Mededeling: 

Sunday, June 3, 2018 10:42:00 PM

Mededeling: 

Sunday, June 3, 2018 10:19:00 PM

Teamindelingen 2018-2019: deel 2 

Na het versturen van de 1e teamindelingen voor het komende seizoen, zijn er nog diverse mutaties geweest in ons ledenbestand. Hierdoor zijn wij genoodzaakt de indeling te wijzigen. (Menu Teams > Teamindelingen, dubbelklik op PDF)

De nieuwe indeling (klik op de link) is gebaseerd op het huidige ledenbestand (per 01-06-2018). In het verleden hebben we de wens uitgesproken om zo veel als mogelijk meiden- en jongensteams samen te stellen. Dit laat ons huidige ledenbestand simpelweg niet toe. Door een tekort aan leden, zowel jongens als meiden, in bepaalde leeftijdscategorieën, hebben we er nu voor gekozen om in die categorieën gemengde teams te formeren. Zodat we ieder lid de mogelijkheid bieden om een favoriete sport te kunnen bedrijven.

Los hiervan is de JO17 (te)  krap bezet. Om ook deze leden de mogelijkheid te bieden in competitieverband uit te komen, zal gedurende de competitie een beroep gedaan worden op spelers van de JO15. Zo helpen we elkaar. Maar natuurlijk geldt dat voor alle teams en is in het verleden al gebleken dat iedereen de intentie heeft om elkaar te helpen gedurende de competitie.

Vragen of reacties op de indeling kunnen per email verzonden worden naar tc@scvalburg.nl.

Friday, June 1, 2018 5:48:00 PM Categories: nieuws

Nieuwe Privacywet van kracht! 

Het kan je bijna niet ontgaan zijn. Op 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking getreden. Iedereen is inmiddels zo ongeveer bedolven onder e-mailberichten over updates omtrent privacybeleid. AVG stelt nog striktere eisen aan de wijze waarop organisaties met persoonsgegevens om gaan, dan in het verleden al golden.

 

De AVG is voor SC Valburg nog een keer reden geweest om kritisch te kijken naar de persoonsgegevens die we in bezit hebben en hoe we er mee om gaan. Strikt genomen moet SC Valburg toestemming hebben voor het verwerken van persoonsgegevens, tenzij de verwerking noodzakelijk is voor het doel waarvoor de vereniging over de gegevens beschikt.

 

Simpel gezegd: daar waar het nodig is voor het voetballen, de contributie-inning en het informeren van leden mogen persoonsgegevens verwerkt worden.

 

Voor alle andere doeleinden is toestemming van het betreffende lid (of diens ouders) nodig. Dan hebben we het dus bijvoorbeeld over het plaatsen van (team)foto’s. Toestemming daarvoor moet expliciet gegeven worden door ieder lid.

 

SC Valburg maakt gebruik van de software van Sportlink Club. In de AVG-wetgeving wordt veel gesproken over de verwerkers- of bewerkersovereenkomst. In feite zijn dat de afspraken tussen SC Valburg en Sportlink over op welke wijze zij met de persoonsgegevens van verenigingen omgaan. Sportlink heeft alle AVG-aspecten van deze overeenkomst opgenomen in haar voorwaarden voor verenigingen. Die voorwaarden zijn AVG-proof.

 

SC Valburg slaat de gegevens die verstrekt worden bij inschrijving op in Sportlink. De ledenadministratie kan gegevens in Sportlink Club toevoegen, veranderen en verwijderen. De penningmeester heeft toegang tot deze gegevens in verband met de contributie-inning. De secretaris en voorzitter hebben toegang tot de e-mailadressen in verband met het versturen van mailings, zoals de uitnodigingen voor de ledenvergaderingen. Tot slot hebben enkele commissieleden, zoals de wedstrijdsecretaris, toegang in verband met het indelen van de leden in teams. Anderen hebben geen toegang. SC Valburg verstrekt geen gegevens aan derden, zoals bijvoorbeeld sponsoren, andere verenigingen of bonden. Met uitzondering van de KNVB.

