*** mededeling ***

 

Heino Zegveld wordt de nieuwe trainer van SC Valburg. Hij volgt Job Landman op die de afgelopen 4 seizoenen de scepter zwaaide.

Heino Zegveld is geen onbekende van de club. Hij is al jarenlang jeugdtrainer en heeft verschillende functies bekleed binnen het jeugdkader. Heino zal in zijn rol als hoofdtrainer worden geassisteerd door Cees Hensen.

De Technische Commissie is al geruime tijd bezig met de invulling van het kader voor volgend seizoen en het te voeren technische beleid de komende jaren. In die context is Heino dit seizoen gestart met de opleiding UEFA C die hij binnenkort hoopt af te ronden. Slagen is wel een voorwaarde i.v.m. de geldende licentie-eisen, al heeft assistent-trainer Cees Hensen ook de benodigde papieren. “De keuze voor dit duo betekent wat ons betreft niet dat we helemaal afscheid nemen van Job. Job is een echte verenigingsman. We zijn met hem in gesprek om te kijken of we hem kunnen behouden voor de club, zodat we ook volgend seizoen gebruik kunnen maken van zijn kennis en jarenlange ervaring'', licht voorzitter Henrie Janssen het besluit toe.

SC Valburg zit in een heel moeilijke periode voor wat betreft haar seniorenteams. Er is sprake van een wisseling van de wacht. Diverse ervaren spelers zijn reeds gestopt of nemen aan het einde van het seizoen afscheid, waardoor er een beperkt aantal spelers beschikbaar en vervroegd een beroep op de jeugdspelers wordt gedaan. “Dit seizoen moeten we zien te overleven en dat wordt nog een hele klus. Vanaf volgend seizoen hopen we een frisse start te maken met de bestaande vaste krachten en de doorstroom van een nieuwe lichting Dit alles in combinatie met een verbetering van de trainingsfaciliteiten – komende zomerstop wordt een kunstgrasveld aangelegd bij SC Valburg - bouwen we verder aan de toekomst van deze mooi club.”

Posted by Web Beheer Thursday, February 9, 2017 7:23 PM Categories: Mededeling Nieuws Nieuwsbrief