VIP-ontvangst 

VIP-ontvangst Ronald PeperkampTijdens de laatste Zomerfeesten werd tijdens de Goederen en Dienstenveiling een heuse "VIP-onvangst bij SC Valburg" geveild. Op zondag 5 mei, de laatste thuiswedstrijd van SC Valburg 1, werd de ontvangst verzilverd door de gelukkige 'winnaar', Ronald Peperkamp.

Het arrangement bestond onder andere uit een welkoms kopje koffie in de bestuurskamer, de aftrap, een gesigneerde bal, een bos bloemen en het aanschuiven bij het buffet na afloop van de wedstrijd.

Meer foto's zijn hier te vinden.

Monday, May 20, 2013 6:01:00 PM Categories: foto nieuws

SC Valburg D1 kampioen! 

Met een 9-1 overwinning op Fortissimo D2 uit Ede vierde de D1 van SC Valburg het behaalde kampioenschap. Daarna kon het grote genieten beginnen, eerst het hele spul op de foto, bloemen werden uitgedeeld en daarna met z´n allen op de "platte kar" Valburg en omstreken door (Andre van Ginkel, bedankt voor het uitlenen van de wagen!) om iedereen te laten weten wie er kampioen was geworden, SC Valburg D1!

d1 kampioenBij terugkomst kregen alle spelers uit naam van het bestuur van SC Valburg een mooie oorkonde uitgereikt  evenals een mooie beker die de ouders van de spelers hadden geregeld. Daarna was het tijd voor een frietje en een frisje in de kantine.

Jongens, uit naam van trainers, leiders, ondersteuning en ouders, wij danken jullie hartelijk voor een heel mooi seizoen met een hele mooie afsluiting!

Wednesday, May 15, 2013 7:37:00 PM Categories: jeugd kampioen

Meidenvoetbal bij SC Valburg 

De afgelopen periode zijn bij SC Valburg verschillende vragen en aanmeldingen van meisjes binnengekomen die komend seizoen willen gaan voetballen. We willen dit graag mogelijk maken, maar dat kan alleen als er voldoende meisjes zijn die willen gaan voetballen. Daarom willen we proberen een meidenteam op te richten voor komend seizoen, en hebben we een affiche gemaakt. Zie de bijlage.

meidenvoetbal

Monday, May 13, 2013 9:13:00 PM Categories: jeugd nieuws

Nieuwsbrief mei 2013 

De SC Valburg Nieuwsbrief mei 2013 is verschenen met onder andere de volgende items:

  • Rabobank Clubkas Campagne
  • De nieuwe website van SC Valburg is online
  • SC Valburg zoekt jeugdtrainers
  • SC Valburg zoekt verzorger
  • Oproep scheidsrechters
  • Inleverochtend rommelmarkt

De nieuwsbrief is hier te vinden.

Friday, May 3, 2013 5:27:00 PM Categories: nieuws

SC Valburg zoekt sportverzorger 

Het eerste elftal van SC Valburg is per direct op zoek naar een enthousiaste verzorger. De werkzaamheden bestaan uit het toepassen van EHBSO (eerst hulp bij sport ongevallen), tapen, bandageren en andere werkzaamheden binnen de sportverzorging om de spelers maximaal te laten presteren.

vacature sportverzorger pdf

Tuesday, April 30, 2013 9:07:00 PM Categories: nieuws vacature

SC Valburg zoekt trainers 

SC Valburg zoekt jeugdvoetbaltrainers voor B1, C1 en/of F2. Is dit wat voor jou, bekijk dan de volledige vacature en misschien sta jij binnenkort met onze jeugd op het veld.

vacature pdf

Friday, April 26, 2013 9:14:00 AM Categories: jeugd vacature

Rabobank Clubkas Campagne 

Zoals ieder jaar organiseerde de Rabobank Oost Betuwe ook dit jaar weer de Clubkas Campagne. Alle leden van de bank konden gedurende twee weken in maart stemmen uitbrengen op een vereniging of stichting van hun keuze. Dit jaar heeft de Rabobank maar liefst € 75.000,- te verdelen over alle deelnemers. Inmiddels zijn de stemmen geteld en is duidelijk geworden dat SC Valburg 173 stemmen heeft mogen ontvangen, dat zijn er 29 meer dan vorig jaar! Dit levert onze vereniging het mooie bedrag van € 692,- op! Onze dank gaat natuurlijk uit naar de leden van de Rabobank die hun stem hebben uitgebracht op SC Valburg. Zij hebben SC Valburg hiermee een flinke steun in de rug gegeven en wij hopen dat wij volgend jaar weer op hun stem mogen rekenen.

