Indeling van het 1e Elftal bekend! 

Vijfde klasse F: Aerdt/Carvium, Arnhemia, CHRC, Edesche Boys, Elsweide, Loo, RVW (d), SDZZ, SVO’68, SC Valburg, SC Veluwezoom (d), VVLK.

Bekijk hier het wedstrijdprogramma.

Succes jongens! 

 

Club

Logo

Website

Sport Vereniging Carvium

 

http://www.carvium.nl/

Voetbal Vereniging Anhemia

 

http://www.vvarnhemia.nl/

Cito Harten Rijn Combinatie

 

http://vvchrc.nl/

Voetbal Vereniging Edesche Boys

 

http://www.voetbal-clubs.nl/voetbal/edescheboys/

Voetbal Vereniging Elsweide

 

http://elsweide.nl/

Sportvereniging Loo

 

http://www.svloo.nl/

 Renkumse Voetvalvereniging Wilhelmina/Wilskracht

 

http://www.rvw-voetbal.nl/

Samenspel Doet Zegevieren Zevenaar

 

http://www.sdzz.nl/

Sportclub Ooy

 

http://www.svovoetbal.nl/

Sportclub Veluwezoom

 

http://scveluwezoom.nl/

Voetbal Vereniging Leuth Kekerdom

 

http://www.vvlk.nl/

 

 

Thursday, July 14, 2016 11:22:00 AM Categories: 1e nieuws

Concept verenigingskalender seizoen 2016-2017 

Weet jij wanneer de kerstbingo dit jaar is? En dat de Algemene ledenvergadering op 14 oktober staat gepland? Op welke dag is de oliebollenactie dit jaar? Wanneer start de competitie en wanneer gaan we trainen? En het jeugdkamp, wanneer is dat? Dit en nog veel meer is te vinden in de concept verenigingskalender 2016-2017. Dus klik hier om te zien wat er te doen is bij jouw club!

 

Een voorbehoud moet wel gemaakt worden: in de laatste nieuwsbrief stond een artikel over het groot aantal vacatures bij SC Valburg. Kijk hier voor een actueel vacature-overzicht. Dit leidt er toe dat we diverse zaken niet meer kunnen organiseren. In de verenigingskalender zijn die zaken opgenomen die we minimaal willen realiseren. Als de vacatures niet ingevuld worden, kan dit betekenen dat bepaalde activiteiten/werkzaamheden niet kunnen worden gerealiseerd en moeten worden geschrapt.

 

 

Thursday, July 14, 2016 11:06:00 AM Categories: agenda nieuws

Toernooi van de mini's 

*** mededeling ***

De foto's van het toernooi van de mini's staan hier op de site in het fotoboek, seizoen 2015-2016, Mini toernooi mei 2016!

Je kunt ook HIER klikken :-)

Thursday, June 9, 2016 5:48:00 PM Categories: foto jeugd

Foto's Jeugdkamp 2016 

*** mededeling ***

De foto's van het jeugdkamp staan hier op de site in het fotoboek, seizoen 2015-2016, Jeugdkamp 2016!

Je kunt ook HIER klikken :-)

 

Thursday, June 9, 2016 5:05:00 PM Categories: foto jeugd

Nieuwe indeling 2016-2017 in concept is nu definitief! 

De indeling voor volgend seizoen is gereed.

Vragen opmerkingen aan Cees Hensen (ceeshensen@kpnmail.nl, 06-51118313) of André van Ginkel (a.vanginkel@vanginkelgroep.nl , 06-27066723)

 

     
JO 07 F1 JO 10 E1 JO 12 D1 JO 15 C1      
             
             
JO 15 C2 JO 17 B1 JO 19 A1        

 

MO 13 D1 MO 17 MB

 

Monday, June 6, 2016 7:50:00 PM Categories: nieuws

Word jij ook scheidsrechtersbegeleider? 

Onderwerp: KNVB TJC De scheidsrechtersbegeleider binnen de vereniging

Voetbalverenigingen hebben steeds meer aandacht voor de scheidsrechters. Goed opgeleide, jonge en fitte scheidsrechters zijn een visitekaartje voor de vereniging. Wil jij daar een bijdrage aan leveren?

