Beste jeugdspelers, ouders/verzorgers en vrijwilligers,

Het programma is zo goed als rond en het belooft weer een weekend vol sport, plezier, actie, spanning en lekker eten te worden.
Jullie worden vrijdagavond 29 mei om 19:00 uur op het sportpark verwacht. We beginnen met het indelen van de slaaptenten. Hiervoor moeten jullie het volgende meenemen:
- Luchtbed
- Slaapzak
- Slaapkleding
- Toiletspullen

Daarnaast heb je het volgende nodig voor de activiteiten:
- Voetbalschoenen en scheenbeschermers
- Sportschoenen (gymschoenen of iets dergelijks)
- Sportkleding, zowel korte als lange broek (graag twee sets sportkleding i.v.m. activiteiten op zaterdag én zondag)
- Ondergoed en extra paar sokken
- Handdoek

Indien uw kind een allergie heeft, medicijnen nodig heeft of overige extra verzorging, wilt u ons dit dan laten weten via jeugdkampscvalburg@gmail.com, dan kunnen wij hier rekening mee houden.

Op zondag is het ouder/kindtoernooi en wordt er een verloting gehouden. Hiervoor zijn weer prachtige prijzen ter beschikking gesteld met als klapper:

Een ballonvaart voor 4 personen

Lootjes worden het hele weekend verkocht, prijs € 1,= en 6 lootjes voor € 5,=. De opbrengst van de loterij is bestemd voor de jeugd van SC Valburg.

Niet alleen de kinderen, maar ook wij als organisatie vinden het leuk als u tijdens het weekend een kijkje komt nemen. Uiteraard zijn opa’s, oma’s en overige broertjes en zusjes van harte welkom! De kantine is het hele weekend geopend voor een kopje koffie, drankje of hapje!

Het definitieve programma volgt in de week van 18 mei.

Met sportieve groet,

Organisatie Jeugdkamp

Erwin, Monique, Ingrid en Gera

Friday, April 24, 2015 9:14:00 PM Categories: agenda jeugd nieuws