Wedstrijden en trainingen afgelast; kantine en sportpark gesloten!

 

Zondag 15 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Sportclubs dienen vanaf zondag 15 maart 18.00 uur tot en met maandag 6 april hun deuren te sluiten. Deze nieuwe maatregelen betekenen dat het amateurvoetbal in ieder geval tot en met 6 april niet door zal gaan, en tevens dat alle amateurverenigingen geen trainingen, oefenwedstrijden of andere grote bijeenkomsten kunnen organiseren.

Deze beslissing is bedoeld om de verdere verspreiding van coronavirus zoveel mogelijk in te dammen. We begrijpen dat het voor de voetballiefhebber erg vervelend is. Maar dit is onbekend terrein, en daar horen soms drastische maatregelen bij.

 

Wij volgen het advies van de KNVB om als voetbalbranche hetzelfde te doen door niet te trainen en alles te sluiten. De gezondheid en veiligheid van iedereen staat voorop, we hopen op jullie begrip in deze aparte tijden.

De komende periode gaat de KNVB gebruiken om verder na te denken over de beste oplossing om gezamenlijk de competities alsnog tot een goed einde te brengen.

 

Wij houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen via de team-apps, website en sociale media.

 

Bestuur SC Valburg

Posted by © Web Beheer Thursday, March 12, 2020 7:09 PM Categories: Mededeling Nieuws Oproep
Copyright SC Valburg