Meer en meer voetbalverenigingen gaan succesvol aan de slag met het invoeren van arbitragebeleid en het aansturen en begeleiden van verenigingsscheidsrechters. De scheidsrechtersbegeleider binnen de vereniging begeleidt scheidsrechters die actief zijn op clubniveau. Hij zorgt ervoor dat de scheidsrechters kunnen acteren in een veilige omgeving en voorziet ze van tips en feedback. De scheidsrechtersbegeleider werkt onder de verantwoordelijkheid van de scheidsrechterscoördinator. Hij zorgt ervoor dat clubscheidsrechters hun hobby op een prettige en veilige manier kunnen uitoefenen.

In het kader van een Veilig Sport Klimaat heeft de KNVB de module Scheidsrechtersbegeleider ontwikkeld. De module bestaat uit twee bijeenkomsten bij de vereniging. Tijdens deze bijeenkomsten wordt constant de koppeling tussen theorie en praktijk gezocht. De praktijk is hierbij altijd leidend. Tussen de twee cursusdelen door gaan cursisten aan de slag met het begeleiden binnen hun vereniging. Als ze na twee avonden aan de voorwaarden hebben voldaan ontvangen zij het certificaat Scheidsrechtersbegeleider binnen de vereniging. 

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Cees Hensen.

Het uitgebreide artikel is ook te vinden op http://www.scheids-assist.nl/nieuws/word-jij-ook-scheidsrechtersbegeleider

 

Sunday, May 29, 2016 5:53:00 PM Categories: nieuws

Valburg 1 – DVSG 1 

*** wedstrijdverslag ***

Op maandag 16 mei (2de Pinksterdag) was onze laatste wedstrijd tegen DVSG uit Groesbeek. In principe stond er, behalve de eer, niet veel meer op het spel. Onze zesde plaats was vrij zeker en stijgen op de ranglijst konden wij ook niet meer. Omdat Lars Paul zich met een pijnlijke kuit had afgemeld, stond Jan van Noordenburg weer eens linksback. Voor Frank Schoenmaker, die stopt wegens fysieke klachten, was het zijn laatste wedstrijd. Hij stond vandaag in plaats van Wilfred Jansen in het doel.

De eerste helft begonnen wij goed en na 10 minuten kon Tim Maassen een bal die terug van de keeper kwam, keurig inschieten 1-0. In de 15de minuut nam Eric Jansen een vrije trap, die via een verdediger bij Luuk Jansen terecht kwam. Deze haalde knap uit vanaf 20 meter, de bal vloog via de onderkant van de lat het doel in 2-0. Kat in het bakkie zou je zeggen, maar DVSG kwam in de 25ste minuut op 2-1. Valburg herpakte zich snel en scoorde 3 minuten later alweer de 3-1. Mark Houterman was de doelpuntenmaker op aangeven van Luuk Jansen. Dit was ook de ruststand. Omdat Jan van Noordenburg al een gele kaart en een waarschuwing van de scheidsrechter had gekregen, werd hij uit voorzorg gewisseld. Voor hem kwam Erwin Bouwman erin. Dit vergde wel wat aanpassingen, Ronald Schouten kwam hierdoor links op het middenveld, Daan Jansen centraal op het midden en Jos Bierman linksback.

In de tweede helft kwam DVSG beter uit de kleedkamer dan Valburg. Ze waren feller op de bal en binnen 10 minuten was de stand gelijk getrokken, 3-3. Hoewel er daarna over en weer nog wel wat kansen waren, werd deze 3-3- de eindstand. Walter Jansen kwam er nog in voor Ronald Schouten en Lars Paul bleef samen met Wilfred Jansen op de bank.

Hiermee zit ons seizoen erop, een zesde plaats op de ranglijst, nog net in het rechter rijtje zullen we maar zeggen. Het was een wisselend seizoen met hele goede, maar ook slechte wedstrijden. Natuurlijk hebben we met blessures en schorsingen te maken gehad. Wouter Meijs is in de winterstop afgehaakt, Chris van Tongeren heeft door een blessure net als Wouter maar 8 wedstrijden kunnen voetballen en ook Erwin Bouwman heeft niet veel kunnen spelen. De vervangers hebben het uitstekend gedaan, maar in de breedte wordt je daar niet beter van. Hier staat tegenover dat er nu al wel een aantal A spelers hebben kunnen debuteren, zij hebben alvast kunnen zien hoe het bij ons gaat. Dat is toch de toekomst en we hopen dat we dit volgend seizoen weer verder kunnen uitbouwen.

