Hallo jeugdspelers, ouders/verzorgers,

Ook dit jaar nemen wij weer met groot enthousiasme de organisatie van het jeugdkamp op ons.Doel is een onvergetelijk weekend voor de spelers van alle jeugdteams; van de F-spelers tot en met de B-spelers.

Ideeën of initiatieven voor de invulling van de avonden zijn van harte welkom. Heb jij als team of individu de gedachte van “dat zouden wij nu eens heel graag willen doen”, meld het ons en wie weet gaan wij hier ook echt mee aan de slag!

Het is de bedoeling de kosten zo laag mogelijk te houden en daarvoor doen wij een beroep op u als ouder/verzorger of anderszins betrokkene bij onze jeugdleden. Belangrijk voor uw agenda is in ieder geval de zondagochtend; dan wordt het ouder/kindtoernooi gespeeld. Uw aanwezigheid hierbij wordt niet alleen door ons op prijs gesteld, maar zeer zeker ook door uw zoon of dochter. Wat is er nu mooier dan winnen van je vader of moeder! Ook dit jaar sluiten we weer af met een verloting, waarvoor wederom prachtige prijzen tot onze beschikking zijn gesteld en de opbrengst ten goede komt aan de jeugd van SC Valburg.

Vooralsnog is het voor ons belangrijk te weten hoe groot de belangstelling is voor het jeugdkamp. Dit kamp is gepland op vrijdag 29, zaterdag 30 en zondag 31 mei 2015, waarbij wij op de vrijdag starten met een inloop vanaf 19:00 uur en zondags rond 13:00 uur af willen sluiten. De eigen bijdrage bedraagt € 12,50 per kind.

Wij bieden een programma dat aantrekkelijk is voor zowel de allerkleinsten als de “jong volwassenen” onder de jeugd. Dus ook de C en B-spelers krijgen een uitdagend programma aangeboden, waarmee wij hopen zoveel mogelijk jongens over de streep te trekken.

Graag vernemen wij uiterlijk zaterdag 11 april a.s. per email:
1. Of uw kind wel of niet deel wil nemen aan dit jeugdkamp (graag naam en team vermelden);
2. Of u als ouder wilt helpen bij de vele taken die er komen te liggen en welke dagen/dagdelen u absoluut niet beschikbaar bent. Denk hierbij ook aan het opbouwen van de tenten op donderdagavond 28 mei en het opruimen op zondagmiddag 31 mei.

U kunt uw kind en uzelf aanmelden via:jeugdkampscvalburg@gmail.com, ook eventuele vragen, ideeën e.d. kunt u kenbaar maken via dit emailadres. Wij zullen uw vraag dan zo spoedig mogelijk beantwoorden. Wij horen graag van u!

Met sportieve groet,

Erwin Fransen, Monique Wilke, Ingrid van Kleef en Gera van Noordenburg

Sunday, March 8, 2015 9:21:00 PM Categories: agenda jeugd nieuws