een verdiende overwinning.

SC Valburg B1 - Bennekom B5

 

Saturday, April 19, 2014 7:28:00 PM Categories: B1 jeugd

Kampioenen!!! 

KAMPIOENEN!!! Na een mooie en verdiende 1-3 (Yvonne Janssen en Marlot Hoekzema(2x)) overwinning op SC Bemmel VR1 is SC Valburg VR1 dan toch echt KAMPIOEN!

Bemmel VR1 - SC Valburg VR1

Wednesday, April 16, 2014 7:39:00 PM Categories: Dames foto kampioen nieuws

Verslag Uchta B1 - SC Valburg B1 

IJzendoorn – Maandag 14 april 2014 stond de uitwedstrijd tegen Uchta B1 op het programma. Het was waterkoud langs de lijn en van de wedstrijd werden de supporters ook niet warm. Beide teams lieten in de eerste helft slecht voetbal zien. Pas in de 30e minuut doorbrak Pim Weijs het slechte voetbal door zijn team op een 0-1 voorsprong te brengen. Met deze karige voorsprong kon er even gerust worden.

In de 7e minuut van de 2e helft kreeg Uchta een penalty, die ze niet onbenut lieten: 1-1. Niet veel later scoorde Daan Jansen de 1-2. Na dit doelpunt was de druk bij Valburg weg en liep het een stuk beter. Het 3e Valburgse doelpunt kwam weer van Pim Weijs. En ook Valburg kreeg een penalty toegekend, deze keer ging Yvo Kooijman achter de bal staan en ook hij wist deze penalty koelbloedig binnen te schieten. Het laatste doelpunt kwam wederom van de voet van Daan Jansen.

Met deze mooie 1-5 overwinning was het toch de moeite waard geweest om in de kou te staan voor de meereizende supporters.

Uchta B1 - SC Valburg B1

Wednesday, April 16, 2014 7:31:00 PM Categories: B1 foto jeugd nieuws

Koningsdag 2014 

Logo SC ValburgNa enkele jaren weggeweest is het weer terug in ons dorp, de viering van de verjaardag van onze Koning. Het Zwarte Schoap en SC Valburg organiseren samen op zaterdag 26 april Koningsdag in Valburg. Dit gebeurt allemaal op sportpark ’t Kasteel. 

Voor jong en oud is er iets georganiseerd, zo verwachten we iedereen met een fiets uiterlijk om 10.15 uur op de club.
Dan zal er namelijk begonnen worden met het versieren van de fiets. Je krijgt de gelegenheid tot 11 uur om je fiets te versieren.
Materialen om je fiets te versieren zal worden verzorgt door de organisatie. Opgeven is daarom noodzakelijk. Dit kan door een mailtje te sturen naar:  koningsdagvalburg@gmail.com.

Volkslied en optocht

Om 11.00 uur zal de Nederlandse vlag worden gehesen onder begeleiding van ons volkslied. Koningsdag 2014 is officieel geopend en we gaan rond 11.15 uur, onder begeleiding en samen met ouders en muziek, beginnen aan een mooie optocht van versierde fietsen door Valburg. Zo kan iedereen zijn meest geweldige creaties showen. De fietstocht zal rond 12.00 uur eindigen op het sportpark.

Vrijmarkt

Tussentijds kunnen de deelnemers aan de vrijmarkt vanaf 11.30 uur hun stekje inrichten. Het staat iedereen vrij om deel te nemen aan de markt. De organisatie zal een plek aanwijzen waar je al je spullen kan uitstallen. Uiteraard ben je zelf verantwoordelijk voor het schoon en netjes achterlaten van de verkregen plek. De vrijmarkt duurt tot ca. 15.00 uur. Ook hierbij is opgave van deelname gewenst.

Programma Koningsdag

 

Zeskamp

Wanneer de vrijmarkt in volle gang is gaan we ons voorbereiden op de zeskamp. De zeskamp start om 13.00 uur maar aanwezigheid van de deelnemers is uiterlijk om 12.45 gevraagd. Deelname is mogelijk vanaf 12 jaar. Er kan deelgenomen worden in groepen van minimaal 5 personen (4 deelnemers + 1 begeleider). Prijzen zijn er middels kruisfinales te verdienen voor de plaatsen 1 tot en met 3. De verwachting is dat de winnaars rond 17.30 uur kunnen worden gekroond. Uiteraard is hiervoor ook opgave van deelname nodig.