 

Op deze website staan ook persoonsgegevens. Zoals de namen van vrijwilliger en spelers. Maar ook foto’s. Dit zijn persoonsgegevens die alleen op de website geplaatst mogen worden als daar uitdrukkelijk toestemming voor gegeven is. Toestemming vragen door bijvoorbeeld de leden aan te schrijven middels de vraag:  “als u niet reageert gaan we er van uit dat u toestemming heeft gegeven” is niet toegestaan. Dat verbiedt de AVG nadrukkelijk. Het is voor ons niet mogelijk om dit op korte termijn anders te organiseren. Daar gaat simpelweg te veel tijd en energie in zitten en die is eenvoudigweg niet beschikbaar.

 

Daarom heeft SC Valburg voor dit moment besloten om de persoonsgegevens op de website tot een minimum te bepreken. We bekijken op dit moment op welke wijze we hier mee om willen gaan in de toekomst. Dit kan betekenen dat op termijn deze gegevens niet langer op de website kunnen worden vermeld en alle persoonlijke informatie te zijner tijd van de website gehaald wordt.

 

Wednesday, May 30, 2018 11:22:00 AM Categories: nieuws

Speler van de maand 

De foto's van de speler van de maand (Mei) staan weer in het fotoboek. Dit keer was het Lucas Huisman uit de JO13.

Sunday, May 20, 2018 11:45:00 AM Categories: foto jeugd

Clubkas Campagne 

Wednesday, May 16, 2018 8:25:00 PM Categories: actie

Sponsor- en vrijwilligersavond 2018 

Thursday, May 10, 2018 1:12:00 PM Categories: sponsoren vrijwilligers

Teamindelingen 2018-2019 

De afgelopen weken is de Technische Commissie druk bezig geweest met de teamindelingen voor komend seizoen. Dat is ieder jaar weer een behoorlijke puzzel. De afgelopen dagen zijn er nog diverse mutaties geweest in ons leden bestand. Dit is de reden dat het ons helaas niet gelukt is om de indeling voor 1 mei te presenteren. Maar uiteindelijk hebben we een indeling kunnen samenstellen.

 

Het meest opvallende in de indeling is dat we:

- helaas afscheid hebben moeten nemen van SC Valburg Vrouwen 1;

- er voor gekozen om een gemengd team samen te stellen dat zal uitkomen in de competitie JO10;

- komend seizoen een JO13 team dat 8 tegen 8 gaat spelen, een nieuwe wedstrijdvorm die door de KNVB per seizoen 2018-2019 wordt geïntroduceerd.

 

Verder zijn we blij dat we voor alle leden een passende oplossing hebben kunnen vinden, door in de verschillende leeftijdscategorieën een team te formeren. Daarnaast zijn we verheugd dat het seniorenvoetbal op vrijdagavond steeds meer leden aan onze vereniging bindt.

 

De indeling is gebaseerd op ons huidige ledenbestand (d.d. 1 mei 2018). Eventuele wijzigingen in het ledenbestand kunnen leiden tot een gewijzigde teamindeling.

 

De teamindeling is ook te vinden op: http://www.scvalburg.nl/teamindelingen.aspx

 

 

 

Vragen of reacties op de indeling kunnen per email verzonden worden naar tc@scvalburg.nl.

Wednesday, May 2, 2018 5:02:00 PM Categories: 1e 2e Dames jeugd nieuws

Sjoelavond groot succes! 

Vrijdagavond 20 april werd er onder tropische temperaturen gestreden om de beste sjoeler van SC Valburg te worden. Het gezelschap was gemêleerd, man/vrouw, jong/oud(er). Dat onze spelers niet alleen fanatiek zijn op het veld, lieten ze deze avond nog maar eens zien. Ondanks dat de jeugd goed vertegenwoordigd was, ging de ‘oudere’ garde er met de prijzen vandoor:

  1. Jan Jansen
  2. Wilbert Meeuwsen
  3. Petra Frentz

Onder het genot van een hapje en drankje werd er nog lang nagepraat. Na de dartavond in maart, was ook deze avond weer een mooi initiatief van de kantine commissie. Zeker voor herhaling vatbaar!!