Tuesday, April 23, 2013 10:33:00 PM Categories: actie

Teamindelingen Jeugd bekend 

De Technische Commissie heeft de teamindelingen van de jeugd voor de najaarscompetitie (seizoen 2013-2014) bekend gemaakt. De indeling is te bekijken via onderstaande link. De indeling bevat een toelichting, die is eveneens te raadplegen. Eventuele vragen kunnen worden gezonden naar tc@scvalburg.nl.

 

pdf
indeling toelichting

 

Binnenkort zal ook de teamindeling van de senioren op de website worden geplaatst. Waarna zo spoedig mogelijk de trainingsplanning en een overzicht van de teambegeleiding zal worden gepresenteerd. Zowel bij de jeugd als bij de senioren zijn we nog op zoek naar trainers en leiders. Heb je interesse? Meld je dan aan via tc@scvalburg.nl.

Sunday, April 21, 2013 11:59:00 AM Categories: jeugd nieuws

Zaterdag 11 mei inleverdag Rommelmarkt 

Op zondag 2 juni organiseert SC Valburg de grootste en leukste rommelmarkt van Valburg en omgeving. Hiervoor zijn wij nog op zoek naar bruikbare spullen om te verkopen.

Heeft u nog spulletjes die voor u geen waarde meer hebben maar nog wel verkoopbaar zijn? Gooi ze niet weg maar denk aan de rommelmarkt van SC Valburg!

Spullen zijn in te leveren op zaterdag 11 mei van 10.00- 12.00 bij Van Ginkel Groep in Valburg.
Adres: Tielsestraat 9D, 6675 AA Valburg

rommelmarkt

Gaat u binnenkort verhuizen en zit u nu al met veel spullen die u niet tot deze inleverdagen kunt vasthouden? 
Mail dan naar: rommelmarkt@scvalburg.nl

Het kan zo gek niet zijn of wij kunnen het gebruiken: (schemer)lampen, (kinder)kleding, kampeerspullen, gereedschap, klein meubelen (dus geen bankstellen en grote opbergkasten), serviesgoed, prullaria, keukenapparatuur (geen koelkasten), klokken, horloges, computerapparatuur, Tv’s, audioapparatuur (lever de bijbehorende afstandsbedieningen ook in!), sanitair, oude muziekplaten, tijdschriften, boeken, tassen, manden, speelgoed, antiek, telefoontoestellen, motoronderdelen, opbergdozen, potten en pannen, tuinornamenten, (tuin)gereedschap,, schilderijen, skiuitrustingen, schaatsen, skeelers, naaimachines, videospelers, fietsen…enzovoort.

Saturday, April 20, 2013 4:16:00 PM Categories: actie nieuws vrijwilligers

Nieuwe versie website, scvalburg.nl 2.0  

scvalburg.nl 2.0

Welkom onze vernieuwde website! Na ruim 10 jaar vonden we het tijd om scvalburg.nl in een nieuw jasje te steken. Het resultaat ziet u voor u op het scherm. De website zal de komende tijd verder worden ontwikkeld en gevuld met informatie.

Laatste update

 • Ledenadministratie
 • archief.scvalburg.nl ingericht
 • Verenigingskalender toegevoegd
 • De nieuwste programma's zijn toegevoegd
 • Alle actuele teamfoto's zijn toegevoegd en te vinden in het panel 'Foto' bij de diverse teams
 • De 'header' is aangepast

Vragen, opmerkingen?

We hebben de nieuwe site natuurlijk met de grootst mogelijke zorgvuldigheid proberen te vullen. Desalniettemin zouden er foutjes in de teksten geslopen kunnen zijn. Daarnaast staan we uiteraard open voor eventuele aanvullingen, nieuwe ideeën etc. Graag vernemen we al uw feedback via het contactformulier.

Delen van de oude website (bijvoorbeeld foto's, kranten en het archief) zijn nog benaderbaar via archief.scvalburg.nl.

Monday, April 8, 2013 9:19:00 PM Categories: nieuws PR
Page 20 of 21 << < 13 14 15 16 17 18 19 20 21 > >>