*** Wedstrijdverslag ***

De wedstrijd van afgelopen zondag heeft aangetoond dat we aan een lastig seizoen bezig zijn.
Hoewel de Paasberg wel een aantal plaatsen boven ons stond, hadden we met een overwinning wel de aansluiting kunnen krijgen. We begonnen goed aan de wedstrijd, maar het was snel duidelijk dat ze elkaar makkelijker vonden dan wij. Individueel vaardige spelers die wel een balletje kunnen trappen.

In de eerste helft kwamen we na een kwartier met 1-0 achter, maar ondanks enkele grote kansen voor de thuisploeg, vielen er voor de rust niet meer doelpunten. In de rust hadden we ons voorgenomen er direct vol voor te gaan. De bedoeling was om was, als het kon een verdediger door te schuiven naar het middenveld om zo meer druk te creëren. Tijdens de uitvoering van het plan, direct na rust, kwam onze tegenstander via een counter op 2-0. In de 53ste minuut werd een zuiver doelpunt van de ingevallen Mark Houterman afgekeurd. Toen vrij snel hierna de 3-0 viel was de wedstrijd gespeeld.

Onze trainer paste nog twee wissels toe, Paul Biersma voor Ruben van Cleef en Tim Maassen voor Jan van Noordenburg, maar het mocht niet baten. Wouter Meijs wist nog wel de 3-1 te maken, maar na 90 minuten stond er 5-1 op het scorebord. Wat wel heel belangrijk is dat we het niet hebben laten lopen en tot het laatst streden voor een beter resultaat.

Dat brengt ons na 4 wedstrijden op 6 punten en een achtste plaats op de ranglijst.
A.s. zondag moeten we om 14.00 uur thuis tegen Edesche Boys, een directe concurrent voor ons. We hopen dus op een goed resultaat en voldoende steun van onze supporters. Hopelijk tot dan.

Begeleiding Valburg 1

Thursday, October 15, 2015 7:09:00 PM Categories: 1e wedstrijdverslag