Beste leden, vrijwilligers en ouders.

Wij van de commissie OMK (Onderhoud, Materiaal en Kleding) zijn op zoek naar nieuwe commissieleden of mensen die bereid zijn om een of twee keer per jaar een aantal taken uit te voeren. Zo zijn er taken die wekelijks terug keren, bijvoorbeeld kleine onderhouds- en opruimwerkzaamheden. Er zijn ook klusjes die minder vaak voorkomen, denk hierbij aan onderhoud grasvelden in de zomerperiode, reclameborden onderhouden, schilderwerk, montagewerkzaamheden en reparatieklusjes in het algemeen.

 

Met de huidige (onder)bezetting proberen we dit zo goed en kwaad als het gaat in te vullen, maar er komt een moment dat dit niet meer lukt. Om dit voor te zijn hebben we extra handjes nodig, dit ter ondersteuning van onze vaste groep vrijwilligers. Voor, tijdens en na de aanleg van het kunstgrasveld is er ook al het nodige werk door ons verzet, maar er zijn nog een aantal dingetjes die uitgevoerd moeten worden.

 

De eigenlijke vraag is dus, heb je zin om een aantal dagdelen per seizoen of heb je om de paar weken een paar uur over, dan zijn er bij ons nog wel een aantal klusjes waar we ondersteuning bij kunnen gebruiken.

 

zaterdag 29 juni: klusjesochtend

 

Het seizoen 2018-2019 ligt achter ons. Er staan nog een aantal activiteiten geagendeerd. Eén van die activiteiten is een klusjesochtend. Met als doel het zomerklaar maken van de accommodatie. Tevens is er voor de vrijwilligers de gelegenheid om (team)kleding, materialen en sleutels in te leveren.

 

Dus noteer in je agenda: klusjesdag SC Valburg, zaterdag 29 juni 2019 van 09.00 tot 13.00. Aanmelden voor deze zaterdag of voor andere taken kan bij Jan Paul: 06-39120783, jpvalburg@icloud.com

 

 

Posted by © Web Beheer Friday, June 7, 2019 2:33 PM
Copyright SC Valburg