Rest mij nog om een ieder te bedanken die dit seizoen mogelijk gemaakt hebben, wij hopen ook volgend seizoen op jullie te kunnen rekenen. Fijne vakantie en tot ziens.

 

Begeleiding Valburg 1

Friday, May 20, 2016 8:47:00 PM Categories: 1e wedstrijdverslag

Zondag 22 mei om 11:00 uur  

Vriendschappelijke wedstrijd SC Valburg VR1 - Quick 1888 VR1

Op Zondag 22 mei om 11:00 uur spelen de Dames van SC Valburg een vriendschappelijke thuiswedstrijd tegen de dames van Quick 88 uit Nijmegen.
Een mooie gelegenheid om Deze enthousiaste dames nog 1 x te zien spelen dit seizoen.
met 2 teams die leuk en aantrekkelijk voetbal spelen zal dit voor het publiek een mooie wedstrijd worden om te zien.
Als coach van de dames zou ik zeggen,
kom 22 mei deze dames nog één keer met zoveel mogelijk toeschouwers aanmoedigen.

Trainer\Coach
Herman van Meel

Thursday, May 12, 2016 8:37:00 AM Categories: agenda Dames

VVLK 1 – Valburg 1 

*** wedstrijdverslag ***

Op een stralende zondagmiddag 08-05-’16 moesten wij 0m 14.30 uur aantreden in Leuth tegen VVLK. Onze tegenstander had vooraf aan deze wedstrijd evenveel punten als wij met een beter doelsaldo. Zaak voor ons om hier in ieder geval niet te verliezen, en zo de kans op de zesde plaats open te houden. Eric Jansen was voor deze wedstrijd, door zijn vijfde gele kaart, geschorst. Omdat ook het tweede elftal moest voetballen, hadden wij met moeite twee wisselspelers van de A1 (Ivo Kooiman en Walter Jansen) bereid gevonden om als reserve mee te gaan. Verder was Frank Schoenmaker als tweede keeper mee.

Vooraf werd afgesproken om weer druk te zetten en de tegenstander geen tijd te geven om in hun spel te komen. Dat was in onze vorige wedstrijd tegen Elsweide ook prima gelukt. Alleen waren de weersomstandigheden iets anders, het was nu volop zon met 25 graden. Hierdoor was de afspraak gemaakt om per helft een drinkpauze in te lassen. Tot die eerste drinkpauze ging het spel redelijk gelijk op, zonder echte kansen voor beide teams. Maar alsof er wonderwater geschonken was, werd er direct na die drinkpauze gescoord door Ronald Schouten. Hij schoot de rebound van een penalty in, nadat deze in eerste instantie door de doelman was gekeerd. De aanleiding was een overtreding op Mark Houterman binnen de 16 meter. Het begon steeds beter te lopen en in de 30ste minuut kon Jos Bierman de 0-2, met een mooi bekeken boogballetje, aan laten tekenen. VVLK had op dat moment niets in te brengen en toen Daan Jansen, op aangeven van Luuk Jansen, net voor rust de 0-3 maakte, leek de wedstrijd al beslist.

In de rust werd erop aangedrongen geconcentreerd te blijven spelen en deze voorsprong niet meer uit handen te geven. Ook werd toen afgesproken dat na een kwartier in de 2de helft Ivo erin zou komen, en ook Walter zou speeltijd krijgen. Aan het spelbeeld veranderde niet veel de 2de helft, Valburg was veruit de betere ploeg, VVLK kreeg geen enkele kans. Een enkeling kon daar slecht tegen en hier en daar werd er een onnodige schop uitgedeeld. Ook de grensrechter van VVLK zag het niet zo scherp meer, hij vlagde zeker 3 keer voor buitenspel terwijl dat niet het geval was. Ivo kwam zoals afgesproken na een kwartier in de 2de helft in het veld voor Ronald Schouten. Die kon na al zijn inspanningen wel wat rust gebruiken.