 

 

 

 

 

Friday, April 27, 2018 12:12:00 PM

Oude JO13 in Parijs 

Oude JO13 viert “Kak in je vak” prijs in Parijs

Ze hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk kon de JO13  (2016-2017) gaan genieten van hun gewonnen prijs.

Alle foto's zijn hier te vinden of in het fotoboek.

 

Vrijdag 30 maart

Om 13.00 uur vertrok het hele gezelschap (14 spelers en 7 begeleiders), uitgezwaaid door de achterblijvers, per auto naar Parijs. Het zou een echt ‘mannenweekend’ worden!!

Helaas kwam 1 auto met pech stil te staan in België. Besloten werd dat de andere 3 auto’s hun weg zouden vervolgen en ze elkaar op de eindbestemming weer zouden zien nadat de auto was gemaakt. Dat liep even anders….noodgedwongen moest de auto, inclusief 2 begeleiders en 4 kinderen, terug naar Nederland…. Maar de reddende engel was inmiddels gevonden in de persoon van Jip Saris, die zijn Jeep ter beschikking stelde om zo toch nog richting Parijs te kunnen gaan. Om 4.00 uur ’s nachts werd de rit hervat en konden ze uiteindelijk om 9.30 uur alsnog aansluiten bij de rest.

 

Zaterdag 31 maart

Na een uitgebreid ontbijt, een potje voetbal en een spelletje op de camping werd de hele groep om 14.00 uur verwacht op de bowlingbaan. Vooraf was er al een scenario geschetst door Erwin F., we kunnen stellen dat die is uitgekomen. Na het bowlen werd er afgereisd naar StadeFrance, het stadion van het Nationale voetbalteam van Frankrijk, waar een VIP tour was geregeld. Wat hebben ze genoten en wat een indrukken hebben ze opgedaan, iets om nooit meer te vergeten. Uiteraard moest er ook gezorgd worden voor de inwendige mens en besloten ze dat dit pizza moest worden. Teruggekeerd op de camping volgde een avond vol voetbal, spelletjes, hapjes en drank en keerde de rust uiteindelijk weer voor een (korte) nachtrust, dag 2 zat er op!

 

Zondag 1 april

De dag begon met een paasontbijt waarna er eindelijk vertrokken kon worden naar Disneyland Parijs. Hier hadden de meeste kinderen toch wel heel erg naar uitgekeken. Af en toe viel er een buitje, maar dat mocht de pret niet drukken. Er werd gretig gebruik gemaakt van de attracties en gekeken naar de parades. Ook de begeleiders hebben zich in achtbanen gewaagd. Rond 20.00 uur ’s avonds was de pap bij de meesten wel op en werd er koers gezet richting de camping. De laatste avond moest uiteraard op gepaste wijze worden ingevuld……de jongens hebben dit wel heel letterlijk genomen. Wat een paar brandblussers al niet teweeg kunnen brengen. De insiders hebben de beelden gezien en er smakelijk om kunnen lachen, voor de jongens was het een benauwd moment…hahaha..

 

Maandag 2 april

Een klein feestje bij het ontwaken: Milan was jarig. Helaas was dit ook de dag dat de koffers ingeladen moesten worden en ze huiswaarts zouden keren. Zo lang naar toe geleefd en zo snel weer voorbij!! De terugreis verliep zeer voorspoedig en om 16.00 uur streek het hele gezelschap weer neer op het Sportpark. Na taart (dankjewel Monique), een frietje, snack en iets te drinken, ging bij de meeste jongens het kaarsje langzaamaan uit. We kunnen de eindbalans opmaken: het was een fantastisch, onvergetelijk, gezellig topuitje! Hier kunnen de kinderen en begeleiding nog heel lang met een warm gevoel naar terugkijken.

 

Iedereen die op welke wijze dan ook zijn bijdrage heeft geleverd willen we heel hartelijk danken!!

Thursday, April 5, 2018 2:15:00 PM Categories: jeugd
Page 1 of 26 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>