Vandaag was het dan zo ver. de laatste wedstrijd van de Dames van SC Valburg. en dan ook geen gemakkelijke wedstrijd. GVA dat nog tot het einde van de competitie mee strijd om het kampioenschap in de 4e klasse. wij gingen vrij relax naar Doornenburg met de wetenschap dat wij gewoon in de top 5 spelen en dus vrijuit konden spelen. ik wilde als trainer\coach zelfs de dames laten kiezen welke positie ze wilden spelen vandaag. maar toen merkte ik dat er in dit team te veel prestige zit en ook hier bij de nummer 2 wilden voetballen voor een goed resultaat.we begonnen in een 1-4-3-3 opstelling met Janne in het doel Marina van Meel en Renske Van Dijk en Ineke van der Upwich Linda Leenders Janssen in de achterhoede. op het middenveld speelden we met Esther Jansen- Tessa van Cleef en Tara Houterman. de voorhoede bestond vandaag uit Yvonne Schouten-Janssen -Danielle De Haas en Arianne De Haas. de reserves waren vandaag Babet en Joy Jansen de overigens goed fluitende scheidsrechter floot voor het begin van de wedstrijd en het waren de Dames van Valburg die vol maar gedisciplineerd de aanval zochten.

en de eerste 20 minuten de bovenliggende partij waren.
in de 25e minuut kregen wij loon na werken. een mooie voorzet werd door Tessa van Cleef mooi gecontroleerd en met een fantastisch schot buiten bereik van de keepster binnen geschoten.0-1. GVA schrok hier van en was dan ook even van slag. wij kregen nog een paar kleine kansjes, maar een 2e doelpunt bleef uit. GVA.. niet voor niets natuurlijk lang mee gedaan om het kampioenschap lieten natuurlijk ook zien dat zij een goed voetballende ploeg hebben en drong ook steeds meer aan. een misverstand in onze verdediging buitte zij goed uit en scoorden de aansluitingstreffer. 1-1.
dit was tevens de ruststand.
in de kleedkamer was er vooral berusting en wij waren het met elkaar eens dat wij {weer} goed stonden te voetballen.
zoals al eerder genoemd in dit verslag ging ik deze wedstrijd in met de gedachte ons kan niets meer gebeuren en lekker vrijuit voetballen.Maar toen ik die koppies zag in de kleedkamer zag ik nog steeds die gretigheid en de wil om hier een goed resultaat weg te slepen.zoals iedereen wel weet spring daar ik als Trainer\Coach natuurlijk gelijk op in en gingen we weer zoals zo vaak met 2 centrale middenvelders spelen en om zo nog meer grip op de wedstrijd te krijgen zoals de eerste 20 minuten.
de Dames van GVA gingen steeds meer lopen en wij stonden goed en kregen zelfs nog een paar kleine kansjes op een doelpunt. het einde van de wedstrijd naderde en een uitzicht op een punt kwam steeds dichterbij.
een paar minuten voor tijd kregen wij een vrije trap tegen op de rand van de 16. ik dacht nee het zal toch niet gebeuren dat wij in de laatste minuten nog een doelpunt tegen krijgen wat wij niet verdienen. maar het was onze {weer} uitstekende keepster Janne die met een mooie redding,de 1-1 veilig stelde. onze afscheid nemende Petra De Waard had in de laatste minuut nog wel wat werk!! met de verzorging van de strijdende dames van SC Valburg die spontaan allemaal verzorging!! nodig hadden. Al met al hebben wij samen met de begeleiding en Dames een super leuk seizoen gespeeld. het is dan ook een eer om Trainer\Coach te mogen zijn van deze dames, en ook het aankomende seizoen zal ik deel uit maken van deze fantastische Dames groep van http://www.scvalburg.nl/

Posted by Web Beheer Wednesday, May 17, 2017 5:19 PM