Vrijdagavond was het dan zover. Een avond waarbij sponsoren, leden en beleidsbepalers bij elkaar gebracht waren om in het bijzonder de sponsoren te bedanken voor hun bijdrage aan SC Valburg.

Voetbal InternationalDe avond begon rond de klok van 18:45 met een ouderwets stamppotbuffet voor de genodigde sponsoren. Hierbij is er in een informele setting onder het genot van een "stevige hap" met de sponsoren terug gekeken naar het afgelopen jaar. Voor de sponsorcommissie was het een mooi moment om te benadrukken dat een club als SC Valburg niet zonder haar sponsoren kan bestaan. Er is kort ingegaan op de stappen die zijn gezet in het afgelopen jaar, en hoe de sponsoren met hun donaties hierin hebben bijgedragen.

Na de dankbetuiging aan het adres van onze sponsoren was het moment aangekomen om de bordjes op te ruimen, de tafels en de stoelen aan de kant te schuiven, en samen met de binnengedruppelde supporters, spelers en leden het feestje in te luiden. Dit werd nog eens kracht bijgezet door een muzikaal intermezzo verzorgd door onze DJ Tjeerd v B (naast DJ geen onverdienstelijk voetballer in SC Valburg 2).

Na dit intermezzo was het dan eindelijk zover. Het eerste live tafeldebat, Valburg International, was een feit! Onze eigen Wilfred Genee, in de vorm van Barry Leenders, was de tafelheer van deze eerste editie. Met zijn tafelgasten Jan Hoekzema, Marinus van Pommeren en André van Ginkel werden alle ins en outs van onze sportclub besproken waarbij pittige uitspraken en beladen discussies niet uit de weg werden gegaan. Met als inleiding fantastisch beeldmateriaal werden met een grote "knipoog" spelers, trainers en leiders bekritiseerd. Juichen voordat er überhaupt gescoord is, de wedstrijdinstelling van de huidige 1ste selectie, de kwaliteit van de jeugd en de passie waarmee spelers van SC Valburg het groene gras betreden, alles is ter tafel gekomen...

You Tube Channel SC ValburgOnder de muzikale begeleiding van DJ Tjeerd v B hebben sponsoren, leden en supporters van SC Valburg nog tot in de late uurtjes na kunnen praten over deze eerste editie van Valburg International en alles wat dit tafelgesprek teweeg heeft gebracht.

Al met al kunnen we met iedereen binnen SC Valburg terugblikken op een zeer geslaagde avond!

Valburg International is mede mogelijk gemaakt door: Barry Leenders, Jan Hoekzema, Marinus van Pommeren, Andre van Ginkel, Yvonne Simons, Tessa van Merwijk, Jan van Noordenburg, Berry Manneke en Rob Huting

Wednesday, November 28, 2012 9:59:00 AM Categories: sponsoren