De wedstrijd leek op slot te zitten totdat inde 70ste minuut Walter Jansen (jongere broer van de uitstekend keepende Wilfred) in het veld kwam. Hij verving de tevens moegestreden Tim Maassen. Walter was nog geen 2 minuten in het veld toen hij de mooiste aanval van de middag met een doelpunt bekroonde. Deze aanval begon op eigen helft en liep over diverse schijven met 1 keer raken. Uiteindelijk kwam de bal midden voor het doel bij Jos Bierman die hem binnen kon tikken, maar in plaats daarvan legde hij de bal nog een keer breed naar Walter, die hem zo binnen liep. Veruit het mooiste stukje voetbal van dit seizoen, klasse mannen. Uiteindelijk bleek dat Valburg nog niet tevreden was met de 0-4, want in de 87ste minuut kon Mark Houterman, op aangeven van Walter Jansen ook nog de 0-5 maken.

Ondanks de warmte is het een prachtige middag geworden, met de tot nu toe hoogste uitslag van het seizoen voor ons. Er is nu nog 1 wedstrijd te gaan, deze wordt gespeeld op 2de Pinksterdag op sportpark “Het Kasteel”in Valburg. Onze tegenstander is dan DVSG uit Groesbeek, de aanvang is 14.30 uur!!! Ik hoop dat het dan ook weer mooi weer wordt en u met grote getale ons aan komt moedigen om daarna het seizoen gezellig af te sluiten. Tot dan!!

Begeleiding Valburg 1

Thursday, May 12, 2016 8:27:00 AM Categories: 1e wedstrijdverslag

SC Valburg 1 – Elsweide 1 

*** wedstrijdverslag ***

24-04-’16 Stond voor ons de wedstrijd tegen Elsweide op het programma. Ondanks dat onze trainer Job Landman geveld was door een keelontsteking, had hij de overige stafleden de opstelling en het tactisch plan doorgegeven. Voor ons en de spelers de taak dit goed uit te voeren, dan moest het goed komen. Het was zaak om goed scherp te beginnen, want in de uitwedstrijd stonden wij na 35 minuten al met 4-0 achter. Dat moest deze keer beter om onze plaats op de ranglijst vast te houden. Elsweide stond 3 punten achter op ons met een wedstrijd minder gespeeld.

Onze tegenstander bleek geen reserve kleding bij zich te hebben, waardoor de wedstrijd met 20 minuten vertraging pas kon beginnen. We begonnen erg goed, er werd kort gedekt en goed gecombineerd. Na 3 minuten kreeg Ronald Schouten al de eerste grote kans, maar helaas ging de bal er niet in. Maar door ons goede spel kon de treffer niet lang uitblijven, en na 10 minuten was het dan toch raak, Luuk Jansen had de assist en Ronald Schouten het doelpunt 1-0. Daarna ging het spel over en weer en Elsweide wist in de 25ste minuut de gelijkmaker te maken 1-1. Maar binnen 2 minuten stonden wij alweer op 2-1, een vrije trap van Elsweide werd op het middenveld onderschept en nadat Luuk Jansen de voorzet had gemist, kon Jan van Noordenburg de bal toch nog binnen werken. Valburg was de betere partij, maar kon niet voorkomen dat net voor rust toch weer de gelijkmaker werd gemaakt 2-2.

In de rust werd afgesproken om in ieder geval het combinatie voetbal vast te houden. Hoewel de ruimtes op het veld groter werden, bleef Valburg de betere partij. Na 10 minuten in de 2de helft kwamen we dan ook weer op voorsprong Luuk Jansen kon een voorzet van Mark Houterman afronden 3-2. Daarna kregen wij nog legio goede kansen, alleen voor de keeper, speler voor een leeg doel maar de voorzet niet goed, met 4 aanvallers tegen 1 verdediger en een keeper, maar de bal ging er maar niet in. Op de bank waren wij bang dat de gelijkmaker gemaakt zou worden, maar gelukkig kon Jos Bierman in de 80ste minuut alsnog de 4-2 maken, na prima voorwerk door Daan en Luuk Jansen. De buit was binnen. Een prima teamprestatie en een goede pot voetbal.

Helaas is Eric Jansen tegen zijn 5de gele kaart aangelopen, dus hij is de volgende wedstrijd geschorst. Dat zal dan zijn in de uitwedstrijd tegen VVLK op zondag 8 mei. Aankomend weekend zijn we namelijk vrij. Ook VVLK is een directe concurrent, maar als we deze lijn kunnen vasthouden, zou ook dit geen probleem mogen zijn. Wellicht zie ik u daar, de wedstrijd begint om 14.00 in Leuth.

Begeleiding Valburg 1

Thursday, April 28, 2016 3:27:00 PM Categories: 1e wedstrijdverslag
Page 1 of 21 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>