Nieuwsbrief maart 2013 

De SC Valburg Nieuwsbrief maart 2013 is verschenen met onder andere de volgende items:

  • SC Valburg en de VriendenLoterij
  • Club van '46
  • Nieuwe trainer SC Valburg  1
  • SC Valburg verkoopt eieren
  • SC Valburg tijdens de Rabobank Clubkas Campagne 2013
  • SC Valburg zoekt spullen!
  • Jeugdkamp bij SC Valburg?

De nieuwsbrief is hier te vinden.

Tuesday, March 26, 2013 9:48:00 AM Categories: nieuws

Clubkas actie 

Net zoals afgelopen jaren organiseert de Rabobank wederom de Clubkas Campagne. Met deze campagne geeft de Rabobank haar leden de mogelijkheid om een vereniging financieel te steuren.

Dit doet men door een stem uit te brengen op een vereniging naar keuze. SC Valburg is één van de verenigingen die ook dit jaar weer mee doet aan deze campagne. Het afgelopen jaar leverde dit een leuk extraatje op. Dit geld kunnen wij goed gebruiken om bijvoorbeeld materialen aan te schaffen voor onze jeugdleden.

Daarom stellen wij het zeer op prijs indien u tijdens deze campagne uw stem uit zou willen brengen op SC Valburg. De leden van de Rabobank krijgen vlak voor de stemperiode een brief met een unieke code waarmee zij kunnen stemmen. Via de website van deze actie kunnen zij tijdens de stemperiode hun stem uitbrengen op de vereniging stichting waarop zij dat willen doen. De stemperiode is van woensdag 13 maart tot en met woensdag 27 maart.

Wij hopen dat u uw stem uit zal brengen op SC Valburg !

Wednesday, March 13, 2013 9:53:00 AM Categories: actie nieuws

Jeugdkamp bij SC Valburg 

Het eerste weekend van juni (zaterdag 1 juni) staat de traditionele seizoenssluiting van SC Valburg gepland. Twee enthousiaste vrijwilligers hebben het idee opgepakt om de sluitingsdag op te pimpen naar een mini-jeugdkamp.

Samen met de activiteitencommissie is er al een grove planning gemaakt. Maar om iets dergelijks te organiseren is de hulp van vele vrijwilligers nodig. Vandaar dat onlangs deze brief verspreid onder de ouders en het jeugdkader. Maar uiteraard hoef je niet per se lid van het jeugdkader of ouder van een jeugdlid te zijn om mee te helpen om de plannen te realiseren.

Ondersteun je dit leuke initiatief en wil je jouw steentje daaraan bijdrage? Geef je dan op bij Erwin Fransen of Bauke Huisman. Mailen naar de activiteitencommissie (activiteiten@scvalburg.nl) kan uiteraard ook.

Wednesday, March 6, 2013 3:04:00 PM Categories: jeugd nieuws

Nieuwe hoofdtrainer 

Job LandmanJob Landman wordt de nieuwe trainer van SC Valburg. Hij tekent een eenjarig contract. Landman is nu nog trainer van Bennekom 2 (zaterdag reserve hoofdklasse), waar hij na meer dan 20 jaar afscheid neemt.

Job Landman volgt Peter Raijmann op die sinds de zomer van 2011 hoofdtrainer is van de hoofdmacht. Door de opheffing van alle zesde klassen in het amateurvoetbal komt SC Valburg na dit seizoen hoe dan ook uit in de vijfde klasse.

"We zijn in een opbouwfase met SC Valburg als vereniging en hebben organisatorisch al flinke stappen gezet. We zijn nu in de fase aangekomen dat we op technisch en sportief vlak verbeteringen willen doorvoeren. De aanstelling van een ervaren trainer als Job Landman is daar een voorbeeld van", licht voorzitter Henrie Janssen het besluit toe. Hij gaat verder: "Job is meer dan 20 jaar trainer van Bennekom 2 geweest en we zijn blij dat hij ons wil helpen om onze plannen tot uitvoering te brengen. Zijn ervaring, manier van denken en enthousiasme passen in ons plaatje. Hij heeft door de jaren heen aangetoond van elke mix spelers een hecht groepje te kunnen maken. En dat is wat we nodig hebben bij een vereniging als SC Valburg. We hebben beperkte middelen en het is dus belangrijk om een "wij-gevoel" te creëren, zodat we weer met plezier en beleving gaan voetballen. Dan komen de prestaties vanzelf".

Job Landman zal met SC Valburg dus de vijfde klasse in gaan. "De Technische Commissie is al een tijdje bezig met volgend seizoen. Nu we een trainer hebben kunnen we verder gaan bouwen. We zijn nog op zoek naar een verzorger en gaan in gesprek met de huidige leiders om te kijken op welke wijze we de begeleiding van het eerste elftal voor volgend seizoen gaan invullen. Daarnaast willen we de bestaande spelersgroep minimaal intact houden. Maar die is (te) smal en uitbreiding is noodzakelijk. We proberen dan ook om de spelersgroep zowel kwantitatief als kwalitatief uit te breiden. En met "een naam" en trainer als Job Landman denken we dat dit meer kans van slagen heeft."

