*** Wedstrijdverslag ***

Eindelijk was het vandaag zo ver..de competitie begon zondag 20 september voor de Dames van SC Valburg met een thuis wedstrijd tegen de dames van FC Kunde. Om 11 uur werd er afgetrapt voor een nieuw seizoen. Al vanaf de eerste minuut waren het de dames van valburg, die wilden laten zien dat zij al een paar weken scherp hadden getraind en dominant wilden spelen. Na 20 minuten scoorden wij dan ook de verdiende 1-0. We speelden op dat moment ook goed voetbal en niet lang na de eerste goal scoorden wij ook nog een tweede doelpunt 2-0.
Wij bleven op dat moment nog steeds goed voetballen en uiteindelijk scoorden wij ook nog de 3-0 net voor het rustsignaal.


De tweede helft was totaal anders als de eerste helft. slordig en zonder overtuiging. FC Kunde ging beter voetballen en kreeg ook een paar mooie kansen. Eén van die kansen werd ook gelijk afgestraft . 3-1. Wij gingen steeds meer achteruit voetballen en FC Kunde drong steeds meer aan. Na een positie wisseling binnen ons elftal gingen we eindelijk weer voetballen en kwamen wij ook niet meer in gevaar. Uiteindelijk een zeer verdiende 3-1 overwinning van de dames van Sc Valburg. De eerste 3 punten waren binnen en wat nog belangrijker is... er komt steeds meer lijn in dit elftal en het beloofd een mooi seizoen te worden. Na de wedstrijd hebben we nog met alle dames geluncht en gezellig wat gedronken. Al met al een geslaagde voetbaldag.

Trainer\coach

Wednesday, September 23, 2015 8:30:00 PM Categories: Dames wedstrijdverslag