Opgeven

Wil je meedoen aan de optocht met de versierde fietsen, de vrijmarkt en/of zeskamp? Meld je dan aan. Dit kan door een mailtje te sturen naar: koningsdagvalburg@gmail.com. Vermeld in het onderwerp van de mail aan welke activiteit (fiets versieren, vrijmarkt of zeskamp) je wenst deel te nemen. Uiterlijke datum van opgave voor alle onderdelen is 23 april 2014.

Feest

Zoals het een goed dorpsfeest betaamt is er uiteraard ook gedacht aan vertier en de innerlijke mens. Er is voldoende aanbod en gelegenheid voor het nuttigen van een hapje en een drankje. Waarbij wordt opgemerkt dat vanaf 13.00 uur de alcoholische bar zal worden geopend.

Wij heten iedereen van harte welkom en hopen dat jong en oud tijd zal vinden om aanwezig te zijn.

 

Tot ziens op 26 april!

De organisatie.

Sunday, April 13, 2014 9:36:00 AM Categories: actie jeugd nieuws

Verslag SC Valburg B1 - Spero B4 

VALBURG – Zaterdag 12 april 2014 stond de thuiswedstrijd tegen Spero B4 op het programma. De eerste helft vertoonde niet echt hoogstaand voetbal vanaf Valburgse zijde. Spero maakte het spel en het leek net of onze jongens er niet bij waren met hun hoofd. Nadat Spero na een toegekende penalty op een 0-1 voorsprong kwam, liep het bij het Valburgse team helemaal niet meer. Daarom wist Spero in de 30e minuut de voorsprong te vergroten naar 0-2. Maar goed dat de eerste helft er snel opzat, zodat we even konden polsen wat er aan de hand was met onze jongens. 

De speech van de coach en het bekertje drinken had de spelers zichtbaar goed gedaan. Nadat ook Valburg een penalty kreeg toegewezen van de scheidsrechter en aanvoerder Daan Jansen zijn zenuwen onder controle had, vond de thuisploeg weer aansluiting. Enkele minuten later besloot de scheidsrechter weer een penalty toe te kennen aan de thuisclub vanwege een overtreding in het strafschopgebied. Wederom ging Daan Jansen achter de bal staan en wederom faalde hij niet: 2-2. 

Het spel was totaal omgedraaid. Valburg voetbalde weer als een vis in het water en de spelers geloofden er weer in. En niet geheel onterecht. Want het 3e doelpunt en tevens het laatste en winnende doelpunt van de wedstrijd kwam wederom van Daan Jansen, hij kon deze wedstrijd een hattrick op zijn naam zetten.

SC Valburg B1 - Spero B4

Sunday, April 13, 2014 9:32:00 AM Categories: B1 jeugd nieuws

Verslag SVHA B1 - SC Valburg B1D 

HERVELD – Vanavond woensdag 9 april 2014 staat er een echte derby tegen SVHA B1 op het programma. De eerste 20 minuten van het spel ging het aardig gelijk op. Het was Roy van Noordenburg die met een prachtig afstandschot zijn team op een 0-1 voorsprong bracht. Na deze 20 minuten nam het elftal van SVHA het spel over en de gelijkmaker kon dan ook niet uitblijven. De eerste helft eindigde in een 1-1 gelijkspel. 

In de 2e helft werd het spel iets feller en SVHA kwam op een 2-1 voorsprong. Aanvoerder Lars Paul scoorde al snel de gelijkmaker uit een corner. Niet veel later was het Roy van Noordenburg die de keeper te slim af was en SC Valburg op een 2-3 voorsprong bracht. Toen werd het spel nog iets grimmiger en er werden veel forse overtredingen gemaakt. Vijf minuten voor tijd wist SVHA toch nog de gelijkmaker te scoren. 

In de laatste minuten kroop Valburg door het oog van de naald, maar Valburg keeper Kevin Cleveringa bewees wederom zijn super goede kwaliteiten voor zijn team en wist een nederlaag te voorkomen. Een overwinning zou gezien het beeld van de hele wedstrijd onverdiend zijn geweest voor SVHA. Beide ploegen mogen tevreden zijn met dit gelijkspel.

SVHA B1 - SC Valburg B1

Friday, April 11, 2014 7:22:00 PM Categories: B1 jeugd nieuws

SC Valburg wint weer van SVHA! 

SC Valburg 1 sloot ook de tweede derby met SVHA binnen een week winnend af: na de 3-1 overwinning in Herveld, werd het op 't Kasteel 2-0.

Lees hier het verslag uit de Gelderlander.

SC Valburg 1 - SVHA 1 2-0

Monday, April 7, 2014 7:56:00 PM Categories: 1e foto nieuws
Page 13 of 21 << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 > >>