Sunday, February 24, 2013 9:43:00 AM Categories: 1e nieuws

Burenruzies en kleuren 

Merkwaardig: Vitesse zoekt een stadion om een bekerwedstrijd in te spelen omdat het eigen Gelredome niet beschikbaar is. Van Emmen tot Tilburg, van Utrecht tot Doetinchem, allerlei mogelijkheden passeren de revue. Behalve rationeel gezien de meest logische : De Goffert in Nijmegen.

Vreemd dat geografisch gezien de beste optie niet wordt gekozen, redelijkerwijs gezien heel vreemd. Maar geel en zwart past blijkbaar niet in het stadion van rood, zwart en groen.

Maar bij voetbal is het niet alleen de rede die de dienst uitmaakt en bepaalt hoe de bal rolt. Net als in het leven buiten de lijnen is het een samenspel van rede en emotie, hersenen en hart.

Allerlei saaie zaken als providers, verzekeringsbedrijven en benzinepompen adverteren zich te pletter met reclames die de emoties van mogelijke klanten moeten aanboren. Uitvaartmaatschappij Dela maakt het op dat gebied wel heel bont met een pseudo live filmpje waarin mensen aangespoord worden nu al, dus voor je in een Dela kist met een uitgeklopt hart ligt, emoties te tonen.

Opel probeert de emotie te raken van automobilisten door te melden dat ze 'Auto leben.'

Met emotie is niet zo veel mis, als het de rede maar niet uitschakelt. Als het verstand op zwart gaat, trappen acht hufters een onschuldig iemand verrot in het uitgaansleven van Eindhoven. Als je het verstand helemaal uitschakelt schop je een grensrechter bont en blauw en naar de eeuwige velden.

Onlangs weer de burenruzie. Nee, uw scribent verwijst niet naar Valburg versus SVHA, groen-witten tegen de blauw-witten. Vroeg in 2013 ontving NEC Vitesse weer. Dan mag Vitesse wel aan De Goffert denken voor een potje voetbal. Vooral vanwege het Calimero-gevoel dat sterk leeft in Nijmegen werd het duel met emoties omringd.

'Burenruzie' vind je nu ook in Zuid Afrika in het kader van de Afrika Cup. Gaat dat allen zien ! De tenues zijn heerlijk gekleurd en het voetbal is nog niet dood geprogrammeerd. Ga er voor zitten, Eurosport is je goedkope leverancier, en geniet van houtje touwtje voetbal. Voetbal vol emoties, geel-, rood- en groengekleurde passie.

Geniet van de emoties en bewonder de spelers van het continent dat zo veel strijd kent. Tekenend hiervoor is het gegeven dat het toernooi dat nu in Zuid-Afrika wordt gehouden oorspronkelijk in een ander Afrikaans land stond gepland, maar daar heerst te veel strijd buiten de stadions.

Een van de strijders is de spits van Vitesse, de huursoldaat Bony die er fantastisch uitziet. Zelfs in het shirtje met die geel-zwarte strepen.

Floris J.

Wednesday, February 6, 2013 3:05:00 PM Categories: column

Club van '46 

Begin dit jaar is 'De club van '46' opgericht en deze heeft inmiddels bijna 50 leden. Zoals bekend is het doel van 'De club van '46' om financiële middelen bij elkaar te brengen en daarmee extra faciliteiten en/of activiteiten voor onze voetbalvereniging te kunnen realiseren. Ieder jaar wordt door een afvaardiging van 'De club van '46' bekend gemaakt wat de opbrengst van het afgelopen jaar is geweest. 'De club van '46' schenkt dit bedrag aan de vereniging, onder voorwaarde dit te besteden aan een door 'De club van 46' gekozen "clubdoel". Tijdens de Paasbingo op 29 maart 2013 zal dit “clubdoel” bekend worden gemaakt. Ben je lid van 'De club van '46' en wil je meedenken over het "clubdoel"? Mail dan naar declubvan46@scvalburg.nl. Nog geen lid van 'De club van '46', maar wil je lid worden? Dan mag je uiteraard ook mailen.

Wednesday, December 19, 2012 3:13:00 PM Categories: sponsoren

Mini's SC Valburg kampioen 

De Mini's van SC Valburg zijn zaterdag 24 november officieel kampioen geworden. Onze jongste ploeg heeft de leeftijdsgenoten van Kesteren verslagen en met deze overwinning de titel definitief te pakken. Een groot aantal supporters stond langs de lijn om de mannen de support te geven die ze hard nodig hadden. Onder het toeziend oog van familie en vrienden werd er een spetterende 4-0 op de grasmat gelegd.

Bij een kampioenschap hoort natuurlijk een beker en de "platte kar". Al onze Mini's zijn naar huis gegaan met een echte beker en een oorkonde als mooie herinnering. Daarnaast zijn ze, zoals het bij echte kampioenen hoort, rondgereden door het dorp op een mooi versierde "platte kar". Op naar het voorjaar 2013, hopelijk net zo succesvol als dit najaar. Gefeliciteerd mannen!

