*** Wedstrijdverslag ***

Na de klinkende zege van vorige week {2-5} in Wijchen tegen de vrouwen van Woezik. kwamen nu de vrouwen van Trekvogels naar SC Valburg​.de laatste keer dat wij tegen trekvogels speelde {vorig seizoen} hadden wij veel moeite met deze ploeg en speelden wij thuis 1-1. vandaag moest dat anders en de opstelling was ook enigszins aangepast. in een zeer aanvallend 4-3-3 systeem met eigenlijk 6 aanvallende middenvelders probeerden wij vanaf de eerste minuut een stempel te drukken op de wedstrijd. we begonnen uitstekend aan de wedstrijd en waren erg fel in de duels. ondanks dat wij de wedstrijd domineerde kwamen wij toch op een 0-1 achterstand.na deze tegenvaller bleven wij toch de wedstrijd controleren en gingen de mouwen nog iets verder omhoog en werd er gestreden voor elke meter.

we kregen de eerste kans van de wedstrijd en die was gelijk raak.

Loes maakte het de achterhoede erg lastig en schoot knap de 1-1 binnen. vanaf die tijd was er maar één ploeg die speelde.niet lang na de 1-1 maakte Loes haar 2e doelpunt en stonden wij op een verdiende 2-1 voorsprong. wij werden steeds sterker en drongen  de Vrouwen van trekvogels steeds verder terug op eigen helft en creëerden een paar mooie kansen.uit een goed genomen corner was het nu de kopsterke Tessa die met een fraaie kopbal  tegenstander de keepster van trekvogels het na kijken gaf, 3-1

niet lang na de 3-1 scoorden wij ook nog uit een mooie aanval de 4-1. het was nu de linkshalf Yvonne J die van dichtbij de 4-1 binnenschoot. het was nu bijna rust, maar de dames van SC Valburg bleven druk uit oefenen op de verdediging van Trekvogels. net voor het rustsignaal scoorden wij ook nog de 5-1.

op een strak gegeven voorzet was het weer Loes die Alert reageerde en met een mooie sliding de bal achter de keepster van trekvogels werkte. daarna was het gelijk rust.

in de rust werden de situaties besproken van de eerste helft. de 2e heft begon zoals de eerste. naarmate de tweede helft vorderde werden wij wat slordig in de passes en kreeg trekvogels meer ruimte om te voetballen. maar de achterhoede stond vandaag als een huis en gaf geen goal meer weg. zelf  scoorden wij nog een mooie goal. het was weer Loes die de verdediging en de keepster het nakijken gaf en de, 6-1 binnen schoot dit was tevens haar 4e treffer vanmiddag. al met al een zeer verdiende 6-1  zege op de dames van trekvogels. het vrouwen team van SC Valburg krijgt steeds meer gestalte en ik ben blij dat ik daar een steentje aan bij mag dragen. we gaan met z'n allen een mooie tijd tegemoet

 

Trainer\coach

Herman van meel

Monday, October 12, 2015 8:25:00 PM Categories: Dames wedstrijdverslag