*** Wedstrijdverslag ***

Afgelopen zondag was onze eerste wedstrijd van het seizoen tegen MASV uit Arnhem. Vooraf een onbekende tegenstander, omdat er een heel nieuw elftal op de lijst stond. Met onze uitstekende prestaties van vorig seizoen in het achterhoofd, reizen we vol goede moed af naar Arnhem.

Omdat wij enkele vaste waarden door blessures misten, Mark en Chris, waren er enkele omzettingen nodig. Jan van Noordenburg kwam centraal op het middenveld en Ronald Schouten rechtshalf te spelen.
Na het eerste fluitsignaal ging MASV direct voortvarend van start. Veel beweging, positiewisselingen en fel op de bal. Valburg kon het niet bijhouden en binnen 10 minuten stond er al 2-0 op het scorebord. Langs de lijn was men er niet gerust op, dit kon wel eens een monsterscore gaan worden.
Mar na een minuut of 20 kregen wij meer grip op de wedstrijd en konden er zelfs een paar kleine kansjes gecreëerd worden. Na een handsbal werd er in de 30ste minuut een strafschop aan Valburg toegekend. Deze werd door Wouter prima binnen geschoten. Vanaf dat moment hadden wij het overwicht in de wedstrijd.
Het resulteerde in een aantal prima kansen op de 2-2, Ronald een keer alleen voor de keeper en Ruben een vrije trap op de lat. Maar uit het niets maakte MASV in de 70ste minuut de 3-1, indirect ook nog uit een inworp die voor Valburg was.
Hierna probeerde Valburg op alle manieren de aansluiting weer te vinden. Hierdoor werden de gaten wel erg groot op het veld en kon MASV in de 86ste en 88ste minuut ook nog de 4 en 5-1 maken.
Al met al een verdiende, maar geflatteerde nederlaag tegen een betere tegenstander. We hopen dat het a.s. zondag tegen SVO 1 beter zal gaan. Dat is onze eerste thuiswedstrijd van het seizoen, we hopen dat u met grote getale naar het Kasteel komt om het mee te maken.

Begeleiding Valburg 1

Tuesday, September 15, 2015 9:36:00 PM Categories: 1e wedstrijdverslag