    

Friday, November 30, 2012 4:20:00 PM Categories: foto jeugd kampioen mp1

Sponsor- / feestavond met als klapper "Valburg International" was een groot succes! 

Vrijdagavond was het dan zover. Een avond waarbij sponsoren, leden en beleidsbepalers bij elkaar gebracht waren om in het bijzonder de sponsoren te bedanken voor hun bijdrage aan SC Valburg.

Voetbal InternationalDe avond begon rond de klok van 18:45 met een ouderwets stamppotbuffet voor de genodigde sponsoren. Hierbij is er in een informele setting onder het genot van een "stevige hap" met de sponsoren terug gekeken naar het afgelopen jaar. Voor de sponsorcommissie was het een mooi moment om te benadrukken dat een club als SC Valburg niet zonder haar sponsoren kan bestaan. Er is kort ingegaan op de stappen die zijn gezet in het afgelopen jaar, en hoe de sponsoren met hun donaties hierin hebben bijgedragen.

Na de dankbetuiging aan het adres van onze sponsoren was het moment aangekomen om de bordjes op te ruimen, de tafels en de stoelen aan de kant te schuiven, en samen met de binnengedruppelde supporters, spelers en leden het feestje in te luiden. Dit werd nog eens kracht bijgezet door een muzikaal intermezzo verzorgd door onze DJ Tjeerd v B (naast DJ geen onverdienstelijk voetballer in SC Valburg 2).

Na dit intermezzo was het dan eindelijk zover. Het eerste live tafeldebat, Valburg International, was een feit! Onze eigen Wilfred Genee, in de vorm van Barry Leenders, was de tafelheer van deze eerste editie. Met zijn tafelgasten Jan Hoekzema, Marinus van Pommeren en André van Ginkel werden alle ins en outs van onze sportclub besproken waarbij pittige uitspraken en beladen discussies niet uit de weg werden gegaan. Met als inleiding fantastisch beeldmateriaal werden met een grote "knipoog" spelers, trainers en leiders bekritiseerd. Juichen voordat er überhaupt gescoord is, de wedstrijdinstelling van de huidige 1ste selectie, de kwaliteit van de jeugd en de passie waarmee spelers van SC Valburg het groene gras betreden, alles is ter tafel gekomen...

You Tube Channel SC ValburgOnder de muzikale begeleiding van DJ Tjeerd v B hebben sponsoren, leden en supporters van SC Valburg nog tot in de late uurtjes na kunnen praten over deze eerste editie van Valburg International en alles wat dit tafelgesprek teweeg heeft gebracht.

Al met al kunnen we met iedereen binnen SC Valburg terugblikken op een zeer geslaagde avond!

Valburg International is mede mogelijk gemaakt door: Barry Leenders, Jan Hoekzema, Marinus van Pommeren, Andre van Ginkel, Yvonne Simons, Tessa van Merwijk, Jan van Noordenburg, Berry Manneke en Rob Huting

Wednesday, November 28, 2012 9:59:00 AM Categories: sponsoren

Look-O-Look international B.V. wordt jeugdsponsor SC Valburg 

SC Valburg heeft onlangs met Look-O-Look International B.V. een sponsorovereenkomst afgesloten. De sponsorcommissie heeft onlangs overeenstemming bereikt over een 3-jarig contract met de Europese snoepspecialist, bekend van onder andere de merken Look-O-Look en Nubilo.

Binnenkort wappert de vlag van met waarschijnlijk het voor iedereen bekende "logo met de oogjes" 't Kasteel. Daarnaast wordt de begeleiding letterlijk in een nieuw jasje gestoken. Alle jeugdbegeleiders krijgen binnenkort de beschikking over een windjack. Wij danken Look-O-Look International B.V. voor hun steun en vertrouwen in SC Valburg.

Friday, August 17, 2012 10:49:00 AM Categories: jeugd sponsoren

SC Valburg klust 

De voetbalschoenen hangen al even aan de wilgen, dat wil niet zeggen dat er geen activiteit is binnen SC Valburg. Vanuit het OMK en de Kantinecommissie is besloten om deze zomerstop de handen uit de mouwen te steken. De resultaten van de klussen zijn inmiddels zichtbaar.

Zo heeft een aantal vrijwilligers de kwast in de hand genomen en het schilderwerk van ons clubhuis een flinke opknapbeurt gegeven. Het kan er voorlopig weer een aantal seizoenen tegenaan. Daarnaast is de bestaande tegelvloer in de kantine verleden tijd. De bruine tegels maken plaats voor een nieuwe "frisse" vloer waar we als club veel plezier en gemak aan zullen beleven.

Een foto-impressie is hier te vinden.

Saturday, July 21, 2012 10:55:00 AM Categories: foto kantinezaken OMK vrijwilligers
Page 21 of 21 << < 14 15 16 17 18 19 20 21