Op zaterdag 20 april hebben de nieuwe trainers zich voorgesteld aan de toekomstige selectiespelers. Bert Willemsen (hoofdtrainer) en Fred Schuurman (trainer SC Valburg 2 en keeperstrainer) zijn aangesteld als trainers voor het komende seizoen. Beiden hebben jarenlange ervaring als trainer.

Tijdens de bijeenkomst gaven ze een kijkje in hun plannen voor het komende seizoen en hun persoonlijke visie op voetbal. Daarnaast vertelde Bert de aanwezigen over zijn aanpak en werkwijze als trainer. De bijeenkomst werd opgeluisterd door een barbecue, die mogelijk gemaakt was door verschillende sponsoren.

Zoals bekend gaat SC Valburg volgend jaar werken met een selectie. Bestaande uit SC Valburg 1 en SC Valburg 2. De selectie wordt grotendeels gevormd door de spelers van het huidige eerste elftal en van de huidige JO19. Met het aanstellen en bekend maken van de trainers kan verder gebouwd worden aan het te formeren begeleidingsteam. Waarbij het aantrekken van een gediplomeerde vaste verzorger de eerstvolgende uitdaging is. Om dit te kunnen bewerkstelligen is de afgelopen periode met succes gezocht naar sponsoren.  

Dit alles maakt onderdeel uit van een 5-jaren plan, waarbij de focus in eerste instantie ligt op het bestendigen van het seniorenvoetbal bij SC Valburg. Om vervolgens de jeugdafdeling verder vorm te geven en te optimaliseren.

 

Zie ook eerdere artikelen:

Toekomstvisie, deel 1: SC Valburg gaat op zoek naar nieuwe hoofdtrainer

Toekomstvisie, deel 2: Bert Willemsen nieuwe hoofdtrainer SC Valburg

 

Posted by © Web Beheer Friday, April 26, 2019 6:40 PM Categories: 1e elftal Mededeling
Copyright